Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

ага, ми тепер всіх підпільників викриємо:girl_crazy:

ми тепер кинути просто не дозволимо:girl_smile:
    ви ж не хочете бути гіршою за інших???:girl_cool:
    підтримуємо дух колективізму:girl_claping: і РАЗОМ крокуємо до перемоги:girl_cool:

То до мене запитання я так розумію...:girl_smile:

Про перекуси, я щось інше вичитала. Катя до них ставиться негативно, пише що повинно бути три прийоми їжі в день. Бо якщо їсти часто і "по-трохи" (як радять багато хто) то ми збиваємось самі і збиваємо організм, так "по-трохи" за день можна назбирати більше ніж поїсти нормально і тричі (я маю на увазі кількість їжі).
    Щодо молочних продуктів, які ми п"ємо, то пригадую Катя писала про такещодо вечері. Вона не рекомендує вечерю "випивати", тобто на вечерю попити кефірчик і все, а потім вечером зірватися, бо ви голодні в результаті. Я щоправда на вечерю інколи таки п"ю лише кефір, але то тоді коли відчуваю, що не голодна і більше нічого крім того не влізе. От тоді можна. А якщо ви йдете осмислено на таку вечерю, бо вам терміново треба чим-швидше скинути зайві кг, і не дивитесь на те, що навіть після того кефіру ви голодні, то таке просто не допустимо. На системі є цілком реально, їсти і наїдатися, і не голодувати!!!

Щодо обіду то допускається
    А на вечерю
    По кількості на обід молочних продуктів, скажу так - можна стільки, скільки треба щоб ви наїлись/напились. А на вечерю то вже по цитаті вище дивіться:girl_smile:

Наче все:girl_smile:

Останнє редагування модератором: 16 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Уряяя! Я чесно дочекалась до ранку і пішла їсти згущонку. Але після вівсянки я (о диво!) не з"їла пів-банки, як то мені ввечері здавалось (типу як дорвусь зранку), а всього-навсього 7 ложечок чайних:xaxa:, щось більше не хотілось :girl_spruce_up::girl_claping:

• Подобається Подобається x 7
  3. Jasmin

Jasmin :)

Ви просто молодчинка!!!:girl_in_love:
    Мені теж завжди вечером здається, що як дорвуся зранку то кілограм втовчу.:girl_crazy:.. а зранку вже не лізе:girl_smile:. То певно секрет такий системи мінус 60:girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Все.....не втрималася я :sad: :sad: Вчора перед сном з'їла майже пів кілограма халви :sad: нема в мене тої сили волі :sad:

• Подобається Подобається x 8
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А в мене вже 4 дні шоколадка улюблена лежить не розкрита!!! Атак то її в перший день би не стало:)

• Подобається Подобається x 10
  6. Лянка

Лянка Well-Known Member

Людоньки, порадьте. Не знаю чи варто мазатись тим мумійо, боюсь що мала груди лише через той запах:girl_cray:
    Знаю, що деякі діти відмовляються від грудей через звичайнісінький дезодорант, який перебиває запах маминого тіла. А тут таке фе...:girl_sad:

• Подобається Подобається x 3
  7. карапуз

карапуз Well-Known Member

Не знаю,що зі мною таке,не отримую від їжі ніякого задоволення,навіть цукерки їм вранці за звичкою :girl_sad:.
    Ще й настрій ніякий,в четвер їдемо на море,а у мене місячні ніяк не почнуться ( точно не вагітна).Можливо,що це зв"язано з моїм худанням?:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
  8. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

ООО!то тобі точно в вихвалялки треба.ви ж тут всі таки ласуни..а тут аж 4 дні і досі нерозкрита!!!молодець!!

