Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofcja

sofcja Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

місце знайдем, просто якщо то на пятниці вечір, то тре знати кількість любисьок і бронювати місце і години...
    пороби ще щось, або в теплу ванну зілізь - то вивільнилась молочна кислота в мязах.... зразу легше стане)
    Роночко, пропонуй місце якесь добре) за 50 чи дорожче! але так щоб всім сподобалось! в середньому ціна від 90 грн за годину на сауну для 8 людей.... мінімально треба 2 години.... тому якщо навіть нас буде 8*50=400, то на 2-3 год можна дуже гарну сауну замовити!:girl_dance: ще й на щось попити з собою вистачить) правда ліпше водичку:girl_crazy:

а я так попаритись хочу, давно не була, а задоволення велике...
    пра, привідкрию шторку - може 4-5 числа в сауну з друзями підемо, заодно опробую якесь свіже місце. скажу чи добре)

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

думаю що Алісія мала на увазі після 6 утриматись і сир - добре вперше як на перший день призвичаювання до системи)

2. TASJA

TASJA Well-Known Member

Навпаки повечеряти перед шостою треба. Бо як не повечеряєте, то точно до сну захочете їсти.

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ні-ні, я вище писала, що сьогодні мій перший день за системою...:girl_curtsey:

хм...у цьому не дуже розбираюся, але послухаюся і перекушу чимось.:girl_yes2:

я буду вечеряти, але знаю, що я і після вечері захочу їсти...цього і боюся.

саме так!:girl_yes2:

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ого, а серце витримає? мені вже страшно, я боюсь, що 15 хв можу не витримати..

5. TASJA

TASJA Well-Known Member

Закуталася в теплий халат і пішла малого будити. Поки з ним то-сьо, то м"язи вже не відчуваю. А то добре чи не дуже? Може нагрузка замала була?

6. sofcja

sofcja Member

як не турбує - то дуже добре!:girl_dance:

7. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Мені також не получиться завтра.Я б хотіла десь на грудень.Скучаю за Вами всіма.

8. sofcja

sofcja Member

всі мовчать:hang1::hang1::hang1:
    тому .... наступна форумівка відбудеться 10 грудня!
    час і місце узгоджуємо додатково.... певно десь годинка 18.30-19... і або на чай, або савна, або ще може будуть файні варіанти:i-m_so_happy:
    до 10 числа худнем - ібо не вліземся в сауну всі разом.... жартую...:dance2::dance2::dance2:
    і ну не дайте темці вмерти...

9. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я стаю чемною. пропав апетит, в дзеркалі вже вимальовується фігурка. яку я люблю.Сьогодні після 6 дозволила собі гранат, не можу собі відмовити в фруктах і майже цілий день була на молочних продуктах

10. Rona

Rona Мама-йожик

Софійко, ти написала, що на одні гроші вийде (що в кафе, що в сауні), в кафе десь по 50 грн. виходить приблизно
    того й запитала чи так само сауна коштуватиме
    насправді, думаю, що ідея сауни суперова, але ще трішки зарано (клюб ся має здружити "в дошку") *але то тілько мої думки вголос*

з нетерпінням чекаю 10 грудня :)

P.S. Сьогодні в вітрині магазину повиділа туніку вузеньку, коротюську, ще й з відкритою спинкою... вперше подумала, що я б таке одягла і мала б бомбезний вигляд :girl_curtsey: от, які результати дає "система" - впевненість!

11. Angel

Angel Well-Known Member

і мені будьласочка!!!!:ed4d70def841dc74b57

12. sofcja

sofcja Member

а не можна бути такою лінивою! прогортай 1-2 сторіночки, Жасмін тут! все виклала, щоб всім пп не розсилати! :

тут і тут!!!!!!

13. robik

robik Member

Вмерти? Софія, в мене 25кіля сала, я тут живу.

І взагалі, я зла. Вчора прочитала що можна, а чого ні-ні. Прийшла додому, зважилася, на своїй вазі періоду динозаврів, а там - ніяких змін. Капець, але я тепер знаю чого! Гарбуз, фасолька, шо б їх трафило, і мене з ними.
    Всьо ніяких крохмалів! писок на замок! на 10,12 якшо не розміняю восьмий десяток(тобто вагу на 8), буду себе ненавидіти.

І ще! В кінці грудня приїжджає колишня свекруха, тому мотивація ще одна. Дівки!!! Я МУШУ!!!!

Останнє редагування: 26 Листопад 2010
  14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівки, в мене настрій супер! вага зменшується!!! але тут ще не пишу...напишу, коли буде 69 :)
    Вчора облазила весь південний не могла собі плаття купити, всюди боки випирали...коротше в мене ще більше з"явився стимул схуднути.
    хочу запистаись в тренажерний і не маю з ким ходити :sad:

15. Rona

Rona Мама-йожик

маєш себе єдину і неповторну, от з собом і ходи...
    спорт - то дуже файне "хочу", але втілювати тра, причому вже і негайно!

мої коліжанки починали зо мнов на шейпінг ходити - зара не ходить жодна...

16. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Вчора в мене був випробувальний день. Ночувала в мами, а мама, як мама - наготувала різних смаколиків, і все така мнямка....І я те все подавала та підігрівала...слюні текли, в животі бурчало, десять раз тягнулась до вилки, щоб хоч щось з"їсти і десять раз ложила ту вилку назад...Єдине що - ну мусіла спробувати чайну ложечку нового салату...
    Випила чайок і в "гордом голодЄ " пішла спати . В мами ваги немає, тому про "кілограммні" зміни мовчу.
    Сьогодні на сніданок - салат, пару плястерків молочної ковбаси, твердий сир, чай+на роботі кава і 3шт. цукерок....

Надь ,а не хочеш ходити в Формулу краси на Стрийській? Ти, ніби, близько від нього живеш, чи я помилилась? Можу скласти компанію:)

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дівчатонька, як мені хотілося вчора їсти! Тато насмажив картоплі якраз тоді, коли я прийшла з роботи (0 20.00), і я просто не втрималася, щоб аж нічого не їсти, і з'їла мандаринку + витиснула собі морквяно-яблучний сік! Не знаю, чи то через погоду, чи то через відсутність вечері, але в мене так почала боліти голова! Заснула на диво швидко - о 22.30, хоча зазвичай засинаю після 12 ночі...
    Зранку (забираю свої слова назад, що не хочу снідати), так захотілося їсти! З'їла тарілку вівсянки, витиснула морквяно-яблучний фреш і побігла на роботу!
    Скоро буду обідати курячим філе і мандаринками!:girl_claping:

18. MYR

MYR Member

Дівчатка всі молодці, сьогоднішні дописи не можуть не тішити, але по переду вихідні, тож, так тримати!!! В мене теж радість, за тиждень - 1,1 кг. :girl_dance: До НР хочу скинути ще 4кг.

19. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Уг-угу:) Я колись снідала гарбузно-яблучним фрешом і все... Нічого не хотіла їсти. Мій апетит прокидався вже в обід і досягав свого апогею в 8-9-10 вечора....
    а тепер, апетит зранку суперовий, організм нагадує ,що ще не гамав з 6 вечора...

20. robik

robik Member

Всім дякую за підтримку!

Статус теми:
Закрита.