Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oneal

Oneal New Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

але ж і процес похудання не є вічним. є ціль. Досягнута вона 8 березня та й все. ви ж не будете постійну худнути. Хоча як на мене добитися певної ваги то не зовсім правильно. От приміром в мене. Вага до вагітності і зараз 8 місяців після пологів однакова. А якщо порівняти мої параметри, то в бедрах я схудла на 6 см, в талії і животі по 4см, нога - на 5 см. А все тому що жирова маса замінилась мязевою, а мязи тяжчі.

2. Rona

Rona Мама-йожик

Останнє редагування: 22 Лютий 2011
  3. Іруня

Іруня Well-Known Member

А я сьогодні теж купила собі мумійо. Сиджу вся така намумійожена:girl_haha:. І так мені сподобалась ця процедура! Запаху практично не чую. Правда, не знаю, що ще муж скаже:girl_in_dreams:. Але хоче красиву жінку, то мусить терпіти :).

4. Oneal

Oneal New Member

ну якщо їсти кілограмами солодке, мучне і фаст фуди - то звичайно що похудання вічне. Але знову ж таки зі свого досвіду. я похудала на 12 кг, потім завагітніла. Після пологів без жодних дієт повернулась до своєї довагітної ваги і вона уже 8 місяців тримається, хоча не можу сказати що сильно худала. Їм те що хочу, деколи грішу солодким.

5. Rona

Rona Мама-йожик

Останнє редагування: 22 Лютий 2011
  6. Oneal

Oneal New Member

тут я повністю згідна

десь так, але думаю що при активному способі життя нема трагедії час від часу себе побалувати.
    Хоча для мене особисто вага давно перестала бути ціллю. Головне параметри і вигляд. можна важити 50 кг, але вся попа в целюліті. так що тут кожному своє

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

тут я повністю згідна

десь так, але думаю що при активному способі життя нема трагедії час від часу себе побалувати.
    Хоча для мене особисто вага давно перестала бути ціллю. Головне параметри і вигляд. можна важити 50 кг, але вся попа в целюліті. так що тут кожному своє

7. Ірена

Ірена Well-Known Member

ну, то так, як забавка:girl_claping:
    я колись як долала кілометражі в місцях де було скучно і не було що розглядати (в полі, наприклад), то засікала час за скільки добіжу з точки А в точку Б... і при чому не розчаровувалася якщо в якийсь час не вкладалась:girl_in_dreams:
    а "по делу": важу 59. 600, кручу диск - то повертається талія:d23:, скрабитися мумійожитися каждий день не виходить, бо моя дитина навіть якщо спить, то це не означає, що вона спить...:connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 23 Лютий 2011
  8. talja

talja Member

Вчора сказала собі стоп, поставила червоне світло на їжу після шостої і нарешті стала на тренажер який довго припадає пилюкою!
    Коліжанка правда допомогла, вона як почула що я ще збираюсь вечеряти то їй зле стало, та самій зле те ж:girl_blush2: та чоловік приходить 7- 8 вечора а так хочеться разом хоча б вечеряти:girl_cray:Та обіцянку виконала і це було щось:sad: важкувато! Перші кроки завжди не легкі .
    Ви в аптеці купували? Бо ще ніколи не користувалась а хотілось би спробувати, тільки не знаю як тим користуватись поділіться чи підскажіть де вже писали!

9. robik

robik Member

Так, давно я тут не дописувалась. Бо грішила в системі, вага не змінювалась, всякі життєві викрутаси, коротче не було чим хвалитися. А нині я знову тут :girl_claping: і з гарною новиною, за 1,5 міс мої показники стояли, як забетоновані, а сьогодні стала на ваги і там -4кг. Отак :girl_in_love:. Може то на емоційному нестабільному стані так ся стало, але мене то тішить.
    Так що я знову в строю, і перший твердий десяток зайвої ваги позбулася.
    На каланетику не ходжу, бо не маю зараз можливості, а все решта роблю. :d23:
    І мрію про весну.