9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У мене те ж саме, тільки з тою різницею, що на солодке тягне цілодобово... Просто епідемія якась!
    Наскільки я знаю, затримка у цьому циклі навряд чи може бути пов"язана з худанням. Для мене затримки після кожного нервового потрясіння - звична справа 1-2 рази на рік. Останніх два-три роки стала більше за собою спостерігати, і звернула увагу, що у мене затримки бувають тільки тоді, коли зміщується овуляція. Тут вже організм як годинник: підніметься температура на 16 день - гості прийдуть на 30-й, підніметься на 26-й день - відповідно на 40-й, і нічого тут не поробиш. :girl_cray: Так що дієта тут ні при чому, хіба що ви почали худнути ще на початку циклу. А взагалі-то треба на це зважати і бути обережними, бо після різкої втрати ваги справді можуть початись проблеми з циклом, і не тільки. У мене, наприклад, два роки тому до повного щастя ще й волосся пучками полізло, рятувалась мультивітамінами. Все добре в міру!

10. Arinka

Arinka Well-Known Member

Хороша і мотивуюча тема*))!!!

Сьогодні на вечерю(правда вечеря була по 6, але це прогрес, зазвичай в 8-9, або ще й пізніше, як мала засне) був салат з овочів сиру і яйця, заправлений лимон. соком+оливков. олією, ще книгу не дочитала, дівчата, таке можна?

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Думаю що в даному випадку мумійо почекає кращих часів))) Нехай вибачають строгі прихильниці системи, але все ж годування дитини є пріоритетом, принаймні у мене, саме тому я стараюсь худнути акуратно, нехай повільніше, зате малюку більше користі:girl_smile: Я по-можливості мажусь просто зволожуючим кремом з легеньким ароматом. Нарешті купила каву (бо так-то я чаєман:girl_crazy:), зроблю скраб:girl_cool::girl_claping:

Сьогодні в мене одні нерви через ту малу дупу:girl_cray: так що прийшлось закинути в себе пару лишніх цукерок, щоб заспокоїтись і не зійти з розуму, а зараз запарюю чайок зелений:girl_in_dreams: ще потім з малим на фітболі поскачемо: у нас спільний комплекс вправ:girl_haha:

• Подобається Подобається x 11
  12. Лянка

Лянка Well-Known Member

Як я Вас розумію в мене 2 таких дупки. Дах зриває:girl_cray: і хочеться з тих нервів жерти солодке.
    Але я не дамся!!!:girl_devil:

• Подобається Подобається x 10
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене така вага! :girl_claping: І я саме так важуся!
    І нині вона мені показала 59,8!!! :girl_claping::girl_claping: Як я люблю, коли моя вага з "п*ятірки" починається! Крила ростуть! :girl_in_love:
    Аби то не продовжувалося, відредагую ваші дописи про пп на початку теми. :girl_cool:

Щодо гречки. Дівчата на сусідній темі писали, що вона не на всі групи крові діє однаково. Почитайте обов*язково!
    Це ж не дієта, це зміна стилю харчування. Голова навпаки прояснюється. У мене ще й приплив енергії.

Ой... щось мені мірятися страшно. :girl_crazy::girl_crazy: Краще буду важитися поки. А як вистачить сміливості змірятися, то так і зроблю. :girl_spruce_up:

Останнє редагування: 16 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 13
  14. Liliyah Romanova

Я часом 20 хвилин пішки додому від автобуса йду. Мій товариш у дорозі - айпод. Або Роман, якщо він не зайнятий і має як по телефону полялякати. :girl_smile:
    От і я набираю кг під час пмс та самих днів. :girl_cray: Бо в мене жувальний апарат тоді розвивається такий, як у корови. Стриму нема. :girl_crazy: Цього разу тому й почала дієту заздалегідь. Подіяло! :girl_curtsey:
    Ой, небезпечний це продукт, я вам скажу. Я його давно в хаті не тримаю. Уже 5 років, мабуть. Бо цей продукт мене після вагітності на 68 кг нагнав. :girl_crazy: Так що я його перестала купувати, в хаті тримати й залежність зникла.
    А солодке я зараз узагалі все на роботі тримаю. Так що навіть як захочеться, то нема. :girl_haha:
    І в мене від неділі... :girl_cray: Екстрачорна з мигдалем. :girl_cray::girl_cray:
    Вічно щось інше рано з*їм і за неї забуду. :girl_sad:
    Різка втрата ваги - це 5-10 кг на тиждень. Із цією системою таке ні з ким не станеться. Якби голодувати, то так, чи фрукти й овочі не їсти, а на самих кашах сидіти... А коли волосся лізе, то це якоїсь речовини в організмі бракує. Я для цього риб*ячий жир у п*ю, бо в мене те саме було. Нігті кришилися, волосся посіклося й лізло шалено. Риб*ячий жир п*ю вже місяць (щоранку по столовій ложці) й зміни дуже помітні.

