Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Читала про баночний масаж на системному форумі, багато хто дуже гарно відгукується. Напевно і собі треба спробувати:girl_cool:
    Результат за цей тиждень мінус 900гр:girl_dance: Наче і небагато, але і то добре. Нарешті подолано зачаровану цифру 86! Сьогодні вже 85,3. Добре б до нового року перейти на вагу з цифри 7:girl_cool:
    А ще отих похудальтних лінієчок дуже хочеться. І ніхто нас не чує, нажаль:girl_nea:

2. Kayla

Kayla Well-Known Member

дівчатка, привіт! прийміть і мене, будь ласка, в компанію худнучих:girl_curtsey:
    Сил моїх вже нема на себе дивитися в дзеркало:girl_sad:.
    Важу 82 кг при зрості 167 см, в ідеалі хочу 55 кг (як 3 роки назад- яка ж я гарна тоді була:girl_in_love:), можна і 60.
    Мушу бути стрункою, бо в лютому зустріч з випускниками, 10 років, однокласники "випадуть" як мене побачать. Та й перед самою собою соромно вже, бо я не я.
    З системою познайомилася на сайті Міріманової вже давно, навіть тиджень сиділа, мінус 4 кг, але то ще влітку було. Думаю, в компанії легше би було, якщо звітуватися. Буду вдячна за підказки і відповіді на запитання.

3. Rona

Rona Мама-йожик

я тут собі подумала... а може робити не олійкою, а кремом з мумійо? га?:ed4d70def841dc74b57

4. xsanka

xsanka New Member

Rona Не знаю як мумійо а він олійки така шкіра ніжна красива...
    А я до речі все читаю про то мумійо і так не пойму шо воно дає і як його застосовувати. Воно в аптеках продається?

5. Jasmin

Там якраз так і робили:girl_cool: Дехто в олійку додавав мумійо. Воно в ній погано розчиняється, то спочатку мумійо розчиняли в воді, а потім в олійку додавали. Думаю мумійо з кремом ще краще для тої справи буде:girl_in_love:

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Прошу дуже, читайте на здоров'я. Тут все гарно роз'яснено:
    Так. Буває в таблетках і в капсулах. В капсулах зручніше тим, що швидко розчиняється в кремі. Але в капсулах чомусь у Львові я так і не знайшла :sad:

6. xsanka

xsanka New Member

Дякую. Завтра в аптеку.:girl_curtsey:

7. Kayla

Kayla Well-Known Member

а розводити мумійо можна в лосьйоні для тіла,чи тільки в баночному кремі?

8. Jasmin

Можна і в кремі, і в лосьоні, і в олійці, і навіть у воді :)

9. kristas

kristas Well-Known Member

а баночки то дійсно файна штука, вони і на об"єм добре діють (зменшюють :), і дійсно це приємний масаж, просто зараз трохи закинула, бо трохи багато часу займало (багато зон масірувала :) ), та й там неоюхідно робити перериви...а після самого масажу у мене ноги такі гарячі і червоні-червоні :) використовувала завжди олію (суміш олій, антицелюлітну), бо маю надію шо в ній хімії менше ніж в кремі. бо при такому масажі все проникає дуже добре і глибако, і ше по олійці мені легше водити баночкою. В мене повністю силіконова, і без бульки :) зверху, просто жжимаєш її і приліплюєш :) іншої у львові не надибала...

10. Jasmin

Зорієнтуйте будь ласка у ціні тої баночки, хоч приблизно :)

11. kristas

ой, зовсім з голови вилетіло...не дорого, у пачці йде 2 шт, то десь було здається 15-20 грн....
    у мене ще -1 кг :) рада, бо через шию зарядку не роблю, думала аби більше не було...

12. gnatyska

gnatyska New Member

Від пятниці - мінус 1,5 кг... Це мене збадьорило..... боюся, щоб результут не застоювався...... Все ж таки система дійсно діє... але через те, що не завжди є змога і пообідати і повечеряти вчасно - інколи останнім приходиться жертвувати .... і тоді в шлунку так "смокче" весь вечір.. але я тримаюся...:girl_curtsey:

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ----------

Я сама не давно у цій системі - нині тільки 5 день..... але в нас з тобою ще все попереду....... :girl_dance:

13. robik

robik Member

Так... шорти, банки, де то всьо взяти? Банки, я так думаю - в аптеці.
    Але я хотіла спитати про таке. В кого яка вага, бо я вчора їздила з малявками в КінгКонг:xaxa::xaxa::xaxa: і там знайшла всякі різні, електронні від 162 до мать дарагая! Анука поділіться, хто шо має.

А я чемна, Гамцяю по графіку. Але - чи + не скажу, бо 1,12 йду за вагою, і тоді буду звітувати. Але судячи по одягу, по штанах, то система діє конкретно. Відро менше їсти і все ок!
    Але от з вправами мені щось не дуже. поки що скачу, як коза.

14. gnatyska

gnatyska New Member

Свій пояс з неопрену свого часу я купувала в Метро, там були і шорти. Але це можна знайти і у спортивних магазинах - востаннє бачила в тому що на куті Коперника..... Вага в мене сама звичайна - із стрілочкою - маю вже її років зо три - і цілком нею задоволена - купувала до речі її в аптеці

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

то вони так і називаються "силіконові банки"? чи як?

В мене від вчора ще стрілка посунулася вліво :girl_in_love:!!!

16. Rona

Rona Мама-йожик

Наталі, я вже десь писала тут, в мене найпростіша Тефаль (найдешевша тої марки), служить вже дуже давно

17. sofcja

sofcja Member

у Все для Вас я беру... більше ніде не бачила чогось, а там різне є - хочеш ссилкою в тя кину?:girl_crazy:
    ти молодець! хоч спрезентую скакалку з лічильником? а то я теж колись пробувала скакати, ефект був, але коліна боліли і кавалок люстри відбила, бо зимою то діло було:girl_crazy:
    сьодня піду важитись, глянем чи хоч якийсь прогрес є... хоч півграмика:girl_in_dreams: а то троха їм не то, що тре... тобто забагацько, от що називається настрою нема...:girl_mad:
    Гнатуська, молодоцещо приєдналась, але чому в тебе стать чоловіча стоїть?:girl_impossible:

18. robik

robik Member

канєчна да!

19. gnatyska

gnatyska New Member

Дякую, що сказала, Софця, а то я навіть і не помітила......
    Скажу вам таке про стрибки: свого часу ходила на айробіку, яку проводив хлопець: він тільки те і робив, що заставляв багато скакати - це швидко набридло усім, з часом ефекту не було взагалі.... А коли я змінила групу, де заняття проводилося комплексно - це значно цікавіше

20. kristas

вибачайте, неможу цитату вставити, банку мені одногрупниці знайома продала, їй тітка аптекарша з москви вислала..казала шо тут в нас таких немає..але я випадково натрапил та такі в магазинчику на пр. Шевченка, той такий довгий прохідний. Там в кінці є (принаймі був) маленький аптечний кіоск, і в ньому були ці банки, а якщо хочете бачити як вони виглядають, то по гугліть, там є купа фото. Більше ніде не змогла найти, в аптеках тільки скляні, які випалювати вогнем треба і вони значно дорожчі. А ше моя одна знайома поки не купила силіконові взяла звичайні баночки скляні і ними робила, але то набагато проблемніше.
    А шортики, ні краще штанішки і я б дуже хотіла, а і ше поясок, ой як треба би було..може коли нашкрибу собі на подарунок :) і ваги електронної хочу, але штанів більше, як будуть штани то і на механічній буде добре видно результати :)

Статус теми:
Закрита.