Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Дякую дуже :) то ви в мене файні ;)

2. Jasmin

Jasmin :)

Завтра прийшло... обіцянки треба виконувати :)
    TASJA і Олександрочка шкода, що вас не було. посиділи ми як завжди суперово :) Особливо на початку потішила офіціантка, яка нас вже добре пам"ятає, як виявилось :) Вона нам сама озвучила наше замовлення... що нас дуже повеселило :)
    Rona це дівчина-весна! для мене точно :) побачила в її очах більше радості та щастя, ніж минулого разу... Танюся, я ся тішу за тебе ;) А ще нарешті всі зрозуміли, чому вона худла і підтримує форму з нами :) Тепер вже ніхто з нашої худнучої компанії, не захоче роздіти її, щоб подивитися, що там не так. Дякую, за нетбук. Гарно тобі відпочити на вихідних! Чекаю фотозвіт :)
    MYR я в осаді від твоїх ніжок! Ти в нас і так красуня була, а тепер то взагалі... спласла, ніжки стрункі-стрункі стали! А чоловік, то взагалі золото (таки золочівські чоловіки, то є вещь! ;) ) Мало того, що завжди вичикається нас біля коня, то цього разу був трохи з нами, сидів задоволений і вражений ... і напевно вражень від побаченого і почутого залишилось безліч :)
    sofcja що тут сказати, розумниця і красунечка! А фото "до" таки вразили! Ти молодчинка і дуже-дуже наполеглива дівчинка. Стала красунечка-красунечка, ще трішки і буде мега-зірка ;) Для мене ти вже ідеальна :)
    robik то ж моя сестра, тут ніц злого не скажу :) люблю її, як і всі, безмежно! Натальчик перейнялася я тобою...чесне слово.... Хочу, щоб у тебе руки ніколи не опускалися, щоб ти була завжди з піднятою головою, бо ти є найкраща і вартуєш найкращого! А як вона спласла... то є наша БАГІНЯ, в повному розумінні цього слова! Красунечка, люблю тебе.... і тримаю кулачки, щоб в тебе все було СУПЕРОВО! ;)
    Подоляночка відкривається мені кожного разу все більше... дуже гарна, позитивна і розумна дівчинка... з реалістичними поглядами на життя :) Уляночка дуже схудла, особливо на обличчі дуже помітно. Красунечка! Надіюся, що будемо бачитися ще багато разів. Гарно тобі сьогодні на весіллі погуляти ;)
    olevitska симпатична та поважна дівчинка. Говорить не багато :) Сподобалась мені, але таки залишилась не розгаданою, наразі... :)
    Bride Залишила її на завершення допису спеціально :) о то є мега позитивна дівчинка! Чекала зовсім іншої дівчини, і взагалі... а тут дуже симпатична дівчинка, з мега позитивним характером і дуже цікавий співрозмовник. Ніхто мене не побив навіть... :) Бо цієї зустрічі певно всі чекали, як бою без правил... але хочу вас розчарувати, все пройшло мирно і файно :) Катруся, як образила тоді, то вибачай... більше не буду :) чесно :)
    І раджу всім приходити на форумівки, не соромитися і не боятися :) Новеньких приймаємо, не кусаємось, не б"ємось і взагалі всіх любимо і цілуємо! От Bride і olevitska вам підтвердять ;)

P.S. Їду сьогодні у село, щоб відпочити душею і тілом. Повернусь у понеділок і всім фото відправлю на пошту. Брайд мені скинула мейл, чекаю ще від olevitska. Всіх інших маю. Всіх люблю, цілую, бувайте! І будьте мені чемні!!!

Останнє редагування: 5 Березень 2011
  3. robik

robik Member

4. olevitska

olevitska New Member

Дівчатка, ви всі настільки класні і позитивні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, що я жалію лиш про те, що не наважилась прийти на форумівки раніше...але на щастя, то все поправимо!!!!!!!!!!!! Дякую Вам усім!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Море позитиву!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ну і хочу додати....нас насправді дуже тепло мило і щиро прийняли у свою "сім"ю"!!!

5. TASJA

TASJA Well-Known Member

Аааа, а мені як шкода :girl_cray:. Певне я таки багато пропустила...

