Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Я звикла десь за тиждень, але потім довго святкувала день народження, і все назад набрала. Зараз з новими силами. Замовила на роботу 2 обіди, буду старатися.

2. MYR

MYR Member

мплекс вправ для мами з дитинкою
    Я думаю, що буде, але краще пошукати, здається Софця писала, комплекс вправ для мами з дитинкою.

3. LuBimaya

LuBimaya New Member

Дівчата, а скажіть мені будь ласка на рахунок сухофруктів - курага, ізюм, фініки, чорнослив і інжир! Знаю, що це корисно з зеленим чаєм, замість цукру.. що скажете?

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Все, крім чорносливу можна до 12 год. Чорнослив - 4-6 шт. на обід або вечерю. Мені найважче було відмовитись від інжиру, дуже полюбляла підгризати його цілий день, але як тре, то тре:girl_yes2:.

5. LuBimaya

LuBimaya New Member

Дякую! А то я теж любитель цих штучок... вже переживатися почала...

6. sofcja

sofcja Member

arushka, то може бути тисячу і одна причина! і водичка зайва, і просто вибачте на слові ще шлунок не очистився від вчорашнього.... мяско дуже добво травиться...
    і просто організм в економ-режим перейшов!
    не розчаровуйтесь тільки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    все у вас вийде!
    нехай не цього тижня - 2 кіля, але за місяць буде - 3:girl_crazy:
    я тому і кажу що зважуватись жодня не надто добра звичка... така певна недовіра до власного тіла. воно знає як йому і коли зганяти... і воду тримає і жирочок свій любить! інтенсивніше на фізкультуру, принципи системи на друк і вішаємо на холодильник - і стравитесь з вагою!

ще разок повторюсь.... то комплекс вправ для мам Сінді Кроуфорд Новое измерение... там прості короткі комплекси... 3 програмки по 20 хв які можна між собою комбінувати, дати тілу після родів звикнути до навантаження і зручно робити поки цьопик кимарить.....бо ж коротке! то не годину часу пробувати виділити.

пошукайте на торентах, бо гарний варіант. сильнішої нагрузки не порекомендую, бо то індивідуально дуже. тре говорити і пробувати щось "своє" знайти.

пся.
    ти наше сонечко, файненьке! і на все свій час.... ще буш худюська!

Останнє редагування: 1 Березень 2011
  7. Bride

Bride Well-Known Member

8. arushka

arushka завжди досягаю мети

sofcja, дякую за підтримку! Я вже теж думаю важитись рідше, можливо раз на тиждень. Просто перший місяць на системі вага йшла вниз майже кожного дня і це був добрий стимул.
    Короче, мінус мульон кг, якого мені треба досягнути буде, певно, не так скоро.:sad::cry:

9. domino

domino Well-Known Member

а мені навпаки - набагато краще коли важуся щодня, так я бачу зміни, бачу процес, і хоч я тілу своєму довіряю, але все ж таки - провіряю))))

10. sofcja

sofcja Member

ну, з важенням то кому як....
    знимки не принесу... хто хоче хіба на пошту скину, бо такі страшнючі я не роздруковую... де я в +сі:girl_blush2:
    а так, то всігда красавіца!:girl_crazy:

arushka, я так зауважила що за системою 10 кг йде приблизно за 3 - 4 місяці.... не надто швидко, зате здорово! тому мульйон кг, то абсолютно не страшно. перших 10-20 кг легше сходять, ото потім вже робота над собою починається - фігурна ліпка! вправи, скраби і дотримання режиму, щоб тіло добре виглядало!

хто ще не відзначився стосовно форумівки і чи буде - прошу пишіть пп чи в карму. мушу знати кількість похуденьок і новеньким написати телефони і інструкцію до приходу в "наше місце":girl_dance:

11. Rona

Rona Мама-йожик

arushka, Софія правильно перелічила все, але в мене питання - оті голубці на обід, вони з чим були? просто голубці? яке мняско? чи була підлива/сметана? з чого і т.д. якщо зуб даєте, що всьо було по системі, то тоді Софія права :) я веду до того, чи контролюєте Ви те, що потрапляє "за драбинку", чи то несвідомо виходить не по системі, во :)

12. Jasmin

Jasmin :)

Танюся ти з нетбуком будеш в п"ятницю? Думаю може то фотки "до" на флешку кинути :) Роздрукованих немаю.... з тих часів, як поправилася фото не друкувала, щоб не псувати альбоми :)

13. Rona

Rona Мама-йожик

буду :) такщо можете брати флешки і мінятись, чим хочете і дивитись, що хочеться :) можу показати і свої знимки "до":girl_blush2:

14. Jasmin

Jasmin :)

Ти ж моя золотенька :) Цьом...
    Все! Всім в п"ятницю взяти з собою фото "до" :) Буде в нас наочний матеріал для форумівки :)

15. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

дівчата, а що робите, коли пізно а їсти дуже хочеться? зараз так у мене, п"ю вже третю чашку чаю, але спати поки лягти не можу, десь о 1 піду....

16. LuBimaya

LuBimaya New Member

Ой, і в мене ломка страшна!!!!! Сиджу тут, а живіт аж вивертає.... А ще як подумаю, що є на кухні, аж страшно стає... що до ранку не доживу...

на обід їла пісний борщик, без сметани! пила зелений чай без цукру але з трьома чорносливками
    на вечерю (18.00) - одне яйко варене, кефір 1%...

через півтори години після вечері крутила обруч....

До речі, купила сьогодні смачнющий зелений чай з суничкою і яблучками!!! Ароматний!!! Тесс називається...

17. Rona

Rona Мама-йожик

тра відволікти мозги чимсь іншим (хатня робота може бути), але при умові, що Ви вечеряли... бо інакше я не знаю як то витримати... я б не терпіла і поїла, щоб шлунок не вгрохати

18. sofcja

sofcja Member

я он фітнесом гарцююю.... їсти не хочеться!
    ще чай теплий, страшні знимки збоку з пузом і гарні дівчатка на фото і кліпах напрочь відбивають апетит...
    маєте дома ваги - зважтесь! полегшає!

19. LuBimaya

LuBimaya New Member

20. sofcja

sofcja Member

доречі, як хто хоче то можу на флешці принести відео з вправами різними.... замовляйте!
    як Роночка буде добра, то матимете нагоду переписати)

я після того зважування така добра, що хоч на хліб намащуй!:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.