Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofcja

sofcja Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

та можна не сильно тікати, а знов тільки на чай з винцем, але тоді Смаколик пролітає) хоча винця всім хочеться для розслаблення:girl_smile:
    але тре визначитись коли кому зручно. щоб знов не так спонтанно робити)))))
    знаєте - я практично будь-коли можу) головне щоб плани якісь гонорові не вилізли...

а я шукаю по аптеках шрот розторопші, але щось ніде не видно... може хтось бачив?

2. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Заправка без муки,м"яско було.

3. Rona

Rona Мама-йожик

гарбуз пахне літом :girl_tender: м"яско пахне шашличком... :girl_crazy: *то я їсти готую на завтра... втікла з кухні, там пахне*

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Так вам заздрю що ви маєте свій «клюб похудальниць» :girl_tender: :sad:

5. Rona

Rona Мама-йожик

Маруся-мама, то Ваші всі четверо?? :girl_smile: такі дітки доглянуті, гарнюнькі (*тьху-тьху-тьху*)

а серед Ваших нема прихильниць "системи"?

6. Jasmin

Jasmin :)

Маруся-мама, не такий ви вже колобок як пишете:girl_nea: А дуже файна панянка, а дітки які:girl_in_love: про чоловіка не пишу, бо ясно, що в такої файної кобіти і чоловік файний:girl_cool:
    Тримайтеся системи і все буде гуд!:girl_in_love:

А я сьогодні вже добра, бо на вазі мінус 300гр:girl_crazy:

7. TASJA

TASJA Well-Known Member

Як вам добре, що оті 300гр бачите... А на моїй механічній тільки все приблизно... Бачу, що стрілка приблизно на 72 стоїть, значить десь на 2 кг схудла. А поки вона стане на 71, то ще з тиждень пройде. А ви щодня можете тішитися своїми результатами!

Я на обід їла вінегрет, так собі прикинула, що можна. А зранку УРА!!! згамцяла шматочок пляцка з ябками - так тішилася, як маленька!

8. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Сьогодні зранку на вазі - 400 гр....Тішусь:), хоча і розумію, що то лише вода. Зате, дуже горда собою, що змогла так чемно вчора протриматись. Сьогодні зранку - каша, чай + на роботі пару кусочків чорного шоколаду з кавою, пообідати по людськи не вдалось - 1 яйце (так глянула, ніби можна на обід, чи ні?)+1 вел.яблуко. Зараз випила кефір з 3 печеньками Марія і ближче до 6 буде клітковина з йогуртом...і все. Мужньо дЄржуусь:)

9. TASJA

TASJA Well-Known Member

Яйце можна, навіть на вечерю. А от печенько "Марія" не бажано :girl_smile:

10. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Привіт! Я про результати ще нічого не знаю,
    бо не зважуюся хочу щоб хоч трошки було відчутно по одягу.
    Та то ж ми всі в одному з Вами клюбі просто не маємо змоги бачитися.А от підтримати на слові завжди готові.Дівчатка всі милі і дружні завжди порадою допоможуть!

11. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

І мене сьогодні вага потішила, теж маю -400гр (при тому, що я вже перед тим поїла + 2день КД)!
    Вчора на вечерю менше зїла і півночі заснути не могла їсти хотілось, то напевно з непривички, але зато є позитивний результат.

12. Rona

Rona Мама-йожик

от зараз істи не хочу.... і через годину мабуть не схочу теж... але ж мус їсти, бо до спання ше ого-го! 6 годин...

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дівчата, приймайте і мене у свою компанію, будь ласка! Думала я, що якщо цілий день буду перебиватися чаєм, сухофруктами, поки на роботі, а ввечері перекушу чимось домашнім, то зможу схуднути. Але бачу, що нічого з того доброго не виходить...Мої вечірні перекуси перетворюються на добряче обжорство, а я так не хочу! Від усього серця бажаю бути здоровою (маю проблеми зі шлунком), але разом з тим хочу схуднути на 5-6 кг. Буду дуже вдячна, якщо ви мене підтримаєте!

14. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Приєднуйтесь!

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ойййоой.., то вже шоста!!! біжу хоч кефіру вип!ю..не встигла я..

якими такими сухофруктами? в них дуууже багато калорій!

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

Так, але вони корисні, і мені після них ще довго не хочеться їсти...

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

але й худнути від них не будеш. Їх бажано їсти до 12.

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Хм...що ж тоді таке на роботі мені їсти? може, щось порадите? я чомусь завжди думала, що горіхи і сухофрукти - найкращий варіант...

19. sofcja

sofcja Member

яблучка, свіжі фрукти, йогурти несолодкі, тут про клітчатку вже було)
    можете хлопя нестле-фітнес гризти - калорