Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofcja

sofcja Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

а я до 12 снідала сном.... щойно встала..... сова я рідкісна:girl_in_dreams: зара певно каву попю і відбивну згрибу, бо вчора хтілось. я тепер дуже мужньо після 6 не жеру, привикає організм по трошка.... хоч і складно, домашнім вечерю на 8-9 год накриваю, а воно все ж пахне, зараза!
    до 10 числа хочу до 63.6 кг як мінімум дійти - тобто -10 кг щоб було. думаю за 2 тижні 3 кг якраз встигну, а до Нового року хоч 60 бути:girl_claping:
    вчора займалась і себе опщупувала зі здивуванням - ноги так добряче поменшали, найгірше то була внутрішня сторона бедра - її підкачати, то є щось. а тепер хоч на нормальні ноги стає схоже.... але задню частину ще качати і качати.... не хочеться просто дієтою схуднути і тіло в тонусі не тримати - розлізтись і все.... хочу таку підтягнуту фігурку:girl_flirt:
    наткнулась на цікавий сайт з говоми рецептами і одразу підрахованою калорійністю, модже комусь згодиться таке.

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені тут на роботу принесли такий сиропчик . Хтось щось про нього чув? Купувати варто? Чи за системою не потрібно ніяких допоміжних чаїв і т. д.?
    а які треба вправи робити? я для внутрішньої частини бедра тільки присідання (широкі) знаю...

Останнє редагування: 26 Листопад 2010
  3. Rona

Rona Мама-йожик

в складі є трава сени - сечогінна, Вам треба оманливе схуднення?

на кожну групу м"язів є море вправ, погортайте к-ка сторінок назад, Cофія викладала відео шейпінгу, дівчата займаються також за Серебрянською

4. sofcja

sofcja Member

ото якраз і вони - широкі і з поперемінним навантаженням на кожну ногу....
    вже так добре підтягнула, бо там - капець а не сало було((((((((

а сиропчик думаю явно не варто!

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

дякую, дівчата, бо я, чесно, в тому не дуже розбираюся...таке велике бажання схуднути (особливо після того, як не влізлася в улюблені манговські штани!), що просто ладна пробувати все!

6. kristas

kristas Well-Known Member

ой, мене вчора ввечері теж так голова розболілась, напевно вітром надуло, або з голоду, бо пообідати не вийшло, але всерівно зарядку вдалося зробити...вже набагато легше дотримуватись здорового харчування, пішля шостої немає відчуття страшенного голоду, лише приємна легкість, стільки вчора ввечері смачного було, але ніц не брада, на ранок залишила :) а на сніданок вже того всього і не дуже хотілось, взяла один цукерок, щось задоволення не получила, занадто солодкий, я чорний шоколад обожнюю :)

7. TASJA

TASJA Well-Known Member

Та ви що? Якраз їду в Центр, маю трохи вільний день, бо мама виручає, а ніхто більше не може? :girl_cray:

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Я нині як робот ходжу - м"язи болять після вправ. Сантиметри трохи уходят!!! Хоч щось.

8. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Софійко ти молодець .Ти своїми дописами нас підтримуєш і думаю що та темка не вмре....Але дівчатка пишіть більше...

Та тобі Роночко що не вдягни то маєш бомбезний вигляд молодець .Скоро ми всі будем такі красуні ,потрібно лиш трошки часу і старання.

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ой, дівчата, так боюсь тих вихідних...в суботу - на весілля, в неділю - до батьків...на весіллі, хоч танцювати буду, то трохи калорії будуть спалюватись, а щодо батьків..не знаю, чи вдасться мені повторити подвиг Мучачі..

10. Jasmin

Jasmin :)

Я їду в село, у неділю назад у Львів. :girl_bye2:Боюсь системного там мало... але якось прорвемось.:girl_bye: Буду чемною :) Відпишусь тут у неділю. В селі нету ще немає, недойшов прогрес до нашого хутора наразі:girl_cool:
    Всіх люблю і цілую:girl_in_love: Па-па, до неділі:girl_bye2:

11. sofcja

sofcja Member

я той тиждень ходжу ну чисто як варений вареник.... настрою нуляк, бажання щось робити теж... що сплю - що ні, і кавця не взбадьорює... вирішила раз нас мало і багато просить пізніще зробити, то вже на 10 грудня всі попередньо орієнтуватимуться у своїх планах:girl_in_dreams:
    займаюсь щодня з останніх сил, і то тільки тому що гляну на календарик - нині день не підкреслений, значить не займалась і як отак закинути??? а нас сьогодні три тижні підкреслених з одинокими вихідними! і так мордуюсь, бо хочу гарна бути!:girl_cray:
    сьогодні важилась нормально, пра поснідавша, але то таке - я 65,6 кг!!!!:radist:
    так що займатись, займатись, займатись!:dance2::dance2::dance2:
    торжественно обіцяю - до форумівки мати мінімум 63 кіля!!! а ше ліпше 60! :preved:
    а пишу шось тут я багато, але та темка для мене то такий мощний стимул і розрада, і навіть покращувач настрою. лю страшне всіх худальщиць!

12. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

ну ну давай старайся а то не приймемо на форумівку!(шуткую) Та де нам без тебе буде скучно ДУЖЕ.Але все одно старайся буду тебе зважувати !!!

13. TASJA

TASJA Well-Known Member

Хух! Щойно причалапала додому. Втомлена і голодна. Повечеряти не вдалося, але так смокче! Знаю, що гамцяти вже не можна, але і відчувати голод також не бажано, бо живіт може тааак прихопити, що і таблєтки не поможуть. Може то собі щось до рота закинути? Але з іншого боку вага знову повернулася до мінусу :girl_dance:.

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ----------

:girl_in_love: :girl_dance: :girl_in_love: :girl_dance: :girl_in_love: :girl_dance:
    Ну що я можу сказати - молодець! Усім брати приклад!

14. sofcja

sofcja Member

Жасмін ж писала що можна після 6 трошки сиру нежирного згризти.... там десь було - пошукай - я думаю ліпше зїсти щось трошка нехай навіть о 8 год, аніж нажертися потім в 10, бо сильно-сильно засмоктало всерединці:girl_blush2:

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

дякую, Тасюнь!:girl_blush2::give_rose::give_rose::give_rose:
    навіть не хочеться думати що починала з 73,6.... зараз я на 50% виконала програму) за 1,5 місяці - 8 кг.... так що, все вдається, просто тре зосереджено працювати!

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

Та я власне то нарила в своїй шпаргалці і згамала 2 плястерки сиру з чайком. Трохи попустило. Більше ніц до рота не пхала.

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

Блін, так ноги болять після вчорашніх вправ на м"язи (вчора не боліли, а сьогодні ледь встала). Вправи пропустила, тільки прес покачала, бо годі навіть ногу підняти.

Мірялася сантиметром. В талії -6 см, а от на бедрах всього -1 см. Дивна я якась (минулої зими як худла, то рівномірно). А вага стоїть, на жаль...

16. robik

robik Member

І я хочу. Дуже хочу. Вчора скакала на скакалці. Добре шо темніє скоро, бо сусіди би зі сміху повмирали. На довго мене не вистарчило, але 1000раз наскакала (з перервами десь 20хв) Все тіло робить шо хоче, але то було на шо ся подивити. Сьогодні думаю, може то дати рекламу, комусь щось втрамбувати? :girl_haha: Але якщо серйозно, то треба щось робити, не сидіти на місці.
    Я не знаю, що з черевом робити. Шкіра обвисла так шо я і передбачити не могла такого. Вона просто на трулі лягає, В мене після першої вагітності ДУЖЕ великі розтяжки, і за 10років вони заплили жиром і тепер жирок по трохи уходіт, а мацьок висить.:aggressive::aggressive::aggressive: Дівки, то так виглядає, шо просто капець.

Якщо моя мета -25кг моїми стараннями втілиться в життя, то треба буде поділитися шкірою з кимось. Жарт, але що робити?

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ого, молодчинка, я б напевно, здохла, якби 1000 разів наскакала.
    а для шкіри кожен день треба скрабитись і про мумійо не забувати. Хоч трохи, але покращення має бути.

18. TASJA

TASJA Well-Known Member

І по можливості добре стягуватися.

19. sofcja

sofcja Member

я тільки стягуюсь корсетом-поясом. Скрабуватись колись любила, але щось тепер ніяк не привчусь. А з цього понеділка - ремонт в ванній розпочинаєм, так що зо 2 тижні і помитись людсько в своїй хаті не зможу... Шукатиму альтернативну душову, ну але не всюди з кавою попреш....
    Слабо уявляю як я то ж своїм режимом занять витерплю, бо під час занять шейпінгом потію (пардон) злосно:girl_blush2: Думаю якось буде - головне не здаватись.

20. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я після пологів (коли живіт висів троха) туго стягувалася простинею. І поки не почала поправилася, то мала такий гарний плаский животик. А бандаж мені закочувався, тому я ним не користувалася.

А в мене більша проблема ніж схуднути - целюліт! Як ви з ним воюєте?

Статус теми:
Закрита.