Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

у відео такого не казали, і думаю, що справді не треба, бо розігрівати буде перчик... а як перець нанесеш на розпарене тіло, то думаю й 15 хв. не витримаєш брр...

2. sofcja

sofcja Member

для лінивих - кидаю відео про обгортування
    http://www.youtube.com/watch?v=oZpQiZ1HEs4
    а ще сподобався крем-скраб
    http://www.youtube.com/watch?v=VL24IQ4Vjh0
    єдиний мінус - море дивних інгридієнтів.... то все ще поки знайдеш....
    там багато рецептів краси - тепер будем пробувати активно:girl_tender:

Останнє редагування: 15 Грудень 2010
  3. TASJA

TASJA Well-Known Member

Значить звітую. Зробила мазюту - пахне не дуже. Намастилася, сиджу чекаю. Поки не пече, все ок.
    Що мені не сподобалося, так це те, що змивати треба дуже ретельно. Та мазюта червоно-оранжевого кольору, то я довго руки змивала, і навіть коли витирала, то на рушнику сліди залишилися.
    Про результат напишу, коли все змию.

4. Rona

Rona Мама-йожик

5. sofcja

sofcja Member

кавовий скраб теж відтіннок дає засмаги... якщо кавову гущу з медом трошка змішувати:girl_crazy:

6. Jasmin

Jasmin :)

Ото сьогодні запланувала. Буде в мене сьогодні скраб мед з кавою. потім розкажу враження :)
    А в мене вже є калебаса з бамбільєю :) Виявилось таке диво є на Краківському у магазинчику "Світ чаю". Там і мате придбала - 25грн 100гр. На запах дуже класне, потім відпишусь як на смак :)

7. TASJA

TASJA Well-Known Member

Змила. Ясно, що після першого разу результату ще нема, але на дотик шкіра дуже класна :girl_tender:. Правда на колір не дуже :girl_crazy:. Якщо змивати просто водою, то шкіра жовта, якщо разом з гелем для душу - жовтувата ))). Мені, в принципі не страшно, бо легенької жовтизни крім мужа ніхто не побачить, а для нього то не смертельно. Так що майте на увазі.

8. Jasmin

Звітуюсь... випробувала мате Ай Кью від Світ чаю.
    Файнюче:girl_tender: Тепер хочу ще суничне:girl_yes:

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

Софця до мене як до жирафи....:girl_crazy: я собі згадала, тоді на Чорновола, ти казала бачила мене. Я в той день була на Чорновола, біля готелю Львів в пальті низ чорний, а верх бежевий. То ти мене бачила, чи ні?
    Оце нагадалась, мантилепа:girl_blush2:

9. sofcja

sofcja Member

бачила. бачила... ти за 96 здається полетіла.... десь в районі 10 годинки))))

я вже думаща що мене память починає підводити.
    я нині чемна в плані їжі, але займатись певно не буду - знову хворію...:girl_nea:

10. Jasmin

Точно! То я на Замарстинівську їхала в Екологічний коледж на нараду :)

Нє, то я тормоз... в мене чогось п-т Чорновола асоціюється тільки з Макдональдсом і Арсеном, а готель Львів то в мене ще центр :) Тормозенко. Але я через 2 дні догнала, що щось тут не так :) Ще не все втрачено :)
    Ти мала радість бачити моє пальто знищене. Але трохи його врятували в хімчистці, правда далеко не таке як було. Сьогодні комір віддала на фарбування, буду тепер чорний мати, замість бежевого :)

Йой! не хворій! Сказала я.... і попчихала... Два дні живу на чаях від простуди, жах...
    Видужуй швидше! ;)

11. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Дівчатка,ви просто молодці!:girl_tender:Навіть,якщо я не пишу в цій темі,я завжди з вами(перечитую кожного дня ваші дописи)На даний момент моя ціль 72 кг(це до того як я завагітніла,залишилось до неї ще 5 кг)Коли дійду до цієї омріяної цифри,то залишиться ще ....трохи скидати до 64 кг(з такою вагою я виходила заміж,за 2 тижні медового місяця поправилась на 5 кг+2 за свята і ще 1 кг за три місяці подружнього життя)От і вийшло,що завагітніла,коли важила 72.Уже вагу скидала і до 74,а потім знову все по колу,надіюсь цього разу у мене все получиться,адже ви для мене живий приклад того,що все в наших руках.:girl_spruce_up:

