Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. domino

domino Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Дякую! десь 6 кг,зараз вже маю 52,5:girl_claping: а каланетика робить моє тіло струнким і підтянутим, зараз себе чудово почуваю! але ще медовий масаж і обгортання роблю - до весни і літа готуюся по повному:girl_in_love:

2. TASJA

TASJA Well-Known Member

Дівчата, бачила я нині нашу Робік - ви її не впізнаєте! Спласла наніц!!! Багіня одним словом!

В мене вага йде ну дуже повільно зараз. Але добре, що не росте!
    Гардероб треба міняти повністю - все висить. Навіть гольфики в рукавах широкі. Нема, що одягнути... Чоловік в шоці - він не чекав, що я так швидко схудну, і що на це треба стільки грошиків (на гардероб новий).

3. Rona

Rona Мама-йожик

4. olevitska

olevitska New Member

...і я до Вас планую приєднатись...якщо приймаєте...?

5. Rona

Rona Мама-йожик

6. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А я сьогодні робила заміри сантиметром і була приємно здивова , що обєм стегон був 94, а став 92. Талія була 74, а стала 70. А візуально якось і не помітила. Дуже рада:girl_in_love:

7. domino

domino Well-Known Member

я теж робила заміри, стегна - були 100:girl_blush2: - стали - 95, талія - була 67, стала - 64:girl_claping:

8. TASJA

TASJA Well-Known Member

Прочитала ваші дописи і сама побігла контрольне зважування і вимірювання робити. На вазі 63,5 кг (загалом мінус 11,5 кг), бедра - мінус 11см, талія - мінус 12 см :girl_claping:.

Печеться для моїх хлопців пляцок з ябками, надіюся, що мені на завтрашній сніданок залишать. А ще я щойно пила чай з ложкою калини... знаю, що не можна (бо калина з цукром перетерта), але кашляю сильно.

9. Bride

Bride Well-Known Member

Я теж робила заміри...
    ех

вага - 64
    бедра - 98
    талія - 72
    груди - 95

Станом на 30.11.2009 було - 98-74-102, вага 65

якийсь повільний в мене цей процес

але працюю над собою далі!!!!

10. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Дівчатка, вітаю усіх із гарними результатами!
    У мене сьогодні своєрідний ювілей - місяць занять фітнесом. Згідно системи почала працювати над собою на 1 тиждень із хвостиком раніше.
    В загальному за увесь період втратила 9 кг (вперше порахувала...самій не віриться...), за останній місяць - 5 з хвостиком:girl_claping:
    Моя тренер перед кожним заняттям робить антицелюлітний масаж. Дивується, що незважаючи на втрату ваги, ((мій чоловік прочитавши початок речення додав: ''я залишаюся колобком'' :girl_haha:)) розтажечки мої зменшилися! Питала деталізовано, що роблю, аби порадити іншим дівчаткам.
    Наступного тижня наша маленька сім'я запрошена на святкування створення нової. Іду відбирати речі для негайних відвідин швеї...
    І ще, з нетерпіння чекаю нашої форумівки :connie_pull-pigtail

11. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Всім привіт,давненько сюди не заходила.Бачу.що тут без змін всі далі худнуть, молодці.
    Моя вага стоїть на 62 кг.Потрібно підключати фізичні навантаження,а я все ледарюю.
    Кілька днів тому була на день народженні і їла після 6,як мені було зле на наступний день словами не передати.Більше так не роблю і відчуваю себе чудово.

12. Rona

Rona Мама-йожик

13. Bride

Bride Well-Known Member

Рона, випийте, можливо, якийсь детоксикант, наприклад вугілля, або ферменти, щоб допомогти шлунку. А загалом - будь ласочка, утримуйтесь!

п.с.щойно закінчила читати книгу. Котрий раз упевнююсь, что все у нас вийде! Головне не втрачати надії, і не давати собі спуску, завжди шукати компроміси!

14. Rona

Rona Мама-йожик

мене така гордість розпирає від вас, дівчатка, від ваших успіхів :) такі бджілки, ліплять гуртом кожна себе, помаленько, але старанно і впевнено :) таке приємне відчуття ліктя :) всетаки стадні ми тваринки, люди...

15. Bride

Bride Well-Known Member

Сьогодні зранку купила собі шматочок тортику і поснідала макаронами з сиром...МММ.. таке приємне відчуття у шлунку.
    А також закупилася на тиждень філе талапеї та мінтая і овочевою сумішшю.
    Також зварю собі бурячка, давно його не їла.

Вчора так гарно поскрабив мене чоловік, що нині зранку робив компліменти моїй шкірі :)

Всім бажаю гарної неділі!

16. Bride

Bride Well-Known Member

Незважаючи на те, що сьогодні неділя, я починаю нову хорошу звичку, про яку вичитала в темі, десь на 60-х сторінках - записувати все, що їм у блокнот, аби відслідковувати всю спожиту їжу та її наслідки. Приєднуйтесь всі, хто ще такої звички не має!

Останнє редагування: 27 Лютий 2011
  17. Jasmin

Jasmin :)

Хто б там, що не говорив, а я таки замовила і вже отримала "Дневник волшебницы". Звичайно дорого, але чоловік зробив мені такий подарунок. І ще дуже здивувався, як я сказала, що це лише третя книжка Міріманової в моїй бібліотеці. Він бачте думав, що я всі вже маю. Обіцяв, що з часом замовимо і буду мати всі :)
    Що вам сказати.... яка вона є, можна глянути у неті. Зроблена у вигляді щоденника, зручно користуватись, бо невеличка, можна носити з собою. Може і задорога ціна, як для щоденника, але мені подобається :)
    Якби в мене такий щоденник був ще на початку схуднення, то певно, б вже давно я цей процес завершила :) Дуже він мене стимулює і контролює :)

18. Rona

Rona Мама-йожик

Іринко, він коштує 70 грн.? якщо так, то взагалі не дорого, як для спеціалізованого щоденника... Молескіни по 200-400 є... і ніц... такщо приємної тибі роботи з новим інструментом :)

19. Bride

Bride Well-Known Member

І мені захотілося!!!!

20. Jasmin

Jasmin :)

Купляла через Книгоград (нервів пішло дуже багато!). Вартість на їх сайті 69,95грн + надбавка до платежу 9,00 + вартість доставки 11,00 = 89,95грн
    В результаті на пошті ще додали плюс, в кінці кінців загальна сума 95 з копійками була... наче так. Щось я з тими поштовими послугами ніц не зрозуміла, але то таке, добре, що замовлення нарешті прийшло... чекала більше місяця.

Статус теми:
Закрита.