Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. SemanaV

SemanaV Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Дівчата не радила б Вам захоплюватись баночним масажем, так як до його застосування є багато протипоказань, наприклад якщо у Вас варикозне розширення вен - не можна, якшо судинна сітка - не можна, бородавки, папіломи - те саме, тому краще зі спеціалістом порадитись.
    А я застрягла на своїх 56 і не можу рухнутись назад ні на грам. І сьогодні не витримала, наїлась рогаликів, ну дуже вже смачнючі сусідка спекла.

2. kristas

kristas Well-Known Member

і я вже вам заздрю!!!!ви хоч напишіть , шото Jasmin за сюрприз підготувала:connie_pull-pigtail

3. veronka

veronka зла друзя

дівчата, а де та "1000 і 1 ніч"? у нас 50 на 50, що ми будемо (залежить чи наша пропажа приїде:d25:), але дууууууже хочемо буть)) киньте хтось в пп номер мобільного, щоб ми задзвонили куди нам йти:girl_blush2:

4. sofcja

sofcja Member

В.Братів Рогатинців,19 - ми там.... то за памятником Данилу Галицькому - якщо-що то можемо вас з мацьопиком зустріти)
    телефони Робіка і Рони тут вже є.... порийте тему, а свій пишу в приват....
    як і мене вконтакті - кому цікаво - стукайте):girl_claping:

5. domino

domino Well-Known Member

Дівчата, хелп:girl_cray:
    як скачати наступні книжки (тобто 2,3,4), або хоча б 2, а то я ніяк не можу, хоч плач:girl_cray::girl_cray:

6. sofcja

sofcja Member

з книжками допоможемо.
    дівчатка в мене комп згорів. незнаю чи зможу прийти, бо тре ремонтувати терміново, але я старатимусь бути.

7. robik

robik Member

Добренько! Куплю!:girl_dance:

---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ----------

А ще прошу не сміятися з мене сьогодні, коли побачите! Бо я нинька вділа на себе сарафан (100років не вдягала суконь і тому подібне)

Останнє редагування: 24 Грудень 2010
  8. Jasmin

Jasmin :)

Софця, Рона, Робік, Олександрочка, Веронка і я. Наче 6теро.
    Дівчата не розстроюйте мене, не видумуйте і приходьте!
    Софця, як ти не прийдеш, то ми приїдемо до тебе після мате на кавусю :) краще приїжджай :)

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

опа-опа.... красотуля ти наша!!! Ото дівчата приклад того, що робить з людьми система -60! Всі стають мало того, що стрункіші, а ще й жіночніші, ось так :)

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

ти ж моя золотенька!! Дякую птася, буду тя цілувала при зустрічі :)

9. robik

robik Member

Жасмін, мало, дуже мало!!!:girl_cool:
    Але своїх на роботі шокувала своїм виглядом. Я ото усьо для того, щоб почути критику, а не тільки похвалу.

Рік змін чєсноєслово для мене.

10. Jasmin

почуєш-почуєш... наразі тільки похвалу, а як тре буде то і тапком дам ;)

Дівчата, то що всі зразу в 1000 і 1 ніч йдуть? Чи хтось таки буде біля Матінки Божої? Мені б добре було з кимось зустрітись, а то я точно заблуджусь :sad:

11. robik

robik Member

Я тебе буду чекати:girl_in_love:

12. mysha

mysha New Member

А з дітками хтось буде?

13. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

я також там буду ...на тому місці чекай.

14. Jasmin

дякую!!!:girl_in_love:

Сьогодні працюю до 16-00, потім ще маю одну справу на Привокзальній і хочу зайти в Ківі фітнес розпитатись про їхню антицелюлітну програму, щось вона мене заінтригувала:girl_cool:

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

супер! нас вже троє, може ще хтось надумає підійти...
    Веронка планує з малечою. А ви будете?

15. domino

domino Well-Known Member

Дівчата, я розібралася з вечерею по цій системі, там просто - вибираєш з одної категорії і все:girl_in_dreams:
    а от з обідом важче - там є перелік продуктів, які можна їсти (Ліля давала на 9 сторінці цієї теми)! тому в мене питання чи можна наприклад поєднати рис з запеченою рибою і овочі(помідор, капуста, морква)?і взагалі - чи можливе поєднання?( за винятком тих, які поєднувати не можна).

16. MYR

MYR Member

На скільки я знаю, то на обід можна поєднувати продукти (крім заборонених), не можна жареного, жирного, копченого, солодкого, готових соусів - то якщо коротко.

17. sofcja

sofcja Member

я буду! трошка спызнюсь може, але буду! хоцю!
    я одразу в кафе пыду))))))))

18. Jasmin

Я вже дома:d23:
    Посиділи суперово!:girl_in_love::girl_dance: Всіх вас безмежно люблю!:girl_in_love::girl_cool:
    Приємно було познайомитися з Веронкою:girl_cool:

19. MYR

MYR Member

Я вже переживати почала, що ви без мене до Софії в гості пішли, пізна година а ще ні одного допису-враження нема.

20. Jasmin

Нє, Софця файна дівчинка, вона сама прийшла :)

Статус теми:
Закрита.