12. Rona

Rona Мама-йожик

розказую картіну Рєпіна: повернулась щойно з зустрічі з коліжанкою (пили мате, самі знаєте де), заходжу в кімнату... а на столику лежить тістечко з листового тіста з варенням!!! одне єдине!!! як для мене!!! я беру його в руки і підношу до рота... тут чую голос мужа: "Тобі не можна"... *рука з тістечком застигла біля рота* син каже: "Мамо їж, я дозволяю!" муж: "Їй не мож, в неї режим"...............
    :girl_emo: тістечко ставиться на стіл і йдеться, ковтаючи слину, з кімнати...
    *занавєс*

13. Jasmin

Клас!:girl_crazy: Вся родина вже в системі:girl_smile:
    В нас сьогодні схожа ситуація була. Коли я тільки звикала до системи, мої, щоб я не захлебнулась слиною вечеряли так, щоб я їх не бачила. :girl_smile:Відповідно звичка залишилась, хоча я вже не реагую, навіть якщо після 18-00 будуть жерти якогось смачнючого торта. Так от, сьогодні синуля говорить до тата, який поглощав тарілку з пельменями на вечерю "Тато, ти питав маму чи можна тут їсти?" Муж: "Можна сину! Мама вже дозволяє..." Малий: "Тато, а що в мами слина закінчилася?":girl_smile:

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мій також мені таке робить :girl_devil:

15. Rona

Rona Мама-йожик

я чекаю ранку :girl_crazy: то тістечко від мене не втікне:girl_crazy:
    злить, звичайно, ото "тобі не можна".. ЗАбила-м би:girl_devil: а шо дєлать... мус вибирати - альбо задоволення к-ка секунд вже, альбо надовго потім *від хвігури*

16. sofcja

sofcja Member

чисто як про мене. тільки я обіду чекаю - скорше навдяд поїм...
    сьогодні витримала. зрозуміла що їсти хочу не так коли нервую, а скоріш коли я засмучена чимось сильно. ображена на все...
    от мене нині так одна форумівська дискусія розлютила. що їсти вже не хочу! знервувалась наніц. зато хоч фігура не постраждає, а перед тим була думка сальця з хлібчиком шматочок скуштувати.
    пю чай. злюсь і думаю що робити завтра...
    свиня, що не займалась, але і часу і бажання не було і без ванни нормальної то важко робити...
    скоро виправлюсь і буду на новий рік блищати красиво...

17. Rona

Rona Мама-йожик

18. Rona

Rona Мама-йожик

19. Jasmin

В мене теж таке було. На початках тут на ДП, то там вкусили, а там гризнули, а там підчепнули, а там наїхали... нервувала, переймалась... а потім подумала, а ну його... завжди теж саме кажу, що Таня про 100баксів... Рідко коли дописую у інших гілках, стараюсь не пхатись... ну його... В основному спілкуюсь лише тут, тут моя підтримка і тут не кусаються :girl_cool:

Читаю завжди твої дописи, і таки думку не змінюю - по житті розумна панянка!:girl_flirt:
    В житті стільки всього, а тут якийсь негатив на ДП... та ну то все! Тіштеся життю! Он за вікном, такий гарнющий сніжок падає:girl_in_love:

20. robik

robik Member

Всім ДУЖЕ-ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!
    Я сьогодні подорослішала на один рік. Мені 31. А я маю ради кого жити - то мої синульки, де жити - маю гніздечко за містом, за що жити - маю файну роботу, чудовий колектив. Тільки не маю з ким (поки-що). І я маю Вас!!! Тішуся, що ви мене підтримуєте на шляху до файненької хвігури. Любаю всіх!

Статус теми:
Закрита.