Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Дівчата за системою використовуємо мумійо в таблетках/капсулах, а не замінники, мумуйо в кремах, мазях і т.д. Не шукайте пригод :)
    Слухаємо, Роночку :)

Р.S. Щодо фото з форумівки. Тут їх не буде :) Є прохання. Я такої ж думки. Фото всім присутнім на форумівці скину на пошту. Всіх люблю і цілую :)

2. mermaid

mermaid Member

Тільки що купила мумійо в таблетках.. 60штук 34 грн.. може й є дешевші, але не було часу вишукувати.. О вже намащусь сьогодні:girl_claping:

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

Я думала, що то тільки мене тягне зранку на подвиги, типу пельменів, налисників і вареників.:nyam2:, хоча раніше снідала тільки кавою. Напевно, організм відривається, бо знає, що потім не дадуть.

4. Riolla

Riolla New Member

Ой ,форумляночки...щоб я без вас робила:kiss:Після всього перечитаного...сьогодні вже третій день надіюсь втримаюсь не їсти після 18:00.
    Книгу -60 скачала,але вона не відкривається...тому маю надію,що мої здогади щодо правильного харчування ...направлені у вірному напрямку..:girl_tender:

5. Rona

Rona Мама-йожик

6. AilataN

AilataN жива

7. Jasmin

нарешті.... дочекалася :) думала жи не доживу... я ще не вельми здорова, але на форумівку завше готова :)

будеш-будеш! будемо тобі гріхи відпускати :)

8. Rona

Rona Мама-йожик

9. Jasmin

простимо точно :) але спершу трохи покатуємо... мо якими тітечками, або тортиками :)
    шутю, ми тя любимо! але більше нас не залишай :)

10. mermaid

mermaid Member

Я плакатись до вас, чоловік зробив один з моїх улюблених напоїв ,джин з тоніком... Поставив зараз тут коло мене..Воно так гарно пахне, тут коло мене бульбашки випускає, аж запах мумійо перебило троха..Я йому казала, що мені не можна, але він всеодно залишив тут...:girl_feminist:

11. Rona

Rona Мама-йожик

mermaid, треба Вам з чоловіком профілактичну бесіду провести на тему: "Ти хочеш, щоб твоя жінка була красива і мала здоров"я догоджати тобі ще довго - то допомагай мені"))) :girl_wink:

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

а коли форумівка:girl_claping: планується?

в мене явно "системна криза"... їсти хочу дуже сильно, системним організм не наїдається, бойкот( підозрюю, що все через те, що я все осмислюю і організм "знає" всі мої плани.. найбільше коли людина худне, коли й не думає про це - в турботах, клопотах, в стресових ситуаціях... треба буде взяти на озброєння)

13. Rona

Rona Мама-йожик

14. Jasmin

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я сьогодні зробила помилку, яку сама нещодавно радила не робити ))). Я не повечеряла :girl_cray: і тепер хочу гамцяти... Просто ми були у свекрухи, я там пообідала, а близько сьомої випила чаю і з"їла яблуко (чай з шарлоткою - варіант не для мене). Прийшли додому близько восьмої, для вечері то надто пізно. Твердо вирішила, що сьогодні в мене день без вечері, відчуття голоду перебиваю чаєм.

І форумівку не плануйте, будь-ласочка, на п"ятницю 25.02, бо ми з Натальою-Робік не зможемо прийти (Наталь, то нічо, що я так за тебе підписуюся? сорі :girl_blush2:)

16. sofcja

sofcja Member

ну раз на 25 просите відтермінувати....
    давайте 4 березня. чи мо раніше все ж? цього разу слухатиму більшість - пишіть в карму чи в пп! не відповідайте в темі, щоб не засмічувати, бо новенькі лякаються 300 сторінок читати.... тут половину сміло знести можна.....
    і поплануйте собі всі таким чином щоб обовязково бути!:kiss:

з завтра вправи вертаю, бо останні дні просто часу не мала або надто втомлена була, а хребет аж проситься.....

17. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Сьогодні починаю точно дотримуватися системи -60. Бо вправи, скраблення, "мумійоження " роблю, а от не їсти після шести з перемінним успіхом...Звичка - друга натура. Борюся. А чай все одно не можу пити без цукру - пю воду...гарячу. Позавчора не їла після шести, а вчора їла:girl_cray: . Так і стоїть вага 56. Ну хоч не набрала свій кілограм назад. Як в пісні - "Наша пісня нова починаєм її знову":girl_wink:

18. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я завжди пила чай з трьома ложками цукру. Але першим моїм кроком у похудальній справі була якраз відмова від цього. Ще не сівши на систему, але прочитавши книжку Міріманової і цю тему, я зрозуміла, що не їсти після шостої спочатку буде дуже важко. Передбачувала, що почуття голоду доведеться перебивати чаєм. А оскільки пити чай з цукром (ще й у такій кількості) після шести, це майже те саме, що їсти, я вирішила відмовитися від нього. Так, він мені був спочатку гидким, тому я робила малесенькі горнятка (бо більше би не випила ні за що). Насолоди не отримувала ніякої від такого пиття, але бажання схуднути пересилювало будь-що. Тепер п"ю залюбки, навпаки, як спробую чайок чоловіка, то таке солодке вже мені несмачне (сироп якийсь, а не чай).

Мамусічка, якщо дійсно є бажання схуднути, то мусите перетерпіти трохи, потім звикнете. Знаєте, ота похудальна справа вимагає ой яких зусиль, зайві кілограми самі по собі не зникнуть! Але повірте, гарне тіло того варте (тим більше, наша кохана система не таких вже й великих зусиль вимагає :girl_yes2:)

19. olevitska

olevitska New Member

20. TASJA

TASJA Well-Known Member

А об"єми у вас зменшуються? Тому що може бути, що вага стоїть, а сантиметри тануть... Це краще, ніж навпаки :girl_wink:

Статус теми:
Закрита.