Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Ох, дівчата, я знову прошусь до вас. Останній раз мені не вдалось протриматись і кількох днів на системі, від довгого сидіння вдома і одноманітності рятувалась солодощами наніч. Та яке там наніч, цілий день солодким напихаюсь і результат не забарився :girl_sad:. Останньою краплею стало те, що вчора на мені не зійшлися гудзики светра, який носила ще в 2-ому триместрі вагітності! Все, час на себе розізлитись і щось робити. Дівчата, ваші результати - мій стимул, надіюсь, що і мені скоро буде чим похвалитись.

2. Bride

Bride Well-Known Member

Як про мене пишете!
    я теж сиділа вдома і заїдала все що наболіло(((( страшно згадати! Все що втратила до Нового року - повернулося, до того ж в якомусь незрозумілому вигляді.
    Вчора пообіцяла собі серйозно за цей жах взятися!
    Треба зрозуміти, від чого більше отримуєш задоволення - від солодощів - чи від свого стрункого і звабливого тіла, легкості рухів, жіночності!

3. Ірена

Ірена Well-Known Member

в мене вага стоїть як вкопана але в багато лашків почала влазити. навіть у штани дааалеко довагітні:girl_claping:

4. Jasmin

Jasmin :)

легко сказати..... :)

irushka спробуйте запивати водою/чаєм/кавою (без цукру, молока, меду і т.д.), а не заїдати ;) Мені так вдається обманути шлунок :)

5. Bride

Bride Well-Known Member

Я мала на увазі, що заїдати солодким НЕ є мудро. Краще нормально харчуватися, щоби для того солодкого залишалося менше місця ( і в шлунку, і в голові). А якщо тільки запивати - то до гастриту не далеко.

6. Rona

Rona Мама-йожик

я так мудро тож вмію говорити)))) а робити - зовсім інша справа
    для солодкого знайдеться місце, навіть якщо шлунок прийдеться розтягнути... і не мені тицяти пальцьом як то легко робиться в 99% жінок... а Жасмін правильно пише - легше запити бажання з"їсти щось некорисне, м"яко кажучи
    і гастрит тут ні до чого

7. Bride

Bride Well-Known Member

Рона, ви праві на 100%

але

мені наприклад пиття не допомагає, тому може мій допис і є для когось надто легковажним.
    Я сама така, що розтягну шлунок до огого яких розмірів. Але знаю багато дівчат, які солодким заміняють нормальний раціон. Ось про таких я і говорила.

8. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я нині навіть не слідкую за своїм харчуванням (((. Хворенька я, з температурою... Їсти не хочу зовсім. В обід мені муж підсунув рис з сосискою, щоб я хоч щось поїла А так цілий день калинку-малинку-смородинку ганяю... Певне з кілограмчик наберу, поки не вилікуюсь...

9. mermaid

mermaid Member

Для мене солодке:girl_flirt::girl_in_love::girl_tender: я без нього ніколи не зможу...Але тішусь, що система дозволяє зїсти це до 12:girl_wink::girl_yes2: тому, якщо хочу напротязі дня щось солодке, відкладаю собі і заспокоюю себе, що якщо втримаюсь, то буду мати гарне тіло а ще й цукерочку, просто трішки пізніше, вранці:girl_yes2:
    Одягнула сьогодні ті штани, що не могла застібнути останнй раз, см 4 не вистачало. Застібнулись!!!!!! Тепер вже наступні штанці чекають своєї черги, застібнутись:connie_pull-pigtail

10. Rona

Rona Мама-йожик

ну ми ж пишемо в темі про "систему -60", і всі, хто читав книжку знають основи і керують своїм харчуванням, а не воно ними, нє? :girl_wink: та, часом находить бажання утнути щось едаке (наїстися чукуляду до срачки, напр.), але коли видихнеш, опануєш себе... згадаєш все і усвідомиш що робиться, то мож попити чайку... щоб заспокоїтись :girl_yes2: (почуваюсь як на зльоті анонімних алкоголіків)))

11. Bride

Bride Well-Known Member

і я в депресняки впадаю без солодкого. от нині з"їла пару шматочків, досі не хочеться, бо знаю що завтра зранку можна буде скільки влізе!

12. TASJA

TASJA Well-Known Member

А в мене тепер і зранку не лізе вже. Звечора думаю, що ото зранку наїмся чоколяди до відпаду! А зранку з"їм шматок і не можу більше. Звикає організм менше жерти, в тому числі і солодке.

