Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

і як враження???? бо живу недалеко з ним і так б вже хотілось поплавати))

2. Ірена

Ірена Well-Known Member

вчора витримала теж. смачненько поїла о 15.00, а потім рівно о 18.00 попила кефірчику і ... усьо.
    зранку-чай з млинцями і медом (навіть обжиратися не хотілося:girl_cool:)
    обід пропусти по тій же причині. десь через годину бууд обідати-вечеряти... певно, сиром зі сметаною (чи немона?:ed4d70def841dc74b57)
    а-а-а, згаадала і ще їла банан.:d23:

3. MYR

MYR Member

Ну якщо чітко дотримуватись системи то не можна, але то вже на ваш розсуд.
    А в мене вже два дні поєднання корисного з приємним, ходимо на ковзани з донею і чоловіком. Доня поки що не катається, але набігається на свіжому морозяному повітрі, спить як немовлятко. А я тішуся, що можна і час з рідними провести, і фіз. навантаження приємні.

4. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я за 11 лютого голосую!

Сьогодні щось горло мені сюрприз приготувало - болить кепсько! Мушу багато пити. А ще мій хворенький організм вперто бажає калинки, смородинки, але воно все з цукром в мене перетерте. Ну хоч плач!!! :girl_cray:

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

Скинули по скайпу мені:

5. Rona

Rona Мама-йожик

а чо? тобто, чого тілько кефір? виходить сніданок/обід рівноцінні, а на вечерю поскупились... не порядок :d23:

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

чомусь відколи вбила собі в голову схуднення, то й апетиту нема... певно, дійсно все в нас в голові.

7. Rona

Rona Мама-йожик

то 200%, тра Вас перепрограмувати))) значить так, якщо не вечеряти повноцінно, то організм настрашиться і скидати зайве перестане :) Вам то тра? :)

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я щось набагато більше їм. Зранку поснідала кавою і плястерком хліба з висівками з маслом. Потім десь коло 10:30 з’їла міні-тарт, вірніше два.
    Потім перед 12-ю випила склянку свіжого кефіру (муж якраз зробив, ну вже тобто настоявся) і два налисники з мясом.
    зараз 3:00 доходить і я п’ю зелений чай. Чим вечерятиму не знаю.
    У мене вийшло три сніданки :girl_crazy:

9. Jasmin

Jasmin :)

А я думала, що то я така вибаглива :) Нє, Наталь, то вона не боїться тебе, то вона така є. В мене взагалі враження, що вона робить вправи для себе особисто, а ви мол спостерігачі, хочете робіть, а хочете нє. Я в неї на занятті навіть не спітніла жодного разу. В мене один раз попадає на ту твою, Олена її звати, а один раз у Галі. То в Галі я за 5хв вже вмираю, потім чую всі м"язи. Вона слідкує, підказує, виправляє... одним словом суперово! Може ти один раз на 17-00 буш ходити до Галі? Вона має 2 рази в тиждень заняття один раз на 17-00, і один на 12-00. То буде більше ефекту :) і будемо бачитися ;) я вже скучилась за тобою :)

10. sofcja

sofcja Member

Форумівка значить буде 11 чмсла і як завжди - там і тоді-то:girl_claping:
    я нині чемна була, вечеруком пра кавальчик пляцка згризла на дн в сусідки, але пила в неї домашній яблучний сік кислуватий, то як пляцок зайшов, так зразу і вийшов:girl_blush2: і позаймалась.
    тішусь виглядом своєї дупці!

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ето харашо :girl_claping:!

Також харашо ))).

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

Слухайте, ото мені сон сьогодні вночі наснився!
    Снилося, що я жеру їм печену картоплю зі шпондером і цибулькою, і все це відбувається далеко після шостої!!! От їм я уві сні і ще думаю собі: "так цього ж не можна, воно ж таке жирне і калорійне, тим більше після шостої!", але не можу себе пересилити не жерти. І такий правдоподібний сон був! Я зранку прокинулася з відчуттям, що це все насправді було вчора ввечері, навіть боялася на вагу вставати. Аж потім згадала по порядку, що я вчора їла і коли і зрозуміла, що це був сон.
    Кошмар якийсь! Вже дашок їде потихеньку, чи що?

12. famous

famous миється в бані

Доброго дня,дівчата,можна до вашої сім'ї?Про себе-1,61 і енна кількісьть зайвиx кґ.

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

Я ,як той піонер,клянусь чітко виконувати пункти системи і звітувати,і признаватись,якщо перейду її межу.

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

Я ,як той піонер,клянусь чітко виконувати пункти системи і звітувати,і признаватись,якщо перейду її межу.

