Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. olevitska

olevitska New Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Взяла собі сьогодні гарний маленький блокнотик...і зробила - свій щоденник похудання. Худнути я почала ще минулого року в травні з ваги 66 кг. Зараз моя вага 60 кг(+-0,5). Я дотримуюсь системи (сьогодні розпочала записувати все що їм), інколи грішу..., займаюсь кожного дня(вдома), ходила на акву і на степ, наразі брак часу, коли потепліє планую додати біг і стрибаю на скакалці...АЛЕ НЕ ТАНУТЬ ОБ"ЄМИ...і вага не зменшується!!!! І надоїло чути - ЦЕ БУДОВА ТАКА!!! ТИ ТАКОЇ КОСТІ!!!! мабуть знову пора в жилетку...
    ...вибачте за відхилення від теми...це запис з щоденника...так легше мені...

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

Але стільки часу вага не збільшується - це вже вам величезний плюс. Читала в Міріманової, що після затяжних спадів вага йде вниз досить добрими темпами. Ви все одно молодець!
    А в мене майже за 2 тижні всього - 400гр, хоча веду себе дуже чемно. Не хоче сальце мене покинути.

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

olevitska, можливо у вас дієтичне плато? Прочитайтетут
    Та й погугліть, в неті дуже багато інформації про це явище "застою ваги" під час дієти

4. olevitska

olevitska New Member

Дякую, я теж розмію, що це добре!

дякую, зараз почитаю і погуглю!

5. Oneal

Oneal New Member

я два роки тому притримуючись таких принципів харчуваняя (хоча не знала що то така система є, просто мені так самій комфортно було) схудла за півроку на 12 кг. Ось тепер після родів знов планую трошки похудати.

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

зауважила, що їсти хочеться зовсім мало. ще якби готувати для сім"ї і не куштувати...:girl_cool:
    після 18 взагалі від їжі як відрізало, навіть якщо не повечеряю...
    єдине, лишилися дурні звички: наприклад облизати ложку від салату, щоб ліпше взяти солі...:girl_cool::girl_blush2:
    це так.. лірика. а проза ось: важу 60 кг. до весни мушу скинути ще 2:d23:

7. Mazerati

у вас ще тиждень...

8. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Вчора після 6 не їла. Ще 6-7 днів. І не хотітиметься їсти ввечері - буду втішати себе цим. В крайньому разі - так переконують інші. Сьогодні кесарське боліло, мабуть, вчора переборщила з вправами. То сьогодні не робитиму. Бо з цим жартувати не треба:girl_nea:. і ще хотіла запитати я мажу мумійо кесарський розріз )

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

нуууу доообре до 8 березня:girl_haha:

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У мене також. Напевне ніколи не зможу відмовитись від тої звички. Хоч часами лапала себе на думці що зараз оближу і відкладала ложку в сторону але привичка ж друга натура?

Я помаленько повертаюсь до результату позаминулого року. Після того як вийшла на роботу знову дуже поправилась бо стрес і ніяк не могла влитись в колію нового розкладу. Так виглядає що зараз помаленько організм привик до нового розкладу і я можу себе слухати і контролювати що поїдаю. Вчора правда не обідала, бо не мала нічого із собою і з’їла лишень яблуко і випила пів горня чорної кави а тоді як прийшла додому з’їла один маленький шницельок і плястерок чорного хліба з маслом. Але мені той хліб засмакував!!! Як райське насолодження. Відчуття покруче улюбленого тортика.:girl_in_dreams::girl_haha:

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я сьогодні купила собі нову партію мумійо, бо вчора закінчилося і я халявила в тому плані.

Ірена, і в мене в планах до 8 березня скинути з 2 кілограмчики. Так що я з вами за компанію!

12. Rona

Rona Мама-йожик

13. Mazerati

14. mermaid

mermaid Member

Я теж хочу схуднути на парочку кг до 8 березня! На вазі не дуже загострюю увагу, бо немає ваги:connie_pull-pigtail Але вже відчуваю, що смалець топиться :girl_blush2:

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ооооо
    до 8 березня? тоді і я з вами ;)
    але ставлю собі просто підхуднути, без прив"язки до кг, легенько, щоб без стресу для організму

16. TASJA

TASJA Well-Known Member

Так мова не йде про казкові цифри, типу 5 кг. 2 кг - цілком реальний результат! А мотивація таки потрібна. От я, наприклад, вчора не мумійожилася (бо мумійо закінчилося), то закрадалася думка: "а може то і кавового скрабу не робити?" Але інша думка: "але ж я хочу бути красивою на 8 березня" першу знищила під корінь. А навіть якщо ті 2 кг не зникнуть, то принаймні я точно все дотримувалася, а користь від того однозначно буде.

17. kristas

kristas Well-Known Member

І я така шо мушу мати стимул , часові рамки...

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В принципі 2 кг до 8-го березня реально але і не конче на тому зациклюватись. Я погоджуюсь з Роною, що не варто цифри робити стимулом. Думаю важливо насолоджуватись процесом аби в кінці, якщо щось не вийде і не буде -2кг, не було розчарування.

19. Rona

Rona Мама-йожик

ок, мотивація - 8-ме Березня, уявіть, що воно настало, мотивація зникла, що тоді? до дня народження? до дня незалежності? до скону?)))

я не відмовляю ні від чого... абсолютно... кожен сам собі господар... я веду до того, що мотивація хибна *ну, тапки вперед!))*

20. kristas

kristas Well-Known Member

Та нє, все вірно Роно!!! треба стимулом робити кінцевий результат, до якого прагнеш.

Статус теми:
Закрита.