Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

І поможе щоб не пропустити щоденних занять спортом :girl_haha:

А у мене нині так сталось що вечері прийшлось сказати :girl_bye2: Ми вдень поїхали забрали дітей зі школи і рвонули з ними на ферму трускавки збирати. То я на сонці пів години по грядках лазила, а повернулись додому аж в 7 вечора. То я согрішила одною ягідкою з грядки десь в 4:30 :girl_cool:
    А так то мусіла пити аморальну воду. Зате домашніх годувати треба а сама дивлюсь на ті трускавки і думаю і щоб з них такого зробити?

Я також як голодна то можу з*їсти відро і скажу що мало. Тепер щоб уникати нападів голоду просто готуюсь до них заздалегідь. Виставила на стіл фрукти які дозволені, приготувала собі їжу зразу на обід і на вечерю і поставила в холодильник, щоб як чуть що можна було туди заглянути і потягнути.

Ще маю ідею розділити собі свій холодильник. На верхній полиці буде стояти все що можна тільки зранку. Прямо перед очима те що безпечне, там йогурт без цукру, кефір. А вже десь внизу чи в проміжках то все решта. Треную око і розум. Наразі вдається. Тільки б протриматись.

Чоловік сказав що як я буду важити хоча б 60кг, бо зріст у мене 154 з обцасами, то він мені купить самий завєтний мій подарунок. А я вже вибрала для себе що то буде.:girl_claping::girl_in_love:

Останнє редагування модератором: 13 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 16
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

А мені вже так набридла щоденна боротьба... Але тримаюся. Тиждень-два поборюся й звикну.
    Нині обідала рибкою й помідорками. А вечеряла грейпфрутом. Снідала двома канапками з паштетом і сиром, бо начиталася тут дівчат про канапки. :girl_haha: І так мені хотілося на обід булку з'їсти, із тих свіжих, що Роман купив... І вже думала з'їсти половинку хоч, але сказала собі, що після рибки з'їм. От з'їла я рибку, з'їла кілька кружалець помідора і... оскільки я повільно їм, то до того часу, коли мала ту половинку булки їсти, вже була цілковито наїджена. Так що ще один спосіб на боротьбу зі спокусами є.
    А тепер водичку п'ю. Вправ не роблю, бо хвороба не дає, може, завтра легше буде, то надолужу, бо нині стояти нормально не можу. Хіба ноги попіднімаю, на інші вправи мене не вистачить. Учора через ту хворобу не потрапила на ровер... :girl_sad:

До речі, грейпфрут на вечерю мені дуже допомагає. Після нього їсти не хочеться. Може, ще комусь допоможе.

• Подобається Подобається x 12
  3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Он я шклірозна. Спеціально собі купила ґрейфрут для поїдання і забула про нього аж поки не прочитала що Ліля ним повечеряла. :girl_cray:

• Подобається Подобається x 11
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ну от,4 дні правда не 100%, на системі,і перше кільо тю-тю:girl_bye2::girl_bye2:

• Подобається Подобається x 13
  5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Чоловік приїхав з Києва, привіз тортик....Не кидайте капцями-я його схрумала ще в 9 ранку:girl_crazy: 2 день "системи" почався солодко:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 14
  6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я була ввечері така голодна-пила кефір, десь певно літру випила. А зранку в 7.30 прокинулась погнала на кухню і з"їла цукерку-бо було вже можна, лягла і спала блаженним сном.

7. Натуся

Натуся Well-Known Member

Наталь,я брала біля себе в аптеці упаковка 60 таблеточок (2 по 30шт) була 35 грн,аптека навпроти "Реліквії" на Патона,та що на куті будинку,там ще оптика пише.

• Подобається Подобається x 3
  8. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

А я снідала легеньким салатиком, а зараз їм полуниці. Але ще ж треба буде чоловікові їсти готувати і бабка сирна на столі так заманює :). Але я поки тримаю оборону.

• Подобається Подобається x 10
  9. Натуся

Натуся Well-Known Member

А мені щось не виходить...Я не встигаю вдень їсти...Так закручуюсь,що голоду взагалі не відчуваю,а ввечері,коли малу вкладу,один раз за день сідаю їсти...Їм не багато,але перед сном...От книжку вже давно прочитала http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=420533&postcount=68,а ніяк не можу приступити...А тут вже бачу багатенько людей підтягнулося на "-60" ...Може та колективність мені стимулу додасть...

• Подобається Подобається x 10
  10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я теж мумійо в таблеточках купувала в аптеці без проблем.Правда воно називалось ""очищене мумійо"незнаю чи то то саме???

