Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofcja

sofcja Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

можна салатик з дому брати, тільки заправку окремо - на обід - заправили і зхрумали)
    з глобального - сирки, налиснички легкі, може і сирнички, я з голоду і зимне мняско б їла. хоча б в котлетці))) хоча якщо тепле зранку в фольгу загорнути, то на обід ще нормальна температура буде...
    а так, щось навіть ідей нема...:girl_impossible:

2. Rona

Rona Мама-йожик

Alicia, Суворов казав: "Сніданок з"їж сам, обідом поділись з другом, а вечерю віддай ворогу" - і то є основа "системи". Нема як гріти їжу з дому на роботі, то не дозволяйте їй охолодитись... є спеціальні термоси-каструльки, то не дорого... першу страву в них важко носити, не розливши, а другу - запросто

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

дякую за пораду! :girl_curtsey:я це знаю, а от мій організм - ні...буду якось пробувати їсти більше вранці і в обід. :girl_yes2:хоча знаю себе - немаю бажання снідати взагалі!:girl_nea:
    щось придумаю! треба брати щось таке, щоб найменше запаху видавало. директор може сварити, якщо буде їжою пахнути...:girl_mad:

4. robik

robik Member

Софія!!! Ну ти даєш!!! " не жру вже місяць, 10днів"
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: лежу. Прес качається від сміху.

5. Rona

Rona Мама-йожик

ми провітрюєм оперзал (бо туди задуває запахи їжі), пшикаю освіжувачем повітря

тра собі таку зробити аблізатєльно!

6. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

І знову - уряяя!!! -сьогодні вага мене потішила -410 гр...Ясне діло, ні по одягу, ні так нічого не замітно, хіба трошки живООООТ втягнувся. Зате таку легкість відчуваю...ммм...:)
    Вчора трошки згрішила - так як ні пообідати, ні повечеряти нормально в мене не вийшло, то ближче до 8 год. я готова була з"їсти слона....ну чесно, таак їсти хотілось, що мама дАрагая...не втрималась і з"їла 4 ч.л пармезану натертого, закусила то все 1 кусочком (тонесеньким!) Московської ковбаски і через 10 хв. 1 квадратик Гематогену (дуже вже солодкого захотілось):8::8::8:

Сьогодні зранку проспала, не встигла навіть чайку попити, тому по дорозі на роботу купила булочку і сир Хохланд , то був мій сніданок+чорний шоколад з кавою. На обід нічого з собою не взяла тому буде "імпровізація" в кафе...

7. TASJA

TASJA Well-Known Member

Людоньки! Я зла, як чорт! Встаю зранку на вагу, а там стрілка посунулася в плюс! :girl_cray:
    Я вчора, як чемна дівчинка, ввечері приблизно пів години робила різні вправи. Думаю, встану зранку - вага потішить. А вона...
    Сиджу, мало не плачу! Нажерлася зранку рису з м"ясом, живіт болить, настрою немає. Уххх!!!

8. robik

robik Member

Ну "членкині кружка "похудайка", коли збираємося?
    Десь прочитала,що плануєте 10,12. Я за двома руками, бо заскучила за вами неймовірно.
    Сьогодні в малого ДН, вдома всякої смакоти море, а я буду гризти капусту з гарбузом, +винце. Вчора купила спеціяльно для себе. Сиджу собі і думу гадаю, блін, а я то скоро буду почті ідеал. Не палю, Рона заборонила оковиту, ніяких мужчін, прес качаю, да.....:girl_cool:

9. Rona

Rona Мама-йожик

я сего тижня німагу, чекаю з/пл, хіба на наступну п"ятницю, тіпі 2 грудня

ціхо-ціхо! сядєм усє :girl_dance: сухе винце тож добре "вставляє", та ще й смачно як :)

10. robik

robik Member

А може то трохи скоро?
    Давайте варіанти! Хто за 3,12, а хто за 10,12.

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

бо ніц не їмо під винце, а оковиту закусювати тре, і зразу 2 проблеми 1- алкоголізм, 2- талія, як балія :girl_crazy:

11. MYR

MYR Member

В мене теж так було, а коли перестала їсти після шостої, то сніданок "заходить як має бути".