13. Bride

Bride Well-Known Member

Я ще поки до такого не дійшла, але відчуваю "наближення чуда" :girl_tender:

14. irushka

irushka Well-Known Member

О, п`ю я зараз дуже багато, малий на ГВ і в мене якась постійна спрага, за день напевно відро чаю випиваю, щоправда без цукру, солодкого пити не можу взагалі, навіть натуральні солодкі соки, а солодощі частенько печу домашні, щоб мала їла своє, а не магазинне, то і мені втриматись дуже важко. Але маю дуже сильний намір таки тримати себе в рамках системи. Сьогодні вже після 18 не їм, хоча і їла не за правилами протягом дня, надіюсь завтра почну і то на довго...
    До речі, як ви думаєте, може бути забагато пиття під час схуднення?
    І ще питання. Маю великий пакет розпакованої кави дешевої, купувала собі ще 2 роки тому для скрабу, її можна використовувати як скраб, чи краще купити свіжої?

15. Jasmin

Bride до чого тут гастрит? Може ви поміж моїми словами прочитали, що як хочете їсти то краще пийте воду? Ніц не їжте, бо не можна, тільки пийте і буде вам щастя? І взагалі я писала irushka, а в її випадку вона "заїдає" одноманітність та сидіння вдома. І в цьому випадку краще зайва склянка води, ніж кусок пирога. І гастрит тут ніякого відношення не має. По системі 3х разове харчування обов"язкове, а оті перекуси можна нормально замінити водою чи ще якимось напоєм, і гастриту не буде. Не витягуйте слова з контексту!

І взагалі, я останнім часом дуже зла... Тут стараюсь не дописувати. Дівчата, ви вже мене вибачте, але гілка має назву "Худнемо РАЗОМ за системою -60!" тож давайте відповідати назві гілки. Коли я створювала цю тему. то шукала собі підтримку і дівчат, які разом зі мною будуть худнути на системі. І дякувати Богу таких я тут знайшла.
    Всі і кожен тут окремо є розумним, і це тішить. Кожен з вас по своєму трактує різні речі, різні пункти системи і т.д. Кожен по своєму розбирається у процесі схуднення, і кожен вважає, що він правий і знає про цю справу все. Гілка про систему, тому пишемо тут як ми худнемо по системі -60, а не кажемо, як ви краще знаєте, що робити і як під себе підлаштувли систему, або зробили свою. Кожен має право на свою думку, але тут мають бути думки про систему Міріманової, а не однієї, другої чи третьої форумлянки, чи ще когось. Система Міріманової дівчата, все.
    Кілька сторінок тому перепалка з Софцею. Не пхалася, хоча читала всі дописи. Софцю знаю особисто, як і інших дівчат, що були на форумівках. Знаю, що вона постоїть за себе, як би там не було ;) Поважаю цю гарненьку панянку, бо вона дівчата, у справі схуднення має великий досвід, більший від мене набагато.
    Але... стосовно тих всіх сперечань, всештаки тут гілка про систему -60. Тут я на стороні Софці.
    Ніхто вас вчити не буде, що ви не так робите. Але якщо потрапили в гілку про систему, то або її дотримуйтеся і пишіть про результати/враження і т.д., або не пишіть взагалі. Є окрема гілка про дієти, худнення, голодування, от там можна обговорювати будь-які методи схуднення. І не потрібно буде 4000 дописів новачкам читати :)
    Все. Виговорилась :)
    Сиджу і чекаю тапки :)

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Думаю, що ні :)

Напевно, можна :) Один раз спробуйте, якщо не буде ніякої реакції організму, то значить все ок. Кава ж різна буває. В мене теж лежала пачка Галки дуже довго, то я її і використала на скраб. Все ок :)

16. Bride

Bride Well-Known Member

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!

прислухайтеся до свого тіла. Якщо воно "хоче пити" то пийте. Якщо ні - то нетреба насильно вливати воду.

Я сама каву не часто п"ю, але мала вже піврічної давності пакетик якобс, то знайшла йому гарне застосування. Все пройшло нормально. Далі буду купувати звичайно дешевшу.

17. Rona

Rona Мама-йожик

18. Bride

Bride Well-Known Member

19. Jasmin

20. Bride

Bride Well-Known Member

близиться 10-та година. 2 години назад випила чай зелений і зараз вже голодна. Як навчитись відрізняти голод шлунковий і мозковий? бо рахувати до 10-ти мені не допомагає...хоча є позитив - я не підриваюся і не біжу до холодильнику. Хоча знаю, що на завтра там відкладене смачненьке))))

Статус теми:
Закрита.