Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kristas

kristas Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

привіт усім однодумцям...у мене незабаром уже місяць системи "перше подумай, а потім з"їш ":girl_crazy: і зараз результат -4, хочу ше таки 1 кг добити, щоб було -5. Ніби небагато, але кажуть шо більше не можна. А ше вчора на очі стаття потрапила, де пишуть що найкраще то по 200 гр на ТИЖДЕНЬ...я так не звожу, то треба ше так вгадати, щоб трошки - трошкт скинути, то ж за місяць тільки -1. Трохи переживаю за свята, скро Миколая, потім у мене Д.Н., потім Н.Р., Різдво...ой, так не хочу поправлятись, якби то так настроїтись...
    Вчора ішла по новому каналу передача "Новий погляд", про похудання, і все зводиться до одного, діжти тимчасово допомагають, потрібно харчуватись завжди корисно...

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ага, і ще з тої передачі я зрозуміла, що треба завжди бути ситим. Бо коли голодний, то зразу виникає бажання з"їсти чогось забороненого, побільше картопельки накласти, м"яса, хліба!:girl_crazy:

3. Azza

Azza Member

Дівчата привіт. Вирішила поділитися із вами маленьким, але всетаки досвідом. Мені також у певний час довелося худати. Перший раз після школи(ннннуууууу дуже любила булочки), а другий раз після родів. Скажу по правді перший раз худати важче, бо не знала з чого починати. На дієтах сидіти не могла, не витримувала і пів дня:girl_blush2:, тому з свого раціону виключила булочки і солодке, ну і само собою їжа тільки до 6 години. Правда потім вийшло до 7, а згодом і до 8(тепер рівно 19.50 стараюсь поїсти, щоб потім не ходити на кухню). Якщо вже дуже хочеться солодкого то стараюсь його зїсти до 12.00. Після родів за 7 місяців я скинула поступово 18 кг., 4 при родах, а решту пізніше. Довгий час мої 68 ніяк не хотіли повзти вниз, так як ми були на ГВ, то про дієту і не огло бути мови( а після кожного ГВ було враження, що з'їла б коня). Тоді я вирішила одинь день поїсти гречку(не пісну, з маслом і сосисками дитячими), а на другий день лише ячмінну кашу. Коли замітила що стрілка чуть посунула до низу, а кількість молока не зменшилось, то накидала свої звичайні порції їжі, і одразу половину відкидала назад. так помаленько я скинула решту лишньої ваги. А тепер у мене такий раціон: зранку кава, на полуденок перше(як коли виходить), на обід друге( їм все), і перед восьмою годиною стараюсь так поїсти ,щоб бути майже ситою. Перед кожною їжею стараюсь випити склянку холодної води( пришвидшує обмін речовин і часково заповняє жилудок). Від нервів обжорства на вечір добре допомагала граната(насіння не їсти, лише мякоть)і вітамінів багато і поки доїсться то тре вже лягати спати, один мінус що 2 пальчики правої руки(великий і вказівний) будуть брудні. Що знала написала, якщо це допоможе, то буду дуже рада.:girl_wink:

4. TASJA

TASJA Well-Known Member

Робік! Ну ти молодець! Оце сила волі!

А я от боюся Миколая, бо куми точно прийдуть до дитини, треба закуски приготувати... як втриматися? А потім Новий рік, Різдво, свекрухи ювілей, малого день народження, моє день народження. До лютого капець повний.

В мене від суботи вага і сантиметри стоять, як вкопані :girl_cray:.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

До речі, взяла в мами пояс з неопрену. Ніц він не дає. Ношу і коли вправи роблю і просто так - навіть не потію під ним.

5. sofcja

sofcja Member

то видно кому як, бо в мене потіння від нього колосальне!

тре просто рецепти добрі підібрати! в мене он хіт сезону раніше був салат стебла селери+яблуко+варена куряча грудинка і капелька майонезу.... наче все.... а уплітали за 2 щоки, бо нереально смачно. як хочеш Тасюнь я в свої закоморках пошукаю кілька рецептиків - смачних і для фігури терпимих:girl_blush2:
    згадалось як сирник дієтичний робила - без цукру а з бананом, не печений,з виноградними китицями на прикрасу.... смакота!

може то розробити таке нам міні-меню на свята, щоб троха системно і без травмування шлунку майонезом...
    бо глянула на знимки і теж згадала моє худнення - госмті мали шашлички з курячих сердечок по-східному в соєвім соусі з болгарським перчиком, хто хтів міг ще гарнір брати, а мені і так смакувало!:girl_in_love:

6. TASJA

TASJA Well-Known Member

Пошукай, будь-ласочка! :girl_blush2: Не дай мені жирком знову заплисти...