12. puma

puma Well-Known Member

Привіт! прийміть і мене до себе.:girl_smile: Може менеі буде соромно і я таки стримаюся, щоб не жерти після шостої. А то все хочу почати і ніяк не можу:girl_cray: От вчора вдень зробила вправи, качала прес, урочисто собі пообіцяла ввечері не їсти, а як готувала вечеру, то не стрималася:girl_cray:

13. sofcja

sofcja Member

Гематоген - склад почитайте, ио їсти перехочеться? доречі він покращує апетит і стимулюює добре діток і вас їсти - забудьте про нього! якщо для крові їсте, то краще вже натур.продуктами...
    Тасюнь, то мож рідини багацько набралось, ало мязи починають рости - то нормально, не розстоююйся і не обжирайся від злості - на зменшення ваги то не сприяє)

я як не тої пятниці, то аж 10того. 3 число - ну нікак не могу....
    коханий такого свинства не зрозуміє, в нас річниця, а я до клюбу похудальниць пішла:girl_impossible:
    Робік, я тобою тепер сі восхіщаю! ото характер+сила волі - файна вкраїнсько кобіта - зразу видко! молодець, ти при гарному бажанні скоро тросточка будеш!:girl_smile:

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

я насилу майже щось згамцююю десь півшоста.... і потім навіть як готую крім чаю ніц не хочеться! а ми вас радо приймаємо! нас більше -нам цікавіше і веселіше. я тут вже всіх мирно і тихо лю!:girl_in_love:

14. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Та я не люблю гематоген, ніколи його і не їм, просто був відкритий на кухні, а в мене був приступ голоду і я спокусилась кусочком....А що погано в складі? Чи ти маєш на увазі те, що там одне солодке - згущене молоко, цукор?

15. sofcja

sofcja Member

склад Гематоген детский 50 г.: одна плитка містить альбуміну харчового чорного вищого гатунку 2,5 г, молоко цільне згущене з цукром, патоку крохмальну, цукор пісок, ванілін.
    згущене молоко то півбівди...
    Альбуміни (лат. albumen — білок) — прості глобулярні білки. Дуже поширені в природі — входять до складу білка яєць, молока, сиворотки крові, насіння, плодів тощо.
    В Гематоген дають з сиворотки коровячої крові:girl_nea: то мені там найбільше і не подобається.... колись прихильно до тих батончиків ставилась, а потім уважно перечитала, і тепер не їм.... ліпше вже шматочок чорного шоколаду згризти .
    альбуміни дуже стимулюють травлення, за рахунок складу Гематогену - де багато легких вуглеводів - організм не насичується, прокидається апетит, з плюсів покращується кровотворення, але для худаючих то не корисний продукт
    Показання для застосування....сповільнене відновлення маси тіла...
    Та й чось мені бридко як уявлю, що я стару згорнуту коровячу кров гризу, нехай навіть зі згущонкою і ваніліном:bad: 2,5 гр крові суперобробленої - то десь з 200 гр певно звичайної... і ще рахуймо 47,5 гр цукрів різного гатунку...

16. TASJA

TASJA Well-Known Member

Вмієш ти апетит вбити :D

Нормально за ніч + 1 кг? З таким успіхом я скоро прийду до ваги, з якої починала... І це при тому, що навіть до 12:00 практично не їм смаженого, солодкого, хліба... Може в мене організм неправильний? Капець!

17. Jasmin

Jasmin :)

Я зла, зла, зла!!! :girl_cray:
    +400гр ..... звідки???? Рррррррр... ричу зі злості!!!!:girl_emo:
    Але ось, що саме цікаве. Раніше коли таке було, я зривалась і йшла гризнути щось солодке не дивлячись на годину, а тепер ні. :girl_mad:Тепер я зла на себе і на все, і зі злості виконую більше вправ!:girl_devil: А то напевно добре! :girl_crazy:
    Та цифра 86 в мене зачарована. Ніяк не можу перетнути!!:girl_devil: Але, щоб її, я таки це зроблю!!! І нарешті побачу вагу яка починається з 7!!!:girl_cool:

Щодо зустрічі то я за 10.12. Але як вирішиться в інший день, то якось викручусь і таки прийду:girl_cool:

18. TASJA

TASJA Well-Known Member

Може то сьогодні день якийсь такий невдалий? Жартую

Дівчата, газовану мінеральну воду можна?

19. robik

robik Member

нормально, якщо живеш з мамонтом, ну і не просто живеш, а то..... ну, любов до рання! :girl_haha:

20. Rona

Rona Мама-йожик

та, але ліпше бульки виделочкою "калать-калать" (при чому ліпше купувати газовану і випускати ї неї бульбашки, бо вуглекислий газ є природнім консервантом, а в негазовану можуть додавати антибіотик для довшого зберігання...)

дівчата, вага рухається взад-перед... то нормально... щось з"їли, а воно не вийшло з кишківника, щось може солене - вода затрималась, не робіть поспішних висновків... в мене за неділю було +700, а за вчора -900... я вже на то навіть не дуже реагую... от коли вага к-ка днів (4-5) тримається в одному діапазоні, ото вже про щось говорить

Статус теми:
Закрита.