Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. olevitska

olevitska New Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

І я хочу до Вас дівчата,але дітей нема з ким залишити. Тай соромно трохи...похвалитись нема чим. Нема в мене сили волі...нема... Вже важила 57кг....а тепер знову 61 кг...і то за пару тижнів...А так хочеться 50...

2. sofcja

sofcja Member

все наступна буде - скайп-форумівка! з Марусею!
    форумівка завтра на 18.30 біля Матінки Божої, поруч памятника Міцкевичу.
    збираємось там і десь далі разом крокуємо:girl_wink:
    на форумівку поки є : Veronka, Rona, Jasmin, Robik, Alicia, Sofcja, MYR і Tasja
    ну, хто ще прийде?

3. Rona

Rona Мама-йожик

так, шо за нюні в строю???
    Марусю, ми ніде відси ся не діли, нє даждьтєсь! :girl_wink::girl_blum:
    і щодня відписуємо, а от Ви щось мовчите, хоч би тапком кинули чи що...
    я он на кг поправилась:girl_flag_of_truce: щось з травленням не альо... тра розібратись в собі...
    чекаю завтра... мо" вага змилується))

4. sofcja

sofcja Member

я завтра певно один кефір жльопатиму... бракує мені розвантажувальних днів... колись яблучнич чи кефірний робила... десь раз на 1-2 тижні і чулась прекрасно... а зараз темп дурнуватий, не можу час для себе вділити так як хочеться:girl_nea:
    а я як вкопана стою - 66,6.... ну як наїмся незле то буду 66,9... але чи то рахується:girl_blum:

для Рони знайшла книжку -60 проблем... кому треба - зголошуйтесь!

Останнє редагування: 9 Грудень 2010
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

О... я за таке руками і ногами :haha:))

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

то в мене треба кинути, бо я ген чисто захандрила з тим процесом. Хочу щоб мені казали що я сууууупппппер, як онто на мої весільні знимки мені сказали. А то тепер навіть ніхто так і не хоче сказати :girl_emo:

6. Rona

Rona Мама-йожик

Ви й так супер, бо вирішили змінити щось в собі! Дуже часто чую від жінок: "Мені то не тре... Як не подобаюсь, хай не дивляться... Мені й так добре... Він на мене уваги йтак не звертає і не має значення в чому я одягнена, як мальована і т.д."
    а я недавно помітила, що на красиву фігуру хоч шмату одягни, то буде виглядати супер!

тому в мене бажання жінки привести себе (своє тіло духовне і фізичне) до ладу викликає щиру повагу і я вірю, що в неї все вийде! а ніхто не казав, що то легко...
    Наталі вище добре написала - наїдали роками, а хочем би за 2 тижні злетіло!
    От Жасмін яка молодець! вже мінус 20 кг!
    А Софія як паше, її цілеспрямованості мабуть позаздрить кожен!
    Наталі успіхи показує, по моєму граючись, вона собі нову розвагу таку знайшла - худнути :) але як то в неї виходить! які епітети! одна Наталка-Полтавка чого варта!:kiss:
    такщо трудімося, бо ми того варті, і ніхто то за нас не зробить, во
    цьом

7. sofcja

sofcja Member

той тиждень не дуже пашу, але входжу назад в ритм!
    це самоповага, а більшості жінок її дуже бракує...
    є і товстушечки настільки чарівні і приємні, бо люблять себе, що перед ними всі моделі сховаються!
    але це ще раз доводить - себе треба любити!
    я люблю любити любов і дуже люблю любити себе - я тоді окрилена!

Останнє редагування: 9 Грудень 2010
  8. Bride

Bride Well-Known Member

Маруся, ви СУПЕР!
    не залежно від ваги і об"ємів! Я впевнена, під моїми словами підпишеться добра половина форумлянок!
    Все в наших руках! Головне - то відкинути хадру, і повірити у свої сили, красу, жіночу здатність гори перевернути! а -60 там тільки помагає ту силу і могутність обрамити!

9. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Ой,дівчатка,а я ніяк не можу побороти той кг,що наїла на чоловіковому ДН.А до заповітної мети взагалі огого скільки.Нічого,тримаємся,надіюсь все получиться.