7. Rona

Rona Мама-йожик

рятівниця! хочемо-хочемо і чекаємо з нетерпінням!:girl_in_dreams:

8. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Дуже дякую!молодчинка!Тепер думаю що б то з того приготувати .Все таке апетитне ...

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Софця, а сердечка смажити зразу на шпажках, чи спочатку посмажити, а тоді нанизувати?

10. sofcja

sofcja Member

нанизувати і смажити. є такі короткі щпажки деревяні, вони якраз мені гарно в пательню влазяться...
    хоча думаю як просто самі посмажити і нанизувати, то перець розвалюватись почне. бо смажиться разом з маслинкою і перчиком зразу...

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

знайшла цікавий рецепт для обгортування, але поки ванна буде в людському варіанті, то ще тиждень таке не зможу спробувати....:girl_cray:
    а тут є ще і рецепти свіжі)

11. sofcja

sofcja Member

боюсь гості не зрозуміють:girl_sad:
    ми просто шукаємо шось системно-терпиме і на гості...

але якщо гарно стіл прикрасити, то страви можеть і безмайонезні бути. ми першочергово їмо очима! чомусь журна традиція, що на свята в нас все жирне-жирне і ситне-ситне...

12. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Вибачайте...я чесне слово хотіла дописати що такий салатик на кожен день для нас коханих,а не для гостей .Забула дописати.Це треба було в другу темку.Сорі.

13. Rona

Rona Мама-йожик

сподобалось обгортування від Серебрянської :) тра накупити складників на 20 днів *я так думаю, що з ними можна бавитись, основне щоб був перчик, базова олія, ефірна олія і мед*

14. kristas

дівчатка, а хтось з вас Бодіфлексом займається???як ви взагалі до нього ставитесь, я знаю що на форуму є така темка, але мені важлива ваша думка :)

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

а шо то там за обгортування???в мене повільний нет, відео подивитись не можу :sad: :sad: :sad:
    Доречі, sofcja, глянула на твою лінієчку, в тебе ювілейчик, 2 місяці !! ВІТаЮ :girl_dance:

15. sofcja

sofcja Member

ой, дякую.
    певно тому відмітила нечемною внечерговою вафелькою:girl_impossible:
    тре в руки себе брати, але часом то зовсім не легко. не можу не їсти. коли нервую....

а обгортання - то радять робити з меду, трішки олійки- базового масла, капельку ефірного і 0,5-1 ч.л. червоного перцю пекучого.... і з того або обгортання під плівку робити на годину, або баночний масаж по намащених місцях..... можу точні пропорції написати якщо треба...

16. kristas

це така собі нагорода за труди :) я сама часом ну так хочу, так хочу чогось, що краще я то зїм, аніж глуздом поїду. чи нервовий зрив матиму :) а вафелька, це ж не так багато, головне себе не картати, а похвалити зе те шо кілограм вафельок не стоптала :)
    а за рецептик, то якщо неважко напиши, буду дуже вдячна.;)

17. sofcja

sofcja Member

обгортання робити щодня від 10 до 20 днів підряд.
    рецепт: 1 ст.л. меду (краще рідкого, а ні, то підігріти на водяній вані до рідкого стану), 0,5-1 ч.л. молотого червого перцю (залежить від чутливості - щоб надто сильно не щипало), по 1 ч.л. базового масла - жожоба, обліпихи, 1 ч.л. оливкової олії, по 5 капель ефір.масел герані, апельсина, гвоздики, підійде і мигдальне - змішати і злегка підігріти. нанести на шкіру, окутати плівкою харчовою в проблемних зонах. зверху можна вдягти лосінки, теплі штани на 40 хв - 1,5 год.... якщо надто починає пекти, то тре штани зняти, трошки дати тілу остигнути...

перець можна замінити такою ж кількістю імбиру молотого з корицею разом.
    для сухої шкіри можна більше масла давати.

18. Rona

Rona Мама-йожик

в мене шкіра дуж суха взимку...
    такщо то має бути просто бомба! казали у відео, що має накопичувальний ефект :) файно :)

19. olevitska

olevitska New Member

дівчата а я чим більше хочу настроїтись "їсти менше і корисніше..." тим більше пхаю в рот "всяку гидоту" та ще й на ніч...

20. Rona

Rona Мама-йожик

olevitska, а Ви налаштуйте себе, що можете їсти все і в будь-якій кількості!!!!!!! просто зранку :)

Статус теми:
Закрита.