Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

Невже мене ніхто не підтримує? Я тут думаю їсти лаваш чи ні, а ви всі мовчите?????????????????????????

2. Jasmin

Jasmin :)

беремо всіх без виключення:girl_smile: Головне настрій відповідний і бажання змінитися:girl_in_love:

молодчинка!:girl_smile:
    у перші дні важко, особливо після 18-00:girl_smile: але з часом звикається:girl_claping:
    у мене на обід: сосиски з салатом (огірок, помідор, зелень і заправлено олією та краплинка оцту):girl_in_love:

все правильно зрозуміли:girl_smile: до 12-00 можна все що завгодно:girl_claping:

такий ажіотаж, я не очікувала:girl_smile: але приємно то як!:girl_in_love:

Грильяжка ніякий лаваш!:girl_mad: буду сваритися:girl_mad:

Останнє редагування модератором: 16 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. Olma

Olma Well-Known Member

Дякую, Jasmin.
    Вже почала читати книжку - план такий: сьодні дочитаю і завтра до вас приєднаюсь!!
    Мені б 3-4 кг скинути...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  4. Jasmin

Починайте сьогодні, завтра як правило не швидко наступає:girl_smile:Коли дочитаєте книжку, зрозумієте про що я:girl_smile:
    Сьогодні вже можете після 18-00 не їсти, гімнастику хоч на 5хв зробити і кавовий скраб:girl_claping: Від останнього я просто в захваті:girl_in_love:

Я сьогодні з чоловіком так нагулялася лісом, що ледве ноги принесли додому.... навіть на зарядку сил немає... але ж треба і мушу:girl_smile: стільки людей тут підбила на систему, а сама що розслаблюся?? ох вже ні... пішла я зарядку робити:girl_smile:
    всетаки дух колективізму дуже стимулює:girl_smile:

• Подобається Подобається x 13
  5. irushka

irushka Well-Known Member

У мене вже теж успішно пройшов перший день! Це зовсім не важко, навіть приємно від того, що нібито намагаєшся схуднути, а голоду зовсім не відчувається. В обід були з чоловіком в епіцентрі, то, хоч і не була голодна, пішли в кафе і пообідали, думаю через це на вечерю, яка в мене щойно була (17:30),мені достатньо було огірка з помідором.
    Для мене ця система корисна тим, що я сідаю за стіл, їм нормально як всі люди, бо зазвичай робила це на ходу і страв практично не їла від чого не наступало відчуття ситості і цілий день то печенько, то шоколадку і т.д.
    Мрію позбутися 10 кг в ідеалі, але якщо розпрощаюся з 5, то буду щаслива.
    Дівчата, давайте свої варіанти обіду і вечері, бо ще не звикла що з чим можна, а що ні.

• Подобається Подобається x 5
  6. Jasmin

Я на обід останнім часом щось мясне їм з якимось салатом. Недавно робила фаршировані кабачки з фаршем,дуже смачно було:girl_in_love:
    А на вечерю останніми днями або кефір, або йогурт. А ще фруктовий салат робила з дозволених фруктів на вечерю:girl_smile:

• Подобається Подобається x 8
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я теж до вас приєднуюся. :girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    Якраз мої плани взятися за себе після дико лінивого зимово-весняного сезону збіглися із дискусією на цій темі.
    Може, організувати темку "худнемо разом"? :girl_smile:
    А можна приблизно описати на дівочий розум, бо я лінива до книжок з інету?
    Мені тут теж треба 5-6 кг скинути.
    Ото вже подумую на роботу ровером їздити... :girl_crazy:

А зарядку конче? Я от на ровер нині зібралася замість вечері...

Останнє редагування: 8 Червень 2009
  8. Jasmin

просто супер!!! дуже рада, що і ви з нами:girl_smile:

було б класно, а то ми тут зовсім перетворимо тему про дієти на систему мінус 60:girl_crazy:
    Напевно тема "худнемо разом" буде самим гарним варіантом:girl_in_love:

