Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

о так! я помітила, що раніше мені випади так важко давалися, а після них так м'язи на попенс боліли, а тепер - збільшую кількість разів - ніякого результату...треба якусь альтернативу!:scratch_one-s_head:
    роблю розтяжку - вже дістаю носом до колін:connie_pull-pigtail, так хочу сісти на шпагат - мрія дитинства...:girl_in_dreams:

2. kristas

kristas Well-Known Member

пообідала двома кусочками оселедця, і так мене совість мучила...але вичитала, що вроді як можна, але таки згрішила кусочком чорного хліба, і ложечкою салату з редьки :girl_blush2: повечеряти постараюсь дуже легенько...

3. Rona

Rona Мама-йожик

нині набралася злості і пішла пахати в зал (пропустила 3 заняття!!! :girl_cray: тренер аж питала, шо ся стало... рррр) дні народження викреслюєм зі списку дозволених їсти смаколики :banned:

*то в мене процес самовиховання, я знаю, що ви в мене чемнульки :girl_cool:*

4. sofcja

sofcja Member

я не зовсім чемна(
    вчора снідала о 17.45 - скоро канапкою і чаєм, а вдень до кави бонжурик зїла... і не займалась...
    сьогодні їла грейпфрут і теж оселедець з чорним десертним хлібчиком - мала таку от захцянку. але хоч позаймалась... бо вчора і то пропустила.
    з тою погодою щось мені все не те - вийшла вчора на двір. вперше надовго після похолодання - і на - горло хворе, сопельки течуть, голова болить і очі просквозило!
    і як тут займатись.... навіть виспатись не можу - майстри товчуть з 9 ранку, а лягаю я пізно...:girl_cray:
    завтра робитиму коханому лазанью і певно сирів добрих накуплю - маєм троша свято... як я виживу завтра незнаю, сумніваюсь що зможу позайматись, але хоч спробую зважитись...:girl_blush2:

5. kristas

повечеряла таки дуже легенько..тепер сиджу і їсти хочу..чекаю ранку :) вправи трохи робила...собі круг сьогодні зробила важчим, тепер вся в синяках :)

6. gnatyska

gnatyska New Member

Прийшла на роботу - нарешті солоденьке... вже днів 8 як його не гамцяла... так скучила за цим.... :girl_claping:

7. Rona

Rona Мама-йожик

зранечку куштувала блюдо подруги: банани з оливковою олією :) нічо так... на ранній сніданок саме те

8. gnatyska

gnatyska New Member

а як воно суміщається одне з одним на смак???

9. Jasmin

Jasmin :)

Я якось їла банани посмажені на олії, але то на олейні було. Мені засмакувало:girl_in_love: Але, то так як Таня писала, на ранній сніданок страва:girl_cool:

10. gnatyska

gnatyska New Member

треба буде спробувати

11. Rona

Rona Мама-йожик

насправді то є такий стандарний десерт: банани смажені в маслі вершковому, але мені таке зажирне...
    я собі навіть не уявляла, які то банани в поєднанні з оливковою олією... зранку налила трішки олії в блюдце, відкрила банан і мокала в олію - классс!!! мені дуже сподобалось! а подруга каже, що ріже банан плястерками і заливає олією так, що вони просто плавають))) думаю, поступово треба до такого доходити :)
    взагалі банани з олією мають бути корисніші, бо тоді засвояться жиророзчинні вітаміни, і оливкова олія дуже корисна, але просто так її пити не буду :girl_cool:

12. TASJA

TASJA Well-Known Member

А в мене вже майже -5!!! Правда, де найбільше схуднути треба, то там найповільніше процес йде :girl_cray:. Але работаєм помаленько і чекаєм результатів!!!

П.С.: Снідаю вже кілька днів чаєм з чимось солодким. Не можу без нього...

13. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Слухайте, в мене проблЄм...Ніби 2,8 кг пішло, а на вигляд (хіба зовсім трошки боки зменшились), ні по одягу нічогісінько не видно...і так мене то пригнічує...