13. Jasmin

Jasmin :)

Що тут сказати :) Для не вибагливих саме те :) Все в савдепівському стилі, жодного ремонту з радянських часів. Стеля в залі з басейнами на половину чорна, певно трохи протікала. Душ не працює, в розгягалці кабінок немає, тому якщо ви встидливі і не зможете переодітись обернувшись від інших, то це теж недолік. В роздягалці переодіваєтесь, всі свої речі вішаєте на вішачок і з тим всім добром йдете в зал, де є басейн. В тому залі є спеціальне місце (поруч з дитячим басейном) де можна залишити свої речі, але не подумайте, що там є якісь шафки з ключами і т.д., то просто труба, на яку вішають всі свої речі. Коли йшла додому, то трохи мої чоботи мокрі були. Діти стрибали і то все хляпало на одяг. Правда пальто було сухе, а от чобіткам не так пощастило. В роздягалці є діючі резетки, можна взяти фен, щоб посушитись потім.
    Щодо самого басейну то, як не дивно, але він чистий. Хлоркою не чути. Все чистенько пофарбовано, труби поміняні на нові. Вода чиста, було видно пальці на ногах, коли стояла :) Щодо глибини, то з однієї сторони глибше, а з іншої мілкіше. Я йшла з тої, що мілкіше, бо маю панічний страх, як знаю, що не стану на землю. З моїми 163см росту я доходила до половини басейну, і там мені було найглибше, аж до підборіддя води. Далі не була :) Вода була тепла.
    Загалом враження позитивне. Для не особливо вибагливих, і для таких плавчинь як я, нормально. А плавчиня з мене не ахті, як я вчора зрозуміла. То тобі не на морі, що тебе вода тримає :) Файно там вчитися плавати :)
    Щодо абонементів то я таки ніц не знаю. Мене привели з компанією, з ними я і пішла. Ніхто нічого не питав, і не казав. Ніде жодного адміністратора не бачила.
    Завтра піду знову, то може щось конкретніше дізнаюся :) Потім відпишуся тут, якщо буде вам цікаво ;)

14. arushka

arushka завжди досягаю мети

Декілька днів тому хотіла хвалитись, як у мене добре знижується вага - за 2 тижні "пішло" 3,900. Але останні 5 днів глухо - 400-500г "гуляє" вверх-вниз, причому роблю ніби все чітко по системі!:girl_devil: Дівчата, то у всіх так? Бо читаю, що в перші місяці народ скидає кілограмів багатенько:aggressive:

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Жасмінко, наступного разу просто бери пакет великий целофановий і складай чобітки туди і одяг, буде безпечніше.І дізнайся будь ласочка чи там є інструктор з плавання.
    А я прочитала в одному жураналі, що ефективно розщеплює жири (то я про целюліт) зелена кава, яка то зелена кава "ума не приложу", і дуже ефективною в боротьбі з "апельсинкою" є скраб з морської солі та апельсинового масла з оливковим. Сиджу думаю, мо то спробувати. Дівчата, що ви думаєте щодо тої кави зеленої?

16. robik

robik Member

І в мене глухо - тиша. За останні 1,5місяці вага колишеться -/+ 1,5кг. :girl_devil:
    Хоча я
    все роблю згідно системи. А кг стоять, може вони собі думають, що десятилітня прописка дає їм право жити на мені "всєгда"? Як то об"єми зменшуються, а маса нє?

Щось приблизно таке і зі мною.
    Треба витягати скакалку і вперед , бо поки трамбувала подвір"я, кіля просто злітали, а тепер сніг, мороз, скакалка спить, а я нервуюся.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

хтось писав, що то навпаки добре... потім вага наздожене... бо в мене навпаки - вага зменшується, а обєми ні.. знач не тих місць сходе... ех, краще мені не поправлятися, а то мож і фігуру зіпсувати з такими особливостями організму

18. Zymova

Zymova New Member

Привіт дівчата, от і 10-тий день минає як я з вами. Вага - мінус 1,5 кг, знаю що то всьо вода і т.д. але я собі більше подобатись стала :) а що то буде далі :haha: Але найголовніше навіть не вага, а те що в мене стала шкіра краща, як перестала ту всю бяку їсти, прищі посходили (ніби давно-о-о-о-о я вже не підліток, а обсипало мене.....от де собака зарита, то від солодкого і жареного зі всякими беками). Як є результат, то він ще більше стимулює....їсти зовсім не хочеться тепер того всього!!!!

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

Подивилася сьогодні в свою шпаргалку і виявляється, що на обід можна їсти гриби!!! А я весь час думала, що не можна. От потушила собі з цибулькою-пореєм - смакотааа!!!

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Ага, стимулює! А як будуть більші результати, то тоді точно не відступите від правильного шляху!

А в мене, на жаль, нігті попсулися наніц. Не знаю, може то і не від системи залежить...

А дуже просто! Ти ж стала на каланетику ходити, то м"язова тканина заміняє жирову. От тому і об"єми зменшуються, а не кілограми. Але ж це головне - фігурка з гарними формами, а не вага. Я тепер більше уваги на сантиметри звертаю.

20. Rona

Rona Мама-йожик

Статус теми:
Закрита.