Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

2. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Вважала себе до початку життя на системі страшенно "картопляною" людиною. Здавалося, харчування без неї не можливе.:girl_haha:
    Сьогодні, мабуть вперше за місяць, дозволила її собі - тепер відчуття, наче до шлунку насипали каміння...
    Іду займатися.

3. sofcja

sofcja Member

йойойой, скільки уваги і до мене і до форумівки!
    в тему прийшла, бо знаю що худнути треба з розумом. і факт - я таке вмію! знайшла тут гарну підтримку і раджу всім якщо є потреба суто за системою - книжки переглянула, тему теж. живу сама по собі, але система мені сродна, бо як худну то маю ну дуже-дуже схожі принципи. правда з більшою нагрузкою фізично, бо я свинтус-гурман - люблю я поїсти і щось добренького.
    скачу вправно, гартую маму.... намагаюсь не пропускати, після 6 не жру, обмеження всі логічні підтримую... пра часом грішу солодким...
    але печу майже все сама і шукаю рецепти якщо випічки то без муки, якщо десерт, то без цукру.
    подарую вам всім ссилочку - дивіться, черпайте знань.....
    дуже толково про кулінарію загалом. хто знайде кращий сайт - поцьомкаю....
    чекаю пятнички!
    тут знайшла відповідь чому не бажано фрукти наніч - стимулюють вироблення інсуліну організмом, йде сигнал набирати вагу від цукрів....

Останнє редагування: 28 Лютий 2011
  4. Bride

Bride Well-Known Member

Софця, ми тебе чекали ! :girl_claping:

в мене сьогодні "лід тронувся"... на вагах 63.

---------- Додано в 07:50 ---------- Попередній допис був написаний в 06:43 ----------

от подивилася я першу програму про хліб. Зрозуміла, що я хліб взагалі не їм. От не можу зараз згадати, коли їла його останній раз...
    Назріває питання, виходить за системою хліб можна гамати тільки зранку, ну або можна ще в обід, але бажано грубого помолу і обовязково з овочами? кашою? крім картоплі... і звичайно з мясом поєднувати не можна.
    правильно я зрозуміла?
    питання №2 - де купити хороший чорний хліб? ( я пробувала добрий хліб колись, з насінням, курагою чи чимось ще таким... він сманий. Але чи можна його?)

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

у Вас ще мала дитина... ми як були такого ж віку, то в мене теж були проблеми з гудзиками і замками (збільшилися груди, не забувайте). ні, звісно, можна почати "сідати" на систему, але з недавньої пам"яті у такому віці дитини це дуже складно, зокрема через те, що постійно хочеться їсти і пити... ну і ще організм під час годування "ничкує" собі запаси, щоб якби не стало їжі, було чим погодувати дитину:girl_wink:
    я десь приблизно досягала довагітної форми, коли малій було рік (у півроку вже вдається потроху обмежувати себе у всьому) а зараз йду на свій рекорд - 56 кг:girl_wink: (дитині 1,4 роки)

6. arushka

arushka завжди досягаю мети

Я тиждень мовчу, думаю, може вага сама одумається. Нєа. Гуляє 200 гр вверх-вниз,як зачароване. Вчора ввечері прийшли гості, то хотіла наїстись "назло кондуктору". Втрималась. Просиділа в обнімку з пляшкою вина. На ранок знову +100гр. Тре мені якогось стимулу, бо або об'їмся, або зіп'юсь:rus::aggressive:

7. irushka

irushka Well-Known Member

Ірено,дякую за підтримку! Але я за 2 тижні після пологів важила менше, ніж зараз. Звичайно, на строгу дієту зараз сідати нема сенсу, але Система навпаки допоможе впорядкувати моє харчування і зробити його кращим і здоровішим, бо від шоколадок і печеньок ні мені, ні дитині користі не додастся. Я на міні-порції переходити не планую, то думаю, що вдастся протриматись, принаймні маю зараз дуже сильне бажання для того, особливо після того, як сьогодні побачила цифру на вазі :girl_cray:. Одним словом скинути 10 кг - це моя початкова цифра.

8. MYR

MYR Member

А я хвалитися буду, вчора була на весіллі, і я навіть сама собі не повірила, що дотрималася системи, з'їла тільки заливний язик. Так вийшло, що ми трохи пізно прийшли, і тут мені родичі почали робити компліменти що я схудла і гарно виглядаю (хоча від останньої зустрічі з ними скинула лише 2 кг.), ну я і почала розказувати про систему. Тай вже після цього мені не пасувало грішити і щось в рота пхати. Але є одна проблема
    маю всі шанси, бо вже другий раз за місяць приходжу до дому "нікакая".
    На рахунок не їсти на весіллі, це для мене прирівнюється до подвигу, бо раніше то була "сплошна обжираловка", але відчуття просто не передати, цілий вечір відчувала легкість (ніби я метелик) і бажання танцювати. Це вперше після свого весілля (3 роки минуло) я була до кінця.

9. Bride

Bride Well-Known Member

А я щойно закінчила робити зарядку з красотульою Сінді Кроуфорд :) коли схудну - теж буду носити такі шортіки та короткий білий топік на тренуваня)))) або принаймні влітку буду сміття при такому параді виносити, на заздстрість всьому району:girl_claping:

нині поснідала макарошками з сиром, випила ромашкового чайку. Зараз після тренування ще згамцяю бабанчика і в душ:girl_tender:. потім на півгодинки на вулицю, хоча там і не дуже гарно.