10. talja

talja Member

Рада за вас! Я рік тому приблизно 7 кг скинула в такому стані та не змогла зберегти зміни за рік повернула! (напевне з радості.. що вже все добре)
    За скільки часу такі хороші результати? Я два - три сантиметри відразу відчуваю, а стільки спробуй не відчути!

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

Наталюсь, навіть Міріманова писала, що після застоїв вага потім дуже швидко падає! Вітаю тебе! Так тримати!

Я вже писала не раз - за 2,5 місяці 10 кг пішло. За наступні пів місяця позбулася лише одного кілограма...
    65 кг - вага моя до вагітності і 2 роки після пологів. Менше я важила давненько, ще до заміжжя. І переступити цю цифру моєму організмові дається дуже важко...

Вчора, коли була в душі, то наважилася глянути на себе в дзеркало у голенькому вигляді (дзеркало в мене у ванній таке, що видно від колін і вище). Раніше не дивилася, щоб лишній раз не травмувати себе. А вчора, знаєте, те що я там побачила навіть нічо так виглядає! Працювати, звичайно, ще є над чим (і то добре працювати), але певні результати вже на ліцо!

12. mermaid

mermaid Member

Тільки що вилізла з душу, чоловік підходе. Я кажу не підходь бо я намастилась мумійо і я смерджу... А він каже.. Ок, я знаю, чо то мумійо так смердить, то певно олія з мумії...:girl_haha:

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

І я мрію про весну, щоб була можливість гуляти по дворі.

14. TASJA

TASJA Well-Known Member

Дівчатонька, а кефірчик на вечерю можна з чим? По списку з фруктами або з овочами. Але в той же час Міріманова пише, що 2 яблука і кефір - це не вечеря (бо не надто ситне). Залишається, що кефір з овочами тільки можна. А з гречкою ні-ні? Я їла, мені навпаки мінус добрий після такого поєднання... Чи я помиляюся? Правда, кефір брала 0% жирності.

15. arushka

arushka завжди досягаю мети

А мені бажано, щоб ще трохи було холодно (в об'ємній куртці легше зробити вигляд, що я просто тепло вбрана, а не широченька:girl_in_dreams:)
    В мене після забастовки сьогодні - 1кг 100гр.!!!!!, хоча вчора на обід догодила собі картопляним пюре і порція була така не дитяча. Настрій бойовий, з'явився вже якийсь спортивний інтерес до того, що завтра вага скаже.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

З гречкою - так-так!!! На вечерю можна любі крупи з овочами або фруктами і кефіром. Я так розумію. Думаю що важливіша порція, щоб не була дуже велика.

17. arushka

Думаю, ні-ні. Крупи - окремо, кефір -окремо.
    Може, якщо так вечеряти систематично, то є зле, бо потім можна з голодухи з'їсти все підряд, але час від часу, особливо, якщо відчуваєте ситість, то супер вечеря.
    Ще раз передивилась запропоновані вечері - ні-ні

18. TASJA

TASJA Well-Known Member

А мені навпаки чомусь ))). Коли в чомусь ширшому одягнена, то навіть ніхто не помічає, що я схудла. А як кофтинка в обліпочку - зразу худіша візуально.

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

Ото мене так розчарувало! Я так любила вечеряти саме так. І кілограмчики танули... Але певно відмовлюся від таких вечерь, від біди подальше.

19. arushka

Та в вас вже, як я пригадую, мінус мульон кг, можна собі позволити і обліпочку, а мені ще кілька тижнів треба партизанити, аби ніхто не бачив.;)

20. MYR

MYR Member

Я ще раз перечитала першу книжку, і там чітко пише, що на вечерю не можна нічого поєднувати, навіть салат з м'ясом(ст.99-100). Якщо я щось не правильно зрозуміла, то поправте мене будь-ласка.

Статус теми:
Закрита.