10. robik

robik Member

Рона, ти мене наскрізь бачиш :girl_blum:. Я справді дуже хочу побачити себе 20-літньою, маю на увазі габарити. Але не хочу себе насилувати, тому роблю це так, граючись. Рамки - то не моє, я більше 10років була в рамках, при чому власноруч створеними. То до похудання ніякого відношення не має. Але. Я себе люблю всякою. Я довго вчилася себе хвалити (чогось мене рідко балували похвалою). На сьогоднішній день, моє адекватне відношення до себе стимулює до нових звершень. Я вірю, що зможу, щось змінити в житті. Але починаю з себе. За пів-року я кинула палити (курила 12років!!!), з Вашою допомогою худну. От так.
    А тепер звіт. Вага стоїть на місці. 91,200 Але я не журюся, бо добре шо не +. Сьогодні рівно місяць, як я на системі. Оскільки лаханулася з показниками ваги допотопної, тому не можу точно сказати скільки скинула. Сьогодні важилася на старій мех. вазі і там рівно 88. Тобто десь 5 кг ушло в сторону моря. :girl_tender:(нехай то вода, мені головне що я тану). А ше я влізла в старі сподні на розмір менші. :radist::radist::radist:

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

О, і я вже по одягу відчуваю. То таке класне відчуття!!!

А вправ вже пару днів не роблю, хіба щось там ногами помахаю... Щось розлінилася я.

12. sofcja

sofcja Member

сьогодні будемо досягнення інших оцінювати точно! Робік - та ти богиня! ти супер-молодець! з таким бажанням і таким гарним настроєм ми скоро взагалі берізку тоненьку побачимо:girl_wink:

Тасю.нь, сильно лінуватись - навіть не думай. Краще уявлять себе такою, якою хочеш бути... старі знимочки передивись чи що... шукай стимул! м всі знаємо, що кожна з нас достойна себе і може легко і приємно навести лад зі своїм тілом, схуднути до потрібного розміру й ваги!

я вчора таки пошейпкала! я вже за тим навіть трохи скучила була... а то так файно розімнулась! включила серіал в одному віконечку, шейп в іншому - і слухала-дивилась-займалась.... зосереджуюсь наче нормально, але не скучно вже так...
    зара піду важитись...

13. SemanaV

SemanaV Member

Чи не знаєте коли краще важитись, а то цифри на вазі протягом дня ну дууже сильно різняться. Ось вчора вечером о 20.00 було 58,4 кг, зранку о 8.00 год. 56,6 кг, а зараз 57,5 кг. То скільки я важу і чи схудля від учора не уявляю.

14. kristas

kristas Well-Known Member

найкраще рано, на порожній шлунок і бажано після туалету :) ну і звичайно без тяжкого одягу...

15. robik

robik Member

Важитись потрібно в один і той самий час. Я тепер важусь щоранку після туалету, щоб менше було, ГГ А вага протягом дня гуляє звичайно, бо 100мл води=100гр. :girl_blum:

16. Jasmin

Jasmin :)

Дівчата хтось має номер мобільного Олександрочки? Киньте мені в ПП
    щось зникла вона зовсім....

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Сумно мені, бо не зможу вас усіх побачити цього разу...Температура 38..то падає, то знову піднімається...Не хочу вас заразити, краще відлежуся вдома. Наступного разу буде берегтися перед форумівкою, бо ж якось незручно...:girl_sad:
    Їсти мені зараз не хочеться зовсім, але я себе змушую, бо знаю, що як вилікуюся - прийде до мене голод і обжорство! Тоді основне буде не спокуситися...І ці свята пережити...:girl_in_dreams:
    Ех, так налаштувалася вже...Але нічого, бажаю вам гарненько посидіти, набратися сил і стимулів для подальшого схуднення і кращих результатів!:girl_tender:

18. TASJA

TASJA Well-Known Member

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Постараюся. Може то взяти свої давні фотки, щоб ви мене покритикували більше...

19. sofcja

sofcja Member

її з 29 листопада на форумі не було... видно якісь обставини зявились...

а я 65, 4 зранку була! знач вода зайва пішла після застуди!:connie_pull-pigtail

теж намагаюсь важитись зранку гола і голодна....:girl_blum:

20. Rona

Rona Мама-йожик

дівчата, уточнюю! 18-30 біля Матінки Божої? А можна я зразу в 1000 і 1 ніч? *не люблю стояти-мерзнути*:girl_emo:

Статус теми:
Закрита.