Можна звичайно:girl_smile:
    Суть системи мінус 60 така:
    1. До 12-00 можна їсти абсолютно все, і в будь-яких кількостях. Доречі про кількість, на протязі всього дня можна їсти стільки скільки потрібно, щоб наїстися. Але звичайно Катя (створювач цієї системи)радить з часом зменшувати порцію. з свого досвіду скажу, що з часом просто не влізе багато їсти, тому порції зменшаться самі собою:girl_smile:
    2. Після 12-00 існують певні обмеження. Є перелік продуктів які можна їсти. і цього потрібно дотримуватися.
    3. Вечеряти до 18-00. Після 18-00 можна лише чай та каву(без цукру, молока і т.д.) або воду мінеральну чи не газовану.:girl_smile: На вечерю є також перелік продуктів які можна.
    Доречі щодо алкоголю, то за системою перевагу слід віддавати сухому червоному вину!
    3. Кожного дня обов"язково робити зарядку, хочаб по 5хв, але всетаки щодня!
    4. Щодня кавовий скраб. На гель для душу наносити каву(мелену, в жодному разі не розчинну) і масажувати тіло.
    5. Після скрабу масаж з мумійо. В кремі розчинити 2 таблетки мумійо, і цією сумішшю намазувати тіло + робити масаж (розтирати, пощіпувати і т.д.)
    Наче все....:girl_smile:

От на рахунок дозволених продуктів та всього основного про скраб і мумійо, то може викласти їх тут у вигляді цитати?:girl_smile: якщо можна?:girl_smile:

Зарядку конче щодня:girl_smile: ровер то може бути додатково до зарядки:girl_smile:

Доречі книжка дуже цікава, і дуже легко читається. Думаю що прочитаєте на одному диханні, ви тільки почніть... вона дуже заразна до читання:girl_crazy:

Останнє редагування модератором: 16 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 12
  9. Liliyah Romanova

Маємо нову темку!

Лінки на файлообмінники можете кидати в тему. На цьому форумі заборонені посилання на інші форуми, особливо якщо там є схожі розділи-балакалки. :)

У додатку до цього допису є текстовий файл із основною інформацією з іншого форуму. Тягніть, кому треба. :girl_smile:

Останнє редагування: 16 Червень 2009
  10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ!!!

І я з вами...скинула 6 за останні 2,5 місяці..треба ще 5...тому прошу посилання в пп...дяки!!!!!!

11. Liliyah Romanova

Уляночко, в моєму дописі є текстовий файл. Дайте знати, якби щось не працювало. :)
    Книжки, а точніше лінки на файлообмінники, сподіваюся, Жасмін запостить сюди.

До речі, той самий текстовий файл додала в перший допис цієї теми.

• Подобається Подобається x 2
  12. Jasmin

Ок:girl_smile:
    Значить лінки на книжки про систему:

Книга 1. Екатерина Мириманова
    "Система минус 60, или Мое волшебное похудение"

djvu-формат, якість так-собі, але читати можна:
    http://rapidshare.com/files/10181149...fanata.org.rar
    - 15,2 Мб
    http://depositfiles.com/files/4334532 - 14.8 Мб

pdf-формат, якість не ідеальна, але краща:
    http://narod.ru/disk/251779000/Minus60.rar - 29,8 Мб
    http://infanata.ifolder.ru/5830136 - 29,86 Мб
    http://rapidshare.com/files/101325136/Minus60.pdf.html - 29,86 Мб

Книга 2. Екатерина Мириманова "Рецепты к системе минус 60 или Волшебница на кухне"
    http://www.kodges.ru/30951-recepty-k-sisteme-minus-60-ili-volshebnica-na.html

Книга 3. Екатерина Мириманова "Система минус 60. Жизнь после похудения"
    http://www.kodges.ru/47879-sistema-minus-60.-zhizn-posle-poxudeniya.html

Книга 4. Екатерина Мириманова "Минус 60 проблем, или Секреты волшебницы"
    http://www.kodges.ru/44751-minus-60-problem-ili-sekrety-volshebnicy.html

2,3 та 4 книжка у форматі DJVU, тому раджу скачати собі програмку для перегляду файлів такого типу:girl_smile:

P.S. Лілю, надіюся я все правильно виклала:girl_smile: Якби щось не так, то підправте будь ласка:girl_smile:

А це відео з Катею http://mirimanova.ru/index.php/video/
    Там є відео зі всіх програм де вона приймала участь, і відео "До та Після". Останнє думаю доведе чоловікам, як правило вони найбільше сумніваються у правдивості історії про похудання на 60кг, що всі фото і взагалі система є реальними, і жодного фотошопу!:girl_smile:

• Подобається Подобається x 14
  13. Liliyah Romanova

Лінк на програмку djvu-reader даю тут, бо може не всі знають, де знайти.
    Наскільки пригадую, її інсталювати не треба. :)

• Подобається Подобається x 3
  14. Liliyah Romanova

Знайшла свій старий допис на сусідній темі, сторінка 41.
    Я не знала, що система називається "мінус 60", ані не чула про неї, просто колись на якомусь блозі про неї прочитала, безвідносно до імен. І мені вдалося зі 72(чи74 не пам*ятаю вже) кг схуднути до 55 за 1,5 року.
    Ось у тому дописі є фото для порівняння.
    Зараз хочу вернутися до тих 55, а то вже нині рано на вазі було 61,5. От я й вирішила нині ж за себе взятися. А тут бац, зазирнула в тему про дієти - а я не одна така. :)

Так що все можливо, треба тільки себе в руки взяти. О!

