Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

А я помаленько але впевнено крокую до перемоги. Нині зважилась і ще мінус півтора кільоґрамчика враховуючи що я пропустила два дні зарядки.
    Були сьогодні в мене зранку гості. Я вчора напекла булочок, плетінку з яблуками і трускавками, пляцок з трускавками... одним словом так готувалась до ранку, а ніц мені не вдалось попробувати бо зранку поїхали до церкви а приїхали і було вже пізно їсти солодке.
    Тому я поснідала 3 кусочками сала, це до 12-ї години і салаткою з редиски і зелені.
    А в обід поїхали на цвинтар то там лишень могла воду пити. А ввечері запросила сестра до себе в гості на барбік*ю. То я злакомилась і з*їла три кусочки курки приготовленої на ґрилю і салатку з огірочків і помідорів заправлену оцтом і олійкою.

• Подобається Подобається x 12
  2. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Дякую, що прийняли!!!

Все сьогодні розпочала!!! Вже наїлася цукерків, щоб було легше пережити решту дня!!! Зараз видрукую файлик, що можна їсти і скачаю книжку!

а потім покладу дітей спати і зроблю зарядку. В мене є коло, підходить для зарядки? + прес.

Настрій наразі налаштований на худнення!!!!

І ще питання. Маю вдома солянку, чи можна її їсти і коли?

• Подобається Подобається x 3
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата! Дуже дякую за темку!!! Я сама вже збираюся худати давно, з кожного понеділка. А за компанію легше!!!
    Скинула 2 з 6. Тепер 56!!!
    Але для мене найважливіше те, що я їм менше солодкого. Бо їла кілограмами. Вже думала, що в мене замало крові в цукрі:)

• Подобається Подобається x 7
  4. Лянка

Лянка Well-Known Member

А я за перші три дні скинула 2 кг і все... застопорило. Сьогодні 7-ий день. А вага ні-ні...:girl_cray:

• Подобається Подобається x 1
  5. Женічка

Женічка Well-Known Member

Лянка,головне терпіння, а ви не важтесь тепер щодня, організм зрозумів,що щось тут не те :)
    пройде ще пару днів і кілогррамчики знову полетять...
    а я не важусь принципово, бо місячні нарешті почались. з досвіду знаю, що вага зашкалюватиме. зважусь,коли закінчаться.
    продовжую дотримуватись дієти.

• Подобається Подобається x 6
  6. Лянка

Лянка Well-Known Member

Дуже дякую за підтримку.:girl_smile:
    А то коли нема результату, руки опускаються:girl_flirt: і хочеться все закинути.
    Але я не дамся!!!:girl_devil: Надоїло бути бегемотом

• Подобається Подобається x 9
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

в мене теж вага ні-ні, але то теічого...головне, що і я стала меншими порціями їсти - наприклад зранку стандартно я з"їдала тарілочку вівсянки (це у нас з Сашком ритуал - зранку все їмо вівсянку)+велике горнятко (400 мл.) чаю+ 3-4-5 печеньок, як коли....а тепер насилу пів-чашки випиваю з 1-2 печеньками :) і ще - якщо дійсн онормальн опоїсти дозволених продуктів в р-ні 5 год, то потім взагалі не хочеться їсти :). Мені це подобається - і не мучиш себе особливо і може кг . злетятть:). Правда в мене основна проблемка складка на животі і трошки бедра, а вправи на прес ну дууууже не люблю :), вчора самовіддано крутила хулахуп під музику - 2,5 пісні підряд, може крутила б довше, але подїв. мобільний, я відволіклась, а потім вже настрою не було

8. Макарена

Макарена Well-Known Member

На вихідних, у гостях стійко трималась:girl_flirt:Єдина провина - продовжила вечерю до 18.30:girl_devil:Обіцяю виправитись:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 8
  9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дівчата,а коли Ви важитесь?
    Я важусь зранку на голодний шлунок і стабільно бачу прогрес в худанні,а от вчора зважилась ще й ввечері,то вага показала зовсім іншу "картину" ніж вранці.:confused:....Тримаюсь 7-ий день,не їм після 18.00,денні порції значно зменшились та видозмінились,сьогодні в "Метро" спокійно пройшла мимо стелажів зі солодощами і навіть не захотілось:girl_smile:

• Подобається Подобається x 12
  10. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Я теж переважно важусь зранку, коли ще нічого не їла, сходившив туалет, мінімум одягу і моя виходить чиста вага, я так розумію. Ввечері, як важусь деколи на 0,5, або на 1 кг більше виходить (залежно як добре поїла).
    Я не знаю чи це правильно!
    Дійсно цікаве питання, а хто як важиться?