Яка я рада за вас! Так розумію, що всі ви добряче схудли :girl_claping: Молодці!
    З одного боку, добре, що мене не було, бо я щось ніц з місця не рухаюся (кака була, кака Тася є)

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

6. sofcja

sofcja Member

в мене враження теж супер позитивні. отой перегляд фото "до" і "після" то щось. нарешті собі в голові по полочичках розклала хто і чому і як худне.
    Жасмінчик, я тобою і захопленні! молодець. з такою наполегливістю ще зовсім трішки і вже 69,9 побачиш на вазі! ти - умнічка, то навіть словами не передати як то все вигнлядало.
    дуже бракувало Тасі, шкода що не змогла прийти! тепер тут тобі похвалюсь, бо дівчата вже чули - я важу 62, 4 кг.... тобто з кінця листопада зійшло вже 11 кг!:girl_in_love:
    залишилось ще трішки до 58 дійти... і буду вобла! дівчатка підтвердять, що на тих знимках де я 58 - то справді вобла сушена))))
    Олевицька, мало Жасмінці розкрилась, бо я з нею більше говорила. файна вона - ну дуже, приємно було познайомитись. сподіваюсь що більше форумівок не пропускатиме....
    ну і Брайд - на фінал.... чекала зустрічі з нею з неймовірним нетерпінням! ми з нею ну як сестри... ну капітально в речах деяких схожі. знайшла товаріща по духу! вона прекрасна, і худнути там так як і мені буквально кілька кіля до сушеної вобли лишилось. і без того гарно виглядаємо! дуже файна й позитивна! чекаю сзимок де ми разом) і хочу колєгувати і поза форумівками трошка)

я довольна як слон від зустрічі! наступна орієнтовно буде 25 березня - за 3 тижні. якби сильно хотіли скорше всі, то пишіть мені, сигнальте і перенесемо на 18....
    я правда свиньо вчора прийшла і перекусила, але надто вночі голова боліла. мусіла щось зжерти до таблеток, аби копиться не відкинути.... але то таке...
    ми всі такі файні і гарні!:girl_claping:

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

а де фоточки??? я так хотіла прийти, в час форумівки тільки і думала як там дівчата зустрічаються, але нагло захворіла(((
    повеселіть простуджену хвору Багіру!

8. sofcja

sofcja Member

знимки будуть розсилатись по електронці. напиши свою Жасмінці, може як вона добра буде, то кілька скине....
    вирішили не виставляти, бо окрім дописувачів нас ще деякі форумляни читають, деколи по "дякую" їх тільки й видно.... то нащо демонструватись. будуть знимки нас всіх коли досягнемо бажаних результатів....

9. Bride

Bride Well-Known Member

Жасмінка, Софця, ви мене прямо засоромили...Дуже дякую за компліменти і за те що так тепло прийняли в своє коло. Незважаючи на те, що я збоку виглядаю як позитивна і весела - в мене як і в будь-кого бувають проблеми і спади, мені теж треба добрячих копняків і раніше так не доставало розуміння з боку мудрих дівчаток, таких як ви! Ми всі такі різні - правда? Але водночас нас пов"язує велика сила волі і бажання здійснити свої мрії. Я дякую Богу та своєму ангелу охоронцю за те, що вони звели мене з вами всіма. Сподіваюся, що разом ми зможемо все, що запланували.
    Щодо самої системи. Мене дуже вразили ваші результати. Той, хто цього не бачив, може тільки додумати. Я мабуть теж була з кола тих, хто б нізащо не повірив, якби на свої очі не побачив. Дуже співчуваю людям, які з вас приклад НЕ беруть, не вірять в свої сили, бояться зробити перший крок, працювати над собою.
    Подоляночко, Робік, Рона, Жасмінка, Софця, Мирчик, Левицька - ви точно достойні Олімпу. Ви вже дуже чудові, красиві, захоплюючі дівчата. А ще пару місяців - і Вам у всьому світі рівних не буде!
    Всіх цьомкаю і дякую за таку веселу зустріч. Дійсно приємно і радісно, що у всіх залишились приємні спогади.

Багірка, ми про тебе постійно згадували. Сподіваємося в нас ще буде шанс познайомитися. Виздоровлюй скоріше, якщо щось треба - (з вашого дозволу підпишусь тут за всіх) ти завжди знаєш, де нас знайти.

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

дуже-дуже приємно! :girl_in_love: стараюсь не розкисати, а триматися вкупі, мо швидше хвороба відступить)

відкрила сьогодні для себе бадьян (спеція. схожа на зірочку), додаю в чай, дуже добрий мені на шлунок і кишечник... коли на системі не роблю регулярних активних на 1-1.5 год. вправ в день то дуже травлення сповільнюється.. пробувала клітковину яку тут радили - не моє, а от бадьян в сам раз
    + признала молочні каші на ранок) так можна худнути:)

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Статус теми:
Закрита.