14. kristas

хух, ранку дочекалась :) так хотіла шоколадки, аж снилась мені :) ніби трохи пішло, надіюсь не вернеться :) читаю, всі говорять про якусь воду (коли кілограми ідуть), але як знати чи то ти схуд, чи лишню рідину випарував ?:)

15. gnatyska

gnatyska New Member

В мене ситуація аналогічна - по вазі бачу, а в обємах - аніскілички... але от через мінус на вазі - почала відчувати себе впевненіше ))

16. Rona

Rona Мама-йожик

може хтось мене виправить з дівчат, але вода йде першою, то логічно, такий обмін речовин, жир важче розщепити на воду

17. kristas

ну а як знати що то вже пішов жир?

18. Rona

Rona Мама-йожик

змінюються об"єми більше...
    взагалі є спеціальні програми, які то всьо міряють, можу розказати хіба як то робить інструктор:
    бере штангенциркуль (чи щось типу того, я не знаю як та штука зветься), вимірює товщину шкіри з тильної сторони долоні... і від цього заміру відштовхується, далі міряє товщину шкіри на усіх частинах тіла, зі всіх сторін, далі гручким метром міряє об"єми, вільно і сильно стискаючи, міряє довжини тіла. Ці всі заміри заносяться в програму, яка видає результат, що напр. на передній стінці стегна у вас стільки-то жиру, стільки-то м"язів
    відповідно до цього складається індивідуальна програма, за якою ви тренуєтесь 3 місяці, після цього терміну тестування повторюється

19. sofcja

sofcja Member

Скажу з свого досвіду - десь 20-25% від зайвої ваги вашої - то гарантовано зайва рідина, бо вода так в нас накопичується по різних ділянках. В мене внутрішня сторона бедра має жирок не твердий, а рідкуватий і верхій шар жирку на стегнах, часом і на талії - то вода з жировим прошарком...
    Її організм і виводить в першу чергу...
    Може і людський організм в тім плані дурнуватий, але коли ми худнемо. то процес йде приблизно так :
    - виводиться зайва рідина першочергово, тому і різке спочатку зниження ваги, а обєми ті ж майже...
    - потім починає палитись свіжий жирок, тобто те що їмо не встигає відкластись, тягне на солодке - швидкорозчинні вуглеводи - легка енергія... і починає трошка палитись мязова тканина, паралельно йде її нарощування, енергія береться з зайвих білків несформованих - вони йдуть на енергію і для формування мязової тканини, тому потім маємо легке приторможення в вазі чи навіть набираємо грами - наростають мязи, які важчі за жир!
    - потім сформувавши чи формуючи мязи ми починаємо споживати жирові запаси - організм тримає їх "на чорний день" як цінне джерело енергії, тому і тримає до останку. спочатку йде легкий верхній шар жиру, він найбільш мякий і має часом не рівномірне накопичення - згадайте собі як целюліт виглядає... він - це проблеми з нерівномірним накопиченням води в певних зонах, там формуються жирові вузли чи грудки, ну хто як називає. коли рідина виводиться, то легко побачити як структура проблемних зон міняється - вони наче твердіють. легкий верхній шар розщеплюється досить поволі, але ще швидко в порівнянні з нижніми твердими шарами - майже як свиняче сало... тут допомагає масаж - розбиває тверді грудки на менші, які легше розпрацювати - тому масаж рекомендують для схуднення...

Тому спочатку жир втратити не можливо! бо такий то довгий підготовчий процес!
    А розщеплюється він поволі, бо дуже енегромісткий, тобто вивільняється одразу багато енергії...
    Проблема в тому, що коли ми худнемо без фізичних вправ, то воду організм вивів, а далі починається білково-кисневе голодування. Тобто мязи паляться для енергії, а наростити їх не вдається - нема з чого і як... Тоді ти наче худнеш, а форми продовжують залишатись далекими від естетики(

То так на хлопський розум з того, що читала згадалось. А цікавилась я тим дуже довго і багато, не кидайте тапками якщо щось:girl_blush2:

Можете спробувати міряти обєми. -1 см то десь -1,2-1,5 кг в середньому, але то теж показник досить індивідуальний.

Останнє редагування: 3 Грудень 2010
  20. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Але дуже толково і пізнавально.
    Мене трохи попустило з солодким, але всеодно хоч кілька цукерок чи солодкого печива в день потрібно.

Статус теми:
Закрита.