Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

дуже сподіваюся, що саме це мені і допоможе - лінощі мої мене колись доконають:girl_cray:

• Подобається Подобається x 2
  2. Svetik

Svetik Well-Known Member

Встаю в 6:30, а на роботу на 8:00 та щей дитину у садочок по дорозі треба завестию А можливо в мене це тільки відмовки, бо на такий стиль життя ще не готова:girl_sad:

• Подобається Подобається x 5
  3. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Три тижні тому проходила курс масажу похудального, після нього дійсно стай животик плоскіший, ноги і сідниця теж і досить непогано розбіває цилюліт. Масаж робили з олійкою від розтяжо, бо вони в мене дуже сильні. І от тепер вже требу буде дрйгий курс проходити. Хто має можливість не пожалієте, а ще + дієта + фіз. вправи!!!

Сьогоднішній день пережила набагато легше, але згрішила, доїла за малим два надкушений печенька Марія!

4. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

А коли лягаєте спати?:girl_smile: З моїми нічними посиденьками, зірву шлунок.:girl_cray:

Скраб мені зручно робити зранку, коли мала з чоловіком бавиться. Після того масаж з мумійо, і кручу обруч 15 хв. На ніч не можу, бо боюся забруднити постіль :girl_haha:, здається, що вся в кремі... Далі на протязі дня роблю по 5 хв вправи..., то вже залежить, як дитина дасть, чи кудась їду, хтось прийде...

• Подобається Подобається x 6
  5. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я робила кавовий скраб:girl_in_love: м-м-м-м-м-м-м-м - ляпотаааааа, такі приємні відчуття, навіть їсти перехотілось:girl_curtsey: ото класно Катя Міріманова придумала - стільки задоволення в цій системі та ще й худнеш:girl_claping:

Я "сова" - лягаю пізно, і встаю теж пізно))), але все-одно не їм після шостої, хоча думаю що ця шоста година це для тих хто лягає в 9-10 вечора.

• Подобається Подобається x 7
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

100% не для них. Я теж затята сова, а саме за цим принципом завжди худла. І жила 2 роки. :girl_curtsey: Вона не залежить від того, коли ви лягаєте чи встаєте. Шлунок то такий цікавий механізм - усього може навчитися. :girl_in_dreams:
    :girl_crazy::girl_crazy: Анекдот про свиню та доїдання знаєте? :girl_crazy: Ви з тим вважайте. Я принципово не доїдаю, викидаю. У мене коліжанка як припинила за дітьми доїдати, то на 2 розміри схудла. :girl_bye2:

• Подобається Подобається x 11
  7. Макарена

Макарена Well-Known Member

Я от сиджу і думаю - може то я замало собі схуднути хочу?...Як визначити "ідеальну" вагу щодо росту? Ріст в сантиметрах і "-" 110?

Останнє редагування: 17 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Щось я нині так наїлась на обід в першій годині що тепер аж шкодую. Ходила з чоловіком в турецький ресторан в Нью Йорку. Ніби їла все дозволене але напевне з порцією переборщила.
    Повечеряла яблучком з йогуртом. Але настій щось не дуже. Якийсь такий бе. Може то і до мене ПМС підступився?

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Да, напевно то оптимальна вага при первному зрості.
    Я наприклад 174 см.... канешна та вага що зараз то капець, про неї мовчу і треба її позбуватись. Але коли а важила 64 кг - то було ідеально, не худа і не груба...... А от коли я важила 60 кг.....було і таке :girl_crazy: - то вже лишались одні очі і шкілет :girl_haha:

• Подобається Подобається x 8
  10. Jasmin

Jasmin :)

я так і рахувала. тільки мінус 100:girl_smile:

Правда хочу менше ніж ото вийшло по тому розрахунку:girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  11. Женічка

Женічка Well-Known Member

для чоловіків мінус 100,для жінок мінус 110. але то все індивідуально, головне,щоб нам самим відображення наше в дзеркалі подобалось:girl_curtsey:

12. левиця

левиця Well-Known Member

О, в мене прогрес. :radist: Сьогодні зважилась натще і мінус 2 кг. Думала, щось неправильно, але ввечері теж такий результат. Але як то важко, особливо не їсти після 6 год. :girl_cray: Може встою?! :girl_in_dreams: Бо до кінця так далеко. Тож тримаймося!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 6
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Отут мени сказало, що при моєму зрості ідеальна вага буде 126 фунтів=57 кг. Щось мені то тяжко уявити.
    А тут якраз так, як я хочу - 54 кг. Ну майже так. :girl_haha:

Є такі ще калькулятори:
    http://www.eurofemme.ru/toolbox/bmi.php
    http://dietolog.com.ua/imt/ideal-weight/index.php?action=new
    http://calculator.estetik-s.com/
    Я не згідна зі зріст мінус 110. Якщо я важитиму 51 кг, то на що я буду схожа? На вішак?? :girl_crazy:

14. Макарена

Ніколь, у вас ріст 174? Ого! А ми тут (гуляючі) думали, що наша Оксанка найбільша:girl_haha:

Лілю, дякую за тести. За результатами деяких з них, в мене ще запас є.:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 3
  15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Якщо ріст - 110 то в мене виходить 154-110 = 44. Як подумаю про таку цифру то аж депресняк бере.:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray: Це щось явно неосяжне.

Он порахувала за одним з лінків що Ліля дала:

Я щось собі так і хотіла в ідеалі.

16. Макарена

Але, якщо тільки -100, то мені 170-100=70 лише 3 кг треба втратити, а то навіть замітно на такій махіні не буде...
    Напевно, то ще від високого-низького зросту залежить і від віку (як у тестах) і все таки від власного бачення-бажання:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Вона просто худіша за мене....:girl_smile:
    Але можем з нею помірятись :girl_cool:

• Подобається Подобається x 2
  18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мені десь хвилин 40, це коли майже летіти. Чим не зарядка? :girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 4
  19. Jasmin

Jasmin :)

Всім доброго ранку!:girl_smile:
    вже всі свої шоколадні запаси підчистили?:girl_crazy:
    Я вчора як начиталася ваших дописів про шоколад і згадала собі і в мене вже тиждень як лежить плитка чорного шоколаду:girl_claping: Після того всього мені цілу ніч той шоколад снився.....
    а зараз я п"ю каву, ні не просто каву, а львівську каву:girl_in_love: і разом з нею хрумаю шоколад....:girl_claping: ех.... життя прекрасне!:girl_crazy:

І ще в мене сьгодні свято:girl_smile: я змінила лінієчку:girl_claping: нарешті той кілограм внормалізувався, і вирішила таки внести зміни:girl_cool:

20. Макарена

А я теж йду каву пити, але не з шоколадом:bad:, а з вівсянкою, ну і з канапочкою:girl_in_dreams:. Ну нє був би ранок так до годинки 6? [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Статус теми:
Закрита.