Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Ліля, 22 година, а ви тут про бельгійські труфелі:girl_devil:.....я чесно сьогодні не їла після 17.....ура ура...... чи то спати лягати зараз з малим аби не вжерти чогось.....

• Подобається Подобається x 12
  2. kitka

kitka Well-Known Member

Ну от скажи, скільки ти того свого любимого шоколаду з'їдаєш за раз, щоб вдовольнитися? Мені достатньо двох квадратиків (я їм рошенівський 47%, то як раз мій).
    Не муч себе:girl_mad:, якщо ти його так любиш.

• Подобається Подобається x 8
  3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мій нині фразу видав від якої мені стало приємно але йому то погано цитую-Ти якась така худа????????????? А раніше казав ти як барбосик. І що б ви казали??????????????

• Подобається Подобається x 11
  4. Jasmin

Jasmin :)

Маруся-мама молодчинка!:girl_in_love: по-перше відповіла на всі питання дуже добре, що говорить про те що вивчила книжку досконало!!!:girl_in_love::girl_claping:
    а по-друге, всі звернули увагу на її лінієчку? Є чим пишатися, видно що цілком серйозно налаштована на схуднення раз написала вагу реальну, а це означає, що вона доб"ється свого!!!:girl_in_love: Молодчинка!!!
    Доречі, Марусю я починала з 107кг... так що у вас получиться! Ви молодець!:girl_claping:

5. zetta

zetta Well-Known Member

я теж люблю солодке.... підозрююю що то не просто любов то потреба,манія і тд )).... але зато мне пофіг на запах муміЁ я хоть ціла ним змащуся. І вправки ті дієві... гарно підтягують шкіру)

6. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Цілий дешь не заходила на форум, а тут стільки сторінок додалося!!!
    Після вчорашніх прогрішень периживала, що не буде ніяких результатів, але зранку побачила - 300гр. і дуже зраділа.

Сьогодні системи майже не дотримівалась, бо була цілий день за домом і майже нічого не їла. Повечеряла в 19:00, а ле зовсім не за системою. Побачу, що завтра вага покаже?
    Надіюсь на мінус, бо ганяла сьогодні.....ого

7. Галинка

Галинка Well-Known Member

Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню

Та куда Тобі ще худнути??!:)

• Подобається Подобається x 2
  8. kati

kati Well-Known Member

сижу і плачу....2 квадратики..... я б двома квадратикми навіть не поняла чи то я їла шоколад чи радіо слухала. ПІВ ПЛИТКИ, ото діло:girl_smile:

дівчатка, а горіхи можна?
    кешьюю. каліфорнійський, лісовий? без шоколаду, і в який час? ( як напишите шо і зараз можна то:girl_in_love:)

9. Jasmin

Jasmin :)

тсссссс... то всьо діло тільки до 12-00.... розслабляємось і попиваєм чайок:girl_cool:

• Подобається Подобається x 10
  10. kitka

kitka Well-Known Member

:eek:Скіііільки? Та я якби з'їла пів плитки молочного, то б мені напевно гланди злиплися (культурно кажучи):girl_crazy:. Я навіть ті два квадратика мушу запити 2-3 ковтками зимної кави без цукру, бо засолодко в роті.

• Подобається Подобається x 7
  11. kati

kati Well-Known Member

я коли працювала , то всі знали про мою страсть до солодкого.І от коли в когось з"являлись добрі цукерки, то обовьязково мені дзвонили, щоб зайшла на чай.
    А ще всі сміялись, що наша катя може жити лише на цукрках і йогуртах. Мені так є, я можу м"яса не їсти, а от без солодкого ніяк

12. Масік

Масік Well-Known Member

:radist: А я нарешті придбала вагу:radist:
    Тому завтра приступаю до строго режиму , а то їм не їм , а результатів не знаю :) Правда облітала сьогодні пів міста з каляскою в руках, тої яку хотіла не знайшла , плюнула і купила вже першу ліпшу . Зараз йду робити кавовий скраб і сьогодні вперше пробую мумійо , але після всіх дописів, щось лячно мені ... Але мета того вартує, мужаймося !!!!!!

13. kitka

kitka Well-Known Member

Ну от бачиш, а я мушу з'їсти щось вагоме, навіть до кави то мусить бути канапка з ковбаскою.
    Тоді тобі не можна так відмовлятися від солодкого, хіба потроху зменшити порції.

• Подобається Подобається x 9
  14. Макарена

Макарена Well-Known Member

Хотіла похвалитись, що вже приготувала собі сніданок (нарешті не забула і купила шоколадку звечора), але прочитала всі сьогоднішні дописи...:girl_cray:я теж тільки молочний шоколад їм:girl_mad:Не часто, тому хочу задоволення отримати, а чорний якийсь мені фе...
    Маруся-мама, ВАВ:y:, як глянула на ваші зміни, то зразу шоколаду перехотілось:eek: Вам би якийсь прапорець приробити, щоб ми бачили, що ви попереду і до вас рівнялись:girl_smile: Я за вас рада, так тримати!

• Подобається Подобається x 14
  15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Пів плитки???а 4 батончики шоколадні за день слабо???

• Подобається Подобається x 11
  16. Масік

Масік Well-Known Member

Маруся - Мама і справді молодчинка , ти наш взірець !!! Так тримати!!!!

17. Макарена

Макарена Well-Known Member

Ладно, сперечаються дві тріски :girl_haha: Якби в мене вага починалася з 4 (як в декого), то я би... І взагалі, зараз про шоколад ні-ні, бо не буде в мене сніданку:girl_mad:

18. Масік

Масік Well-Known Member

УРА!УРА! Нарешті я скачала книжку! Беремося за читання ! Головне не халявити !
    PS. А Маркіясь мумійо засмакував ніяк від циці відірватися не міг :)

19. Оля

Оля Well-Known Member

Я чогось останні дні не важуся. Не маю настрою - і все! :) Але системи дотримуюся. І бачу, що вага помало тане. По штанах видно. А зважуся десь так, щоби було з тиждень, або більше часу. :)

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ви мене тутачкі так захвалили, що я плям нінаю.[​IMG]

Я вправно кожен день роблю вправи як не педалі кручу то в спорт зал ходю. [​IMG]
    Нині їхала з залу і по дорозі бачу оголошення коло винного маґазину - безкоштовне куштування вина щодня! ООО!!! Я зразу з дороги звернула і пів бокальчика білого вина випила. Так мені стало добре.:girl_crazy: Аж боялась за руль знову сідати, мо куда знову зверну з дороги. :girl_cool::girl_haha:

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.