останнім часом дуже хочеться баноша... з солоною бринзочкою та шкварками...але нажаль не вмію це чудо готувати. Був би розкішний ситний сніданок:girl_tender:

я коли почала менше жрать і більше тренуватися то
    мене стало переслідувати. ХХ соромно казати, але я з 11 класу на дискотеці не була :)))) а це 5 років вже :-((((

10. robik

robik Member

...и..... панімаю....
    ..... "вся такая разтакая"......
    ....... клас!!! Бо я як отого діла більше норми, то почуваю себе "брєвном" :girl_haha:
    Ой, дівки, розвеселили ви старушку.:kiss:

11. LuBimaya

LuBimaya New Member

Дівчатка! Всім привіт!!!!:girl_flirt:
    Ви такі молодці!:girl_claping:
    Приймаєте поповнення в гурток "-60"???
    Якщо хтось має, скиньте той списочок продуктів, про який всі говорять, чи хоча б тицніть на номер сторінки, де він є.. бо 449 сторінок перечитати то забагато... Книжку скачала, сиджу вивчаю! Завтра 1-ше число, починаю систему! Моя мета - мінус 10 кг!

П.С. Сьогодні після 6-ї вже не їла.. почистила зразу зуби після вечері... чоловік сміявся... Але я все одно йому докажу, що то все не фігня! Як думаєте? :girl_blush2:

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

А і ще! Книжки з першого посту не скачуються №-ри 3 і 4! Скачала тільки першу і другу...
    *пєчалька...

12. mermaid

mermaid Member

http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=849050&postcount=3024 і ще кілька постів на тій сторінці

13. sofcja

sofcja Member

прочитайте 1шу книжку просто "Система - 60".... далі всі-всі книжки за потреби можемо скинути на емейл. ссилки свою актуальність втрачають.... і це оцей списочок мався на увазі - принципи основні системні
    люди, я чекаю пятничку!

14. Bride

Bride Well-Known Member

в мене теж настрой такий був :)
    чоловік приколювався, що мовляв - знову пробуєш?
    я відповіла - не пробую, а працюю на результат, і дійду до кінця.
    Вперше він похвалив шкіру після скрабу, який доречі сам мені робив. А сьогодні от сказав, що в мене файна дупця дуже стала :))))) так що утремо ми носа їм всім :))))

15. LuBimaya

LuBimaya New Member

Дякую дівчата! Книжку читаю, списочок скопіювала.
    Йду займатися а потім снідати. На сніданок у мене відварений рис і салат із морква+яблуко, кава і 1-2 печенька домашніх. Бо з солодкого так одразу і не зіскочеш...
    До речі, а які вправи ви робите? Бо я поки що зупинилася на йозі, давно хотіла почати, зараз як раз вчасно! А ще чоловік пообіцяв виділити мені пару годин на тиждень на басейн!

16. sofcja

sofcja Member

в теплу ваннну або поприсідай трошка - розгониш молочну кислоту і все нормально буде.....
    а ти приходь в пятницю на форумівку як маєш нагоду - все-все розкажемо і пояснимо і відпочинеш трошка від діток)))
    Жасмінчик на каланетиці, дехто Міріманової вправи робить, Мамуся он обручем бавиться, Подоляночка в зал ходить... дехто додатково в басейн. я з Роною шейпінгом займаємось і я ще всіляим, так що тут вибір, що для тебе зручно й оптимально, то й робиш....

17. LuBimaya

LuBimaya New Member

я би із задоволенням.. але на жаль, не маю можливості... у старшої школа, а меншу і лишити немає з ким.. та і ГВ у нас...

18. olevitska

olevitska New Member

Ви всі тут просто молодці!!!
    І я маю чим похвалитись, хоч небагато...., але вага моя уже менше 60 (59,5)...якщо не рахувати, що на це пішов місяць.....то я довоооольна!!! До своїх вправ додала ще й обруч (в суботу купила), і займаюсь тепер в штанах-сауна...ну і заняття перенесла з ранку на 7 вечора, бо мале ніяк не дає...
    Якщо все буде добре...побачимось у п"ятницю...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19. arushka

arushka завжди досягаю мети

Дівчата, підкажіть мені щось мудре!!!!! Сьогодні знову +300гр. Вчора поснідала макаронами з сиром, на обід з"їла 2 голубці, на вечерю - обезжирений творог. Що ті кілограми можуть хотіти? КД ще не скоро, роблю ніби все по системі, а в мене за два тижні раз вага рушилась вниз на 1кг і топчеться:girl_cray:

20. irushka

irushka Well-Known Member

Вчора успішно минув мій перший день на системі. От тільки ввечері, як завжди, дуже снідати хочеться ;). Але я мало того, що протрималась, я ще й печиво ввечері пекла і не пробувала його, тільки нюхала. Все собі нагадую, що треба 2 тижні протриматись, тоді вже ломки не буде, звикну.
    Вправи нема як робити,малий на руках весь день, але я постійно на ногах, от зараз пишу, а малий в слінгу, я пританцьовую, щоб він заснув, може то ще поприсідати з таким навантаженням і воно буде вважатись за вправи?

Статус теми:
Закрита.