Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

я спершу втратила 5 кг, а потім за 9 місяців 3 кг

2. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Сьогодні чоловік сказав, що я поправилася і живіт йому не подобається, раніше мене б це розсердило, а зараз стало ще одним стимулом щоб схуднути.
    Після Нового року куплю терези, а поки що завернула пузяку в пояс і налаштовую себе на вечірнє тренування.

3. Rona

Rona Мама-йожик

такий прікол раз мала)) не хтіла йти на шейпінг.. ну так влом було! лежу собі на диванчику і думаю як то добре такво лежати, ніде не йти... аж цикнула пультом на М1, а там якась передача була і показуют кобіт... кросівих... засмаглих... в капальниках... з тренованим гарним пресом.... короче, здуло мене з диванчика в зал :girl_emo:

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дуже гарні дівчаточка-худальщиці на форумівці.:girl_tender::girl_tender:
    Бачу що Жасмін і Робік одного типу комплекції, бо можуть собі позволити короткі спідниці. А у мене ні, мене всюди багато. А тепер після Свят і завірюхи то ще більше стало. Хоча вчора трохи снігу відгортала, бо відкрила гараж а там снігу мені вище пояса. Ото красота. Он тільки шкода що то все біле чудо завтра-позавтра попливе бо має бути +5.:girl_mad:

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

6. Rona

Rona Мама-йожик

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

8. sofcja

sofcja Member

ото ви мене насмішили тим чорно-сірим....
    я люблю ті кольори бо і елегантно й трошка фігурку виструнює...
    про наші базари - ну троха правда, але я кузя взя сіро-чорна - на собі на тій знимці не маю жодної шмотки купленої тут, лашки американські, панчішки - італійські....
    то нам просто так на тій форумівці співпало:girl_crazy:

а я 66 кг і тримаюсь.... нині вже було 65.9, і я була піжравша.... так-що скоро буду чічка....

9. veronka

veronka зла друзя

а ми з Марго нині пироги ліпили і різні фігурки на ялинку... з усіма наслідками... хоч на свята самі будемо - не об*їмося:girl_crazy:

10. Jasmin

Jasmin :)

Ну, ви..... минулого разу я була в чорно-білому, а першої форумівки в шоколадному (чи то коричневому). Сказати, що все в основному в моєму гардеробі чорне або сіре не можу. Люблю ці кольори, але не настільки, щоб тільки їх одягати. В мене і є яскраво рожеві речі, і блідо рожеві, жовті, голубенькі, сріблясті, салатового кольору кофточка... і ще багато відтінків. А чорний колір мене навпаки повнить, то я не дуже ним балуюся... Цього разу так випало :)
    Таки точно сестра!:girl_yes::girl_tender:
    О то не про мене:girl_impossible: В мене спідниці всі або рівнем до колін, або закривають їх:girl_yes: Хоча вчора прочитала цей допис і пішла міряти вище колін, а так нічогенько вже... скоро буду витягати запаси з старих речей, в яких не влазилась, або соромно було одівати:girl_yes:

11. robik

robik Member

В мене своя історія кольоровості одягу. Я дуже люблю яскраві кольори, і колись в мене чорними були лише брюки класичні і спідничка. Але 6 років тому трагічно пішла з життя дуже близька мені людина, мій кум, хресний меншого сина. І ота втрата відобразилася не тільки в душі, а й в одязі. Того літа я відкрила шафу і тихо офігіла - все чорне-коричневе-сіре :eek:

Але тепер я потрохи розбавляю кольоровим, на чорний в магазині навіть не дивлюся, хоча дівчата праві, гарних речей НЕ чорного кольору дуже-дуже мало.

---------- Додано в 10:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

а тобі шо казала?

12. Rona

Rona Мама-йожик

а тепер по темі: вчора вчасно не повечеряла і мусіла їсти в 19-30, бо знала, що ще скоро не ляжу спати... почала пити мате на вечір, короче, на раньо -200 :) хух
    скоро мабуть тестування на шейпінгу, нізя расслабляцца!:girl_nea:

13. Jasmin

Або та банька таки допомагає худнути, або у мене просто потянулися штани. Перше були в обліпку, а тепер трохи у штанках вільні стали... тішуся як слонь... Що з вагою не знаю, не важуся вже кілька днів....

14. Rona

Rona Мама-йожик

дєвушкі! ви де???
    вчора-м була в свого майстра-перукаря, закидав мене кампліманами :girl_flirt: Чудо якесь...

як ви, психологічно готові до свят? :) я троха ся бою... але то ніц, вовка боятись - в ліс не ходити

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я трохи тішуся! Бо, не зважаючи на нечемні дні під час хвороби, сьогодні 68 кг :girl_claping:. А це вже -7 за півтори місяця!!!

Скоріш за все, що готова. Може ви зараз закидаєте мене чимось, але я не буду геть чисто на свята дотримуватися системи (хоча по максимуму буду старатися). Ну що я на Святий Вечір буду один узвар пити? Ну це смішно.

16. Rona

Rona Мама-йожик

Тасю, думаю, як лиш 2 дні (на НР і на Різдво) бути нечемною трошки, то дуже на картину не вплине, а як вплине, то поправимо, бо як правило то переїджене після чорносливчику виходить))

17. Jasmin

Таки я вчора придбала абонемент на два місяці в Ківі-фітнес, ще й потрапила в останній акційний день. Мало того, що знижка на 2 місяці, а ще включили два бонусних заняття! Тішуся як слонь! 12 січня піду на антицелюлітну програму, потім спробую ще пілатес, і вже визначусь, що мені пасує більше :)
    Останніми днями всі навколо засипають компліментами, що дуже схудла.... сьогодні ще планую підстригтись і то я вже буду чічка (як каже Софця) :)
    Я й далі не важусь...

18. robik

robik Member

:kiss:

:girl_crazy:

:khomyak:

Ти молодчинка! Такими темпами будеш скоро, як моделька!
    А тепер скажи скільки то усьо коштує? Може і я би тєлєса свої на таке присадила?

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

Дівчата! З наступаючим Новим Роком вас!!! :girl_claping: Нехай у цьому році у всіх нас буде мінус n кілограм і мінус n проблем. :girl_wink: І нехай всі наші мрії здійснюються! :girl_yes2:

Люблю вас всіх!​

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

П.С.: Ото нажерлася цукерок зранку, аж недобре стало... Тішить одне, що то зранку було. Вчора ввечері стрималася, а сьогодні зрання відірвалася. Ужяс!

20. Rona

Rona Мама-йожик

Дівчатка-квітуськи! Вітаю з наступаючими святами!!! Хай Вам посміхається кожен день, хай Господь оберігає Вас і Ваші родини! Злагоди Вам! Дуже Вас люблю, рідненькі, цьомаю і чекаю в наступному році!!!!!!!!
    вчора моя тренер дізналась, що я харчуюсь за системою :) толком не розібравшись сказала, що не схвалює всілякі дієти :) я звісно не образилась, вона ж не знає що й до чого :) В новім році розповім їй детальніше, буде більше часу
    До зустрічі через рік!!!!!!!!:girl_dance:

Статус теми:
Закрита.