• Подобається Подобається x 12
  15. caffe

caffe Member

Привітик усім! Я тут зовсім новенька і перше, що мене зацікавило, то звичайно як інші худнуть до відпочинкового сезону. Розкажіть, щось про ту систему чи як правильно звати - 60? Будь-ласка:)

16. Jasmin

Приєднуйтесь до нас:girl_smile: разом веселіше буде:girl_smile:
    Про систему можна почитати на попередній сторінці, гляньте дописи №36 і 40, там лінки на всі книжки і вся інформація:girl_smile:

Лілю ви просто молодець!:girl_claping::girl_in_love:
    Різницю помітно дуже!
    І доречі ви дуже гарненька навіть на фото До:girl_in_love: Одразу видно що ви дуже світла та добра особистість:girl_in_love:

Золоті слова!:girl_in_love:

Останнє редагування модератором: 8 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  17. Olma

Olma Well-Known Member

У мене 2 запитання по темі:
    - кавовий скраб - кава повинна бути свіжа? Чи кавова гуща (вже заварена)?
    - не знаю що таке мумійо :girl_sad:

І давайте подробніше про заборонені/дозволені продукти і фрукти, а то я чемно від 18:00 не їм, зарядку зараз зроблю, але в книжчі ше до того не дойшла..
    Тепер пакую їжу на роботу на завтра - Jasmin, давайте настанови :girl_devil:

18. Jasmin

Кава повинна бути свіжа, в жодному разі не варена! І не розчинна:girl_smile: Я купую для тої справи з дешевших. Добре мені підійшла кава "Жокей". Спочатку радять будь-яку каву, але дрібного помолу, а потім коли звикнетесь то можна на крупний переходити:girl_smile: І коли купуєте для скрабу каву, то краще спочатку купіть невеличку пачечку, щоб спробувати. Мені всі підходили види, але читала, що бувають випадки коли кава не підійшла.:girl_smile:

Хм... то цікава штука... :girl_smile: Це такі таблетки які продаються в аптеці. Буває мумійо у виді звичайних таблеток, а буває у капсулах. Так от, те що у капсулах краще тому що розчиняться швидше. Але в капсулах у Львові я не знайшла:girl_sad: доречі, хто знайде то прошу написати де саме:girl_smile: Мумійо це типу гірська смола, воно має дуже специфічний запах. Як правило крем його перебиває, але якщо ні, і вам цей запах бридкий то можна додати кілька крапель якогось аромомасла:girl_smile: На 1 день треба 2таблетки мумія. Краще наперід не готувати суміш крему з ним, тому що псується. Максимум на 1 день вперід, і тоді зберігати в холодильнику (але я не раджу, бо запах.... хм... побачите самі:girl_smile:)

Olma, гляньте будь ласка допис №36 Лілі на минулій сторінці, там прикріплено файл, у якому є всі дозволені продукти на обід і вечерю:girl_smile:

Якщо матимете час до 12-00(але ви просто мусите його знайти:girl_crazy:) то візьміть з собою все, що хочете (цукерки, шоколад, печенька і т.д.) Краще таки щось до 12-00 з"їсти, щоб не зірватися потім:girl_smile:
    На обід гляньте в список продуктів, або напишіть тут, що плануєте, і я вам відпишу, чи можна це по системі:girl_smile:

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене перший день системи-60. кавовий скраб то є супер штука. На вечерю з"їла салат з овочів, і таки не втрималась і згамала шматок курочки але тішить що до 18...Завтра буде зарядка бо сьогодні в мене "червоні дні в календарі" і живіт дуже болить.

20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я ще сьогодні в "прольоті",бо майже весь день була за межами дому,тому не змогла все прочитати,а от завтра вже "стартану":girl_spruce_up:....
    дівчатка,а може давайте поставимо лінієчки "худаючі",або принаймі напишемо хто яку має ціль,тобто від скількох кг,до скількох,або по параметрах:girl_spruce_up:думаю,що такі наочні факти стануть додатковим стимулом/мотивацією для похудання....

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.