Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. robik

robik Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

І мені ....:sad::sad::sad:
    якийсь депресняк на мене найшов і не покидає мене. Сплю, сплю і спати хочеться. Нудить постійно, але не так по-серйозному, а так, як бариню якусь - і то зле і то не добре, фууу!
    Нарешті знову дочекалася мінусу, але хвалитися нема чим, бо за минулий тиждень наїла багацько. Вчора надивилася як люди пласнуть наполовину, то зла була на себе. А так гарно починала.

Готуйте тапки. Я готова :girl_impossible:

2. sofcja

sofcja Member

вмію... спробую тільки час знайти і можна збацати буде) на форумівці домовимось...

щойно прийшла - трошка з завданнями розгреблася на той тиждень, то файно он погамцяла і подуиую активно виспатись, щоб активно потім працювати)))))))))

щосб Іруска тої форумівки хоче мало не скаче:girl_in_dreams:
    може собі зачіску якусь моднячу зробила чи схудла сильно, а не признається....
    насторожує то мене:girl_blush2:

3. gnatyska

gnatyska New Member

Дуже хочу вас всіх побачити і себе показати, але зараз на жаль нема часу... роботи повно - вирватися важко.. але я з вами думками....

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

а той чорнослив мені допоможе -- в мене такий органзім :aggressive::aggressive:

4. sofcja

sofcja Member

йду смажити відбивні і оборонятись від чих чаєм....:girl_in_dreams:

5. gnatyska

gnatyska New Member

дякую, надіюся, що обійдуся ще без такої артилерії..... але вага то набирається

6. Rona

Rona Мама-йожик

Дєвушкі-падружечькі, а шо ж ви ніц не повідаєте про мате? :) є якісь результати досліджень?:girl_cool:

7. domino

domino Well-Known Member

Привіт всім, я в цьому розділі новенька:girl_blush2:
    от і я вирішила почати худнути, бо вже важу 58 кг, і хотіла б 5 кг скинути, ну і звичайно оздоровити свій організм. Я вже прочитала всю першу книжку Мірініної, дуже сподобалася. Я би так хотіла прочитати всі ваші дописи по цій темі, але там аж 357 сторінок, то важко осилити, хоч по трошки читаю, щоб поради спитати!
    але бажання схуднути так не вчасно виникло, бо попереду і новий рік, і свята:girl_in_dreams: Так що я почала наразі не жертоньки після шостої год, ходжу на масаж, і робити гімнастику, ще планую піти на шейпінг, і більше нічого, а після свят то вже точно, приєднююся до вас. :girl_bye:

8. Rona

Rona Мама-йожик

можна й в п"ятницю до нас приєднатись ;) потім буде легше в систему влитись ;)

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Три п’ятниці підряд Свята. :girl_flag_of_truce:

10. Rona

Rona Мама-йожик

таяк секс - не привід для знайомства, так і свята - не привід для обжорства :connie_pull-pigtail

11. Маруся-мама

я не про обжорство мала на увазі, а про зустрічі. Наступні три п’ятниці свято то важко буде приєднатись до зустрічі.

А привід або бажання обжертись завжди можна знайти.

12. Jasmin

Jasmin :)

Хі-хі.... мучитись залишилось недовго:girl_cool: Ще трошки і занавіс відкриється:connie_pull-pigtail Одне скажу, в мене ніц це змінилося... той мінус 1кг з минулої зустрічі ви не помітите:d23:

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Таня про цю п"ятницю писала, 24 грудня. Вона про форумівку :)

13. Маруся-мама

Так і я про неї. У мене Свята починаються в цю п’ятницю.

14. domino

domino Well-Known Member

та знаю шо можна, але ніколи на дієті не сиділа, мені важко контролювати себе шось не схрумати, тому починаю з того шоб хоч після шостої не їсти, то б для мене подвиг був:girl_blush2::girl_blush2:

15. Rona

Rona Мама-йожик

а система - не дієта, а стиль харчування на всю аставшуюся :)
    і якщо "вкурити" в суть, то не їсти після 18-00 стає нормою, як і все решта

і прийти на форумівку можна будь-кому, хто хоче зміти своє харчування на здорове і з красивими наслідками, тому ласкаво просимо!

16. Jasmin

То ви все правильно розпочинаєте, різко не можна переходити ;)
    domino ви певно останні сторінки не читали. Вас на форумівку системщиць запрошують. В цю п"ятницю, 24 грудня о 18:30 біля Матінки Божої у центрі збираємось. Приєднуйтесь ;)

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Во молодчинка! Я то тож хтіла написати, а потім думаю, нє не буду... бо скажуть що я вже ся звихнула з тою системою:girl_blush2::girl_cool:

автор системи Міріманова:girl_cool:
    Ви не ображайтеся, що виправила, просто багато хто заходить з новеньких читає, а потім плутається. Ще як почнуть в неті Мірініну шукати....

17. domino

domino Well-Known Member

нє, я не ображаюся, дякую що виправили, а на рахонук п*ятниці, то я подумаю, бо вже запланувала зустріч:girl_blush2:

18. olevitska

olevitska New Member

Чемна з понеділка...майже...мандарини їм і далі...наразі "змін в мінус" нема...

19. Jasmin

Приходьте до нас!:girl_flirt: Ми не так вже й часто зустрічаємось :girl_cool:

І я їх їм:girl_in_love: А чого ж їх не їсти?
    Мнямка.... я люблю мандаринки найбільше зі всіх цитрусових:girl_claping:

20. robik

robik Member

Ох! І в мене теж :suicide:.Вже мною аж теліпає від злості. Ну як мені розміняти "8"? Сьогодні буду постити, мушу зрушити показник любим способом! Ідея фікс.

Статус теми:
Закрита.