11. Лянка

Лянка Well-Known Member

Я десь (не пригадую вже де) читала, що найкраще важитись в один і той самий час дня, тобто тільки ввечері або тільки зранку. Найкращий варіант - ранок:girl_smile:

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, це єдина причина, чому я навіть не шукаю мумійо. Був колись "контакт". Занадто гостро реагую на запахи в принципі. Так що цей момент мушу упускати. Мабуть, Катя не враховувала, що деякі люди можуть мати непереносимість. Я навіть бачила лосйон із доданим уже мумійо, але вирішила таки не ризикувати (Роман у мене теж до запахів дико чутливий) і купити собі лосйон на козячому молоці.
    У мене ніц за часом не зміщується, але в мене інша проблема, що ми від ранку до години 2-3-ої поза домом, та ще й в дорозі. 4 години в машині. А ще Ромусь ніяк не може пережити, що я на дієті й страшенно за мене переживає. З того всього вчора вирішила відійти від системи й пообідати з ним пельменями:girl_cray:, аби його заспокоїти трохи. Замість вечері пішла на ровер, хоч як тяжко то мені далося з температурою та менстриком. То мені коштувало такої масі зусиль, що нині вся як побита. :girl_sad::girl_sad: Ну, і як йому пояснити, що причини до переживань нема? Що я навпаки завдяки дієті краще почуваюся... :girl_sad: Не знаю, як пояснити. Просто постійно це повторюю. :girl_in_dreams:
    Я важуся, не зважаючи на місячні, хоч то й розчаровує. Мало того, що кілька днів вага не рухалася (через хворобу мала два нерухомі дні), то нині мені показала на кілька грамів більше. :girl_cray: Ну ніц, будемо далі впевнено рухатися до мети. Ех, природа... :girl_crazy:
    Спокійно, ви не зірвалися, ви тільки трошки попустили. Так легенько, легенько...

Останнє редагування: 15 Червень 2009
  13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я важусь як Іванна.

• Подобається Подобається x 2
  14. Liliyah Romanova

От так і важуся, бо ввечері то не те. Можу сказати, що часом було так, що ввечері вага була така ж, як перед тим вранці. Але потім вранці була інша. Та й десь я колись читала, що саме вранці можна побачити, яка в нас насправді вага. Я он як джинси, майку, светер натягну, то теж вага більша стає. А як ввечері чаю вип*ю - то це теж зразу видно на вазі.
    Так що важитися треба так, як ви описали. Я власне так і роблю, про що вже писала.

Слухайте, а що тільки я та Jasmin усі-всі дописи читаємо? :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 9
  15. IRUSKA*8

???:confused::girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  16. Liliyah Romanova

Та просто дивлюся, що стільки дописів, де кажуть, що сторінок забагато, що всього прочитати не мож. А питання про книжки взагалі вбиває. У цій темі два дописи з ними. На початку й десь у 30-их дописах. А я точно можу сказати, що жодного допису не пропустила.

• Подобається Подобається x 5
  17. IRUSKA*8

зрозуміло,Лілю:girl_smile:,я так як Ви,просто ми одні з перших,хто відгукнувся на пропозицію jasmin приєднуватися:girl_curtsey:,а всі інші дівчатка поступово"підтягнулися" і тепер "нас багато і нас не продолати":girl_crazy:

18. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Нєа, то я просто на каблуках була:girl_haha:, ріст в мене 164. Тому 55-54 кг буде добре.:girl_cool:

Йой, в мене вчора теж випробування було - в 18.30 гості з тортиком, якраз таким, як я люблю - згущонка+арахіс.:girl_crazy:
    Добре, що я перед тим повечеряла, витримала з винцем і кусочками сиру.

Але далі було гірше... Моя дитина ніяк не хотіла засинати, в 12 ночі прийшлось з*їсти кусочок грейпфруту, бо вже руки тягнулися за довгожданним тортиком. :girl_mad: Також ми використали момент і разом робили зарядку (якраз перед тим я в книжці прочитала, що час не має значення, бо інакше б і не робила), малій дуже сподобалось.:girl_in_love:
    Зате зранку, тільки встала і зразу ж до холодильника (при тому, що зазвичай, я зранку не їм).:girl_curtsey:

Ще цікавий момент - Міріманома пише про те, щоб тримати животик. Вчора намагалась слідкувати за цим цілий день, і, о диво!, сьогодні на 3 см менше. Хіба це реально?

• Подобається Подобається x 8
  19. Liliyah Romanova

Ого! А то не замало?
    У мене зріст 161, але я 49 кг не хочу.
    Я так в класі 11 важила. 49-50. Але я щось тяжко уявляю, аби хотіти такої ваги вже після народження дитини, тому 53-54 для мене якраз.

20. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ні Лілю,ви не самі,ще я їх теж всі читаю:girl_flirt:!!!Тільки от почати так "за системою"неможу:girl_mad:.Але я перейшла вдень на варене м"яско і салатики(бо купу тої городнини ,свекри навезли)а ввечері можу собі напхатись і тортиком і макаронами..і все одно худну..вже я 62 важу.От!!Ну я правда ще зранку бігаю,вже довший час.Так от думаю чи то часом до лікаря якого не пора..мо то щось недобре вже зі мном..

Статус теми:
Закрита.