Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. robik

robik Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

і я певно зразу, бо до 18,00 на роботі, а вирватись швидше ніяк. Але я буду по любому. Якщо часом ви десь інакше місце надибали - свистіть. 067 45 82 791

2. Jasmin

Jasmin :)

Я буду! 18:30 біля Матінки Божої зліва, як минулого разу:girl_wink: Фотоапарат беру!
    Я всю роботу повідкладала, на завтра замінилась, приїхала швидше додому щоб нагодувати своїх мужчин... одним словом зробила все можливе для того, щоб вас всіх побачити:girl_tender:

3. sofcja

sofcja Member

все-таки біля Матінки Божої, бо а може там місця не буде для нас всіх?
    Роночко, хіба йди на розвідку туди і тримай місце якщо буде... нас десь 7 зголосилось, бо Алісія хвора....=(

а я уявляю в чому Жасмін буде.... я її вчора нечайно на вулиці в гарнющому плащику засікла))))

4. Rona

Rona Мама-йожик

абазяю розвідки! Ок, я йду одразу на місце дислокації і докладаю про позиції на фронтах :girl_phone1:

5. Bride

Bride Well-Known Member

А в мене там була дівоча вечірка перед весіллям, винаймали собі кімнатку.

Ех! сиджу Вам заздрю, як ви там файно в сутінках романтичних розважаєтеся. :girl_tender:
    А я накупила на завтра кефіру, буду розгружатися.

6. kristas

kristas Well-Known Member

то та 100 і 1 ніч то на Л.Українки?

7. SemanaV

SemanaV Member

Це супер, як Ви зустрічаєтесь, я Вам по-доброму заздрю.
    Я сиджу дома, на кухні пахне смачно і посуди назбиралось, а я сиджу тут, бо боюсь не стриматись і щось з"їсти. Грішу, п"ю пиво перед комп.(це ж теж лишні калорії) і ще піст та вже пробачте.

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

Сьогодні вже вечером на 1 кг менше.

8. Jasmin

А я вже дома!:girl_bye: Посиділи суперово:girl_yes2:
    Познайомились, набалакались, а як нареготались... ого-го! :connie_pull-pigtail мене ще досі скули болять:girl_blum:
    Всі просто суперово класнючі і просто мега позитивні!:girl_wink::kiss:
    P.S.Фотки завтра:girl_wink: тримаєм інтригу:connie_pull-pigtail

9. sofcja

sofcja Member

я то розумію...
    нам було супер-дупер-мега файно! ми і полялакали, і винця посьорбали, і відпочили і тілом і душею...
    розкішно, одним словом!
    я щиро співчуваю всім, хто не зміг прийти - ви втратили унікальний щасливий момент...
    і хочеться такі форумівки хоч раз на тиждень робити - бо позитиву - море!!!
    чекатиму знимок і дуже люблю всіх, хто був. ви - богині і направду файні панянки!:kiss::kiss::kiss:

10. veronka

veronka зла друзя

а ми... а ми... проспали:girl_blum: а потім зганяли жирок на санках - Маргош в санях, а мама замість коняшки:connie_pull-pigtail нозі бо-бо:girl_yes: шкода, що не змогли приєднатися до компанії:girl_yes:

11. MYR

MYR Member

Дівчатка ви всі красуні і великі молодці, мені було дуже приємно познайомитись зі всіми. Я отримала шаленний заряд енергії і натхнення. І 70км. для такої здибанки зовсім не перешкода. Успіхів вам!!!!!

12. sofcja

sofcja Member

13. Rona

Rona Мама-йожик

привіт! я нарешті добралась до компа :)
    дякую за купу позитиву!!! то щось неописуєме :girl_dance:

П.С. Хачю Містер Твістер!:girl_cool:
    а, і в мене -1 кг :) той що набрала за тиждень - пішов геть, кишечник внормувався :)

14. robik

robik Member

І мені дуже приємно познайомитися з тобою і Таською. Красуні. Ти просто молодець, чекала нас під снігом, приїхала.

---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ----------

Обіцяю, зробимо колись форумівку на танцюльках.

А тепер о главном! Сьогодні стала на вагу а там 90,300. -900??? :girl_claping: Я тішуся, і ото собі подумала, може то скорше смалець йде , бо ви мене хвалите?:d23:
    Всім дякую за вчорашній чудовий вечір. В планах на майбутнє 1- скайп-форумівка з Марусею , 2 - Твістер.

п. с. Оглядывая окресности Онежского озера отец Онуфрий обнаружил обнажонную Ольгу...

Останнє редагування: 11 Грудень 2010
  15. TASJA

TASJA Well-Known Member

Дівчата, ото файнюче було!!!
    Прийшла додому, емоцій позитивних повно. Цілий вечір світилася, як лампочка двохсотка :xaxa:

І вага рано порадувала - майже 69!!!

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Зважилась - 65! То я тоді ввечері важилася, напевно тому і більше показало:)
    Поснідала чи по вже полдником вважати...рис і риба, чай з лимоном.
    Мушу тут відчитуватися шо я їм бо інакше можу спокуситися:)

17. MYR

MYR Member

Я вже подумувала на наступний раз брати блокнот з собою щоб записувати всі твої мудрі вислови.:girl_claping:

18. kuzichka

kuzichka New Member

Дівоньки, ви молодці, що зустрічаєтесь. це файна моральна підтримка:girl_claping:
    а в мене щось не йдуть кг :sad: 21 день на системі і -1кг..... правда в об"ємах є мінуси, але я перечитала весь сайт Міраманової і ваш, і ніде не було, щоб все починалось зі стояка......:girl_cray:

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

Якщо робиш фізичні вправи, то таке може бути, що кг не змінюються, а см зменшуються. Просто м"язи важчі за жирок, тому так. Але я розумію, чого так переймаєшся, сама через це пройшла. Навіть вгору вага лізла. Головне не зупинятися.

20. Jasmin

Клас!:connie_pull-pigtail
    Софця, а де ото з перетягуванням зайвого у потрібні місця?:girl_cool: Чи то не в рекламі було?

Статус теми:
Закрита.