• Подобається Подобається x 3
  11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Натусь, я така сама... Але нічого, будемо потрошки виправлятися :)

• Подобається Подобається x 8
  12. Оля

Оля Well-Known Member

Шось я, дівчата, запуталася з тою лінійкою.:dance: Як я переводила фунти на кіля, сама не знаю.:confused: Але, виявляється, шо мені треба скинути ше більше. Хоча прогрес - "наліцо"!:girl_curtsey: 6.8 фунти, чи 3.1 кг ета нє што-та!:girl_crazy:
    І то при тому, шо я ніц не голодаю. Правда і спортом ше ніц не займуюсі. А як в джим сі запишу - буде мамадарагая! :girl_spruce_up:

п.с. джим - 24-годинний фітнес-клуб. :)

13. Оля

Оля Well-Known Member

Додасть! :) Мені додала.

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Добре вам,ви тут усі разом худнете.А,ми у четвер вирушаємо на море,то з ким мені там худнути :girl_in_dreams:?
    Ще, маю до вас усіх, запитання.Ви робите душ з кавою,бо щось мені так мою білосніжну ванну шкода,ще й чоловік її вчора так файно відмив :girl_in_love:...
    Їла сьогодні салат,заправлений олійкою,така смакота.А, я ,думала,що без майонезу, жити не зможу :girl_smile:.

• Подобається Подобається x 13
  15. Jasmin

Jasmin :)

дівчата хтось мумійо в капсулах знайшов? підкажіть місце, а то ті таблетки вже набридли:girl_cray:

карапуз то зовсім не проблема:girl_smile: Можете через мобільний сюди заходити, або думаю там не пустеля інтернеткафе є, так що раз в день на 15хв забіжите
    А ще, можна як я з Грильяжкою :girl_smile: Ми обмінялись мобільними, і домовились що якщо буде нас щось спокушати то писатимемо одна іншій смс, а у відповідь отримаємо підтримку:girl_smile: Думаю, що то гарна задумка... можемо всі перейняти, хто бажає:girl_in_love:
    Я відповідно може комусь в пригоді стану, особливо тим хто забуде, що можна їсти, а що ні:girl_smile: я вже той список на пам"ять знаю:girl_crazy:

я роблю щодня:girl_smile: можете не хвилюватися, ваша ванна не постраждає абсолютно і навіть не стане кавового кольору:girl_smile: А змивання ванни від кави у мене займає 2хв, так що то не проблема:girl_smile:
    Доречі, труби кавою не забиваються і душова кабінка також.:girl_claping: Про труби перевірено мною, а про душову кабінку так читала у дописах інших хто робив у таких скраб:girl_smile:

Ой а в мене обід такий смачнючий був сьогодні.:girl_in_love: Ми з чоловіком у центрі були і він мене в Пузату хату завів, бо бачив що я дуже знервовано поглядала на годинник і дуже вже хотіла додому на обід:girl_crazy::girl_cray:
    Я йшла з надією, що візьму салатик якийсь і рис з овочами. Але не тут то було, видно багато хто у Львові зараз на дієті....:girl_devil::girl_crazy: Рису не було:girl_mad:.... але я вибрала ще кращий варіант... салатик заправлений олією і солянку:girl_in_love: Уммммм... як я давно солянку не їла! І уявляєте я без своїх сухариків була, і хліб не взяла і наїлася!!!:girl_crazy: ото вже прогрес явний:girl_claping::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 12
  16. irushka

irushka Well-Known Member

Я теж в четвер їду, але не на море, а в Карпати, але буду триматися, обіцяю! Вже уявляю, як приїду і напишу: "все ок, протрималася, ще кілька кілограмчиків втратила"...:girl_in_dreams:

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ну ось і я сюди добралася. Щойно попросила Jasmin кинути в мене лінком на ту книгу Міріманової. Худнути буду, чи що... Бо мені, на відміну від Вас усіх, єсть шо тєрять...:girl_crazy:. Вага моя гавкнула після того, як на ній зважився брат чоловіка (130 кг):girl_crazy:, а я вже забула, скільки важу, 85 чи 87 кг...:girl_cray:. Перечитаю всі дописи і почну набувати людської подоби:girl_haha:. А наразі приймайте у свої ряди велику і широку Яську:girl_flirt:.

• Подобається Подобається x 14
  18. Oddly

Oddly Well-Known Member

в Карпатах точно втратите свої кілограмчики - багато ходіння по горах!

• Подобається Подобається x 6
  19. marika28

marika28 Well-Known Member

Скажіть будь ласка а якщо у мене проблемна зона стегна і попа ця система допоможе?

Останнє редагування модератором: 16 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  20. Jasmin

Jasmin :)

Допоможе, якщо дотримуватися всього комплексу "харчування+фізична нагрузка+кавовий скраб+масаж з мумыйо":girl_spruce_up:

Останнє редагування модератором: 16 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.