Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

А мені ті калькулятори показують,що в мене недостатня вага:girl_cray:,тільки один з них показав,що ще треба кг скинути:girl_smile:,але я собі знаю,скілики мені "до повного щастя"треба:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 8
  2. Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Дівчата худнуть... МОЛОДЦІ!!! Я там писала, що сили волі немаю. Але дивлюсь на ваші результати і думаю, що потрібно долучатись до гарновиглядаючих :girl_in_love: кобіт. я теж хочу бути красунею :girl_spruce_up: Так що приймайте в лави худаючих

3. Jasmin

Jasmin :)

ви би хтіли:girl_haha:

Добре, що ще хоть до 12-00 можна все.
    А то би було: понеділок- 1 сухарик і стакан водички, вівторок- огірочок, середа-помідорчик, четвер-реанімація, пятниця- мор.. Нє.... то я б точно здохла з голоду:girl_sad:

Приймаємо звичайно!:girl_smile: а ви на скільки схуднути хочете?

Останнє редагування модератором: 17 Червень 2009
  4. Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

на 5 кг!!!! ці кілограми чарівні.:girl_haha:... вони не хочуть прощатись зі мною ))))...осіли врайоні моєї майбутньої талії і все...

• Подобається Подобається x 4
  5. Arinka

Arinka Well-Known Member

Дівчата, читаючи книгу, зробила висновок, що вона прекрасний мотиватор!!! і не тільки щодо дієти, а взагалі, щодо планування часу і позиву.
    Вага моя, правда не рухається, абсолютно однаковісінька, але після вчорашньої вечері в 6-30 лише салатиком, вранці звернула увагу, що лежачи на спині, мій живіт упав і сховався десь за ребрами - так приємно почався ранок!
    3-й день дієти!!! Допоможіть втриматися!!!!

• Подобається Подобається x 11
  6. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Анекдот я знаю і його дотримуюсь! А тут я подивилась, що 18:00 ще не має, а я гуляла з малими і подумала, що вони мені не зашкодять.

В мене на лінієчці вже видно прогрес, якби так далі було я б була дуже щаслива!!!

Вчора думала, чого б то такого солоденького з"їсти і купила собі печива. А сьогодні зранку так його з"їла не дуже хотячи!

• Подобається Подобається x 5
  7. vanilia

vanilia Miracles are real

Дівчата, приєднуюсь і я до вас. Я минулого літа за цією системою намагалась похудати, правда, лише 3 кг скинула :girl_crazy: Пізніше все повернулося, бо я "з.їхала" з системи. Зараз вирішила знову за себе взятися :girl_cool:
    Ріст в мене 177 см.
    Правда, скрабом із кави я користуюся до сих пір, але тільки 2 -3 рази в тиждень. Тепер буду щодня. Купила ще недавно гель-пілінг антицелюлітний з кавою і оливковою олією (зараз сфоткаю і покажу), додаю туди ще свіжомелену каву і тим скраблюся:girl_spruce_up:
    А от мумійо не можу користуватися - мене тошнить від його запаху :sad: Так що обходжусь без нього.

[​IMG] (це не реклама, якщо що):girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 12
  8. Olenkaaa

Olenkaaa Well-Known Member

а де ви його брали?

• Подобається Подобається x 2
  9. vanilia

В ДЦ. Він десь біля 15 чи 17 грн коштував.

Дівчата, до мене краще на ти 8-)

• Подобається Подобається x 3
  10. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Дякую за корисну інформація! Я теж хотіла про це запитати!!!

Ефект від нього якийсь відчувається?

• Подобається Подобається x 2
  11. vanilia

Шкіра ніби м.ягша ніж коли просто кавою скрабитись. Думаю, то від того, що там оливкова олія є. Але сам по собі він не дуже аж такий, бо як пілінг не дуже добре очищає чи як то сказати... Все таки з кавою краще.

• Подобається Подобається x 6
  12. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я сьогодні перший повноцінний день тримаюся системи...Зараз буду пробувати свою лінієчку ліпити...

• Подобається Подобається x 7
  13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Все дівчатка,пакую чемодани і на море :girl_bye2:.Думала брати вагу з собою,але передумала.Я зрозуміла для себе,що наявність ваги вдома ,не заважала мені набирати непотрібні кілограми.Так,що сподіваюсь лише на свою силу волі.
    Усім вам, бажаю ,досягнути бажаних результатів і залишатись у доброму настої :girl_claping:.

Останнє редагування: 17 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 19
  14. IRUSKA*8

Яка ж всетаки ЧУДОВА ця система(хо я і не повністю її дотримуюсь,але після 18 не їм):girl_smile:,я вже другий тиждень харчуюсь ВИКЛЮЧНО ЗДОРОВОЮ ЇЖЕЮ,не те що раніше:канапочки,цукерочки,смажене,гостре-бє:bad:,а тепер і нирки в нормі,і гемоглобін зріс,та й загальний тонус:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 16
  15. Xomka

Xomka Well-Known Member

:girl_haha::girl_haha::girl_haha:Цікаво що ваш чоловік подумав би з приводу ще й ваги в чемоданах:girl_haha: то ж напевно він їх тягнути буде:girl_cool: Карапузику, бажаємо гарно відпочити, і хоч я ніколи не була на морі, але думаю що після нього ви до нас приїдете точно стрункішою:girl_smile: По-перше засмага))), по-друге - плавання, по-третє - морепродукти та фрукти, екскурсії..... та вам буде просто не до об'їдання! Так що не хвилюйтесь і гарненько заряджайтесь позитивом:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 16
  16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вага електронна і дуже легенька :girl_haha:.
    Дякую за побажання :girl_smile:.

• Подобається Подобається x 6
  17. Макарена

Макарена Well-Known Member

IRUSKA*8, ваша лінієчка стрімко прямує до старту, настрій прекрасний, здоров"я теж - це значить, що ви нас скоро покинете? Ми будем сумувати:sad:.
    Карапуз, гарного вам відпочинку, хорошої погоди і прекрасного настрою! [​IMG]

• Подобається Подобається x 9
  18. IRUSKA*8

Дякую:girl_in_love:,але я не збираюсь Вас покидати:girl_smile:,адже досягти бажаного результату-це лише половина шляху,а от втриматися на омріяному рівні-це вже "вищий пілотаж":girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 11
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

і я о вас приєдналася.. після того, як наїлася конфет - сказала собі стоп... тепер буду сбе муштрувати... вже скачую тоту книжку:)
    і хоч лишніх кг маю 3, але може отримаю вагу, про яку завжди мріяла...

• Подобається Подобається x 7
  20. irushka

irushka Well-Known Member

Карапуз, гарно вам відпочити і приїхати ще прекраснішою додому! Я теж завтра їду, тому буду прощатися з вами до понеділка чи вівторка. З дієтою, сподіваюся, що проблем не буде, бо я вже звикла до такого харчування, обіцяю їсти шашлик тільки вчорашній на сніданок!
    Усіх вітаю з маленькими і великими успіхами, дівчатка, так тримати!
    Цьомки, па-па!

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.