Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. TASJA

TASJA Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тасі не буде... Шкодую страшенно, бо судячи з "анонсу" вечір має бути цікавезним!
    Я дуже чекала тої форумівки! Скучила за вами, хотіла з новими дівчатами познайомитися!

Мені хвалитися нічим... Вправи і кавовий скраб "пішли спати" через хворобу, від мумійо не відмовилася, бо то ж не важко намастити себе. З харчуванням дуже старалася і дотримувалася, але сьогодні на вечерю їла зупку з рисом, бо нічого іншого не було більш-менш підходящого , а спеціально для себе готувати - сьогодні ну ніяк не було ні сили, ні часу . Хоч би то всьо швидше закінчилося і я зможу на 100% влитися в систему.

2. Rona

Rona Мама-йожик

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

я теж зголошуюся на форумівку, але не обіцяю, щоб не було як минулого разу - сама активна і не прийшла)

4. Bride

Bride Well-Known Member

Я буду палюбе, атвічяю))))! бігуді варяться, плаття прасується.
    З фотками ідея відміняється, бо навіть не наю що нести. Я на всіх однаково виглядаю а видно результат хіба в білизні... так що будете вірити на слово! нє?)

Так де збираємося? на старому місці?

5. olevitska

olevitska New Member

...здається, що і у мене та сама причина...

---------- Додано в 07:15 ---------- Попередній допис був написаний в 07:12 ----------

йойой...так ви щей при параді....а я то привикла штани балонові, пуховик.....хм...

6. Bride

Bride Well-Known Member

ну в мене штанів балонєвих з роду віку не було...а от в пуховику буду і я :)
    В чому вам зручно - в тому і приходіть! бо головне настрій!

7. robik

robik Member

Дівки, шо ви зі мною робите. Я два рази в тиждень (робочий) вчасно додому приходжу, вже перед дітьми стидно. Як не то, то сьо. А я вже просто виспатись хочу. Я так дивлюся, що ДП займають огого яку частину мого життя. Минулого тижня форумівка, того - знову :girl_crazy:. І знову алкоголь, дикий ржач. Рятуйтеееее!

8. Надька

Надька Well-Known Member

дівчата підкажіть , після пологів маю животик, ше трохи годую грудьми, але то живіт мене лякає. мені теж треба сидіти на дієтах , чи прес і хулахуп допоможе.....

9. sofcja

sofcja Member

якщо животик не великий і потреби сильно худнути нема, то вибирайте що зручніше - якщо фізичні вправи, то можете мати трошка проблеми з часом, бо дитина кажуть не очень займатись і дає.... тоді рекомендую комплекс Сінді Кроуфорд Новое измерение - якраз для мама... я вже про нього писала.
    якщо є потреба скинути кг , то дієта ну дуже бажана. а ще ліпше правильно харчуватись і при цьому хоч мінімум фіз.вправ робити - тоді і фігурка буде і мязики підтягнуться - і буде краса:girl_in_love:
    ойой, я ще не вирішила в чому бути. як буде зимно то певно буду розпізнавальним знаком - червоними штанами, а так поки визначитись тяжко....

10. Bride

Bride Well-Known Member

так ми все ж таки в центрі зустрічаємось? бо мене вже збили з толку записи з тургєнєвим:girl_haha:

11. Rona

Rona Мама-йожик

12. robik

robik Member

От шо наробили.
    Здибанка в центрі, коло Матінки Божої 18,30.

13. Jasmin

Jasmin :)

зустрічаємось о 18:30 біля Матінки Божої в центрі :)
    Тургенєва відміняється, бо Робік добровільно погодилася прийти :) Я профілактичну роботу сьогодні завершила вже ;)
    Постараюся бути вчасно. Якщо не встигну, то прийду одразу на місце дислокації. Прошу зайняти моє місце в куточку, з подушечкою, біля Робіка :)

14. Bride

Bride Well-Known Member

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

Заздрю я вам, дівки, страшенно! :girl_cray:
    Бажаю файно вам посидіти :drinks: (в чому і не сумніваюся).
    Всіх вас цьомаю!
    А з тими, кого ще особисто не знаю, надіюся познайомитися наступного разу.

16. Rona

Rona Мама-йожик

17. Jasmin

18. Bride

Bride Well-Known Member

Я нині вочка продерла. (пішла схудла ще на 300 г):girl_haha: і зразу за комп на дп, бо вчора могла тіки говорити мужу як то все прекрасно і лягти спати:girl_angel:...
    Обожнюю всіх!:give_heart:

19. Jasmin

Дівчата, свєршилось!!!! Нарешті!!!! 79,9!!!!! Я вмираю від щастя....:khomyak: Без кількох днів чотири місяці туди-сюди.... і нарешті!
    О, Боже дякую тобі за тих мега позитивних і класних дівчаток, які поруч зі мною тут.... :)

Останнє редагування: 5 Березень 2011
  20. Bride

Bride Well-Known Member

Це тобі від нас всіх подарунок за то шо ти така файна :)
    жартую, ти супер старанна, приклад і натхнення для нас всіх, що б ми без тебе робили!!!!!

я собі сказала що не буду до 8 брезня на ваги ставати, а то я щось зачастіла.Ще знайшла фотки з позаминулого літа в купальнику....де було 70+, шкода що я вам цього не показала

Статус теми:
Закрита.