Та то все чиста психологія. Реклама на нас як діє? Візуальний образ викликає емоцію-спогад про смак і запах, так і "робиться місце в шлунку" зразу, навіть як його там нема. Тобто нам часто здається, що чогось хочеться, а не хочеться.
    А я рано таки дориваюся. Маю два сніданки фактично, але потім майже не вечеряю: одне яйце, чи півогірка, чи помідор, чи грейпфрут. Щось одне з переліченого на вечерю втисну й більше ніц не можу їсти.
    А рано... :girl_crazy::girl_crazy: нині їла канапку з вареною курячою шинкою і сиром (хліб бородинський, білий практично не вживаю). Потім з*їла 2 коржики з горішками та запила чаєм з молоком. То о 8.40 я так снідаю. :girl_crazy: А об 11 випиваю тепер півшклянки молока 1% і з*їдаю кавальчик сирника. Відчула, що трохи захопилася дієтою, зуби ослабли, надолужую з кальцієм таким чином. :girl_smile:
    На обід з*їла кавалок курки, що вчора за Марусьчиним переписом запекла, помідор і четвертинку огірка. Більше ніц не влізло. :girl_crazy:
    Мрію потрапити на ровер... :girl_in_dreams:

До речі!
    Мені дуже допомагає моє хобі, коли ввечері раптом находить смак до їди. Сідаю вишивати і їсти вже нема коли та й нема як. :girl_haha:
    І всі мої нерви зникають, коли починаю вишивати. І на солодке вже більше не тягне завдяки вишивці. Заспокоює мене, як шум ріки... :girl_in_love:
    Так що отаке в мене гасло тепер: хочеш схуднути - знайди собі хобі! :girl_cool:

• Подобається Подобається x 16
  15. Лянка

Лянка Well-Known Member

А можна рибячий жир при ГВ?:girl_smile:
    (Маю теж проблеми з волоссям)

16. Liliyah Romanova

Порилася в неті. Кажуть, консультуватися з лікарем, бо не всім може бути можна. :girl_sad:

17. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Масаж з мумійо радять робити при конкретному похудання і якщо є розтяжки. Але ви можете робити просто масаж, з любою масажною олійкою, чи кремом, який вам подобається, чи медовий, і воно теж дасть результат!:girl_smile:

Важливо не просто мазатись, а саме МАСАЖУВАТИ, щоб покращувати кровообіг. Таким чином швидше жирові клітини будуть розщеплюватись. :)

• Подобається Подобається x 7
  18. Svetik

Svetik Well-Known Member

У мене є одна невиличка проблема - зранку зовсім немає часу:girl_cray: Тому перший раз поїсти можу тільки після 12-00:girl_sad:
    А гречку я ненаведжу!!! Но ваші дописи мені допомагають втриматись, на завтра підбила щей свою співробітницю! Так що хоч і не на одній дієті але разом з вами:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  19. Liliyah Romanova

А о котрій годині встаєте? Бо я раніше теж ніби не мала часу вранці поїсти, а тепер снідаю аж двічі. :girl_haha:

• Подобається Подобається x 1
  20. Svetik

Svetik Well-Known Member

Що правда то правда, завдяки згущонці вмене після вагітності +18 кг:girl_cray: Таке враження, що нікчого не бачила крім неї. А попереджали ж ...:girl_sad:

Останнє редагування модератором: 17 Червень 2009
Статус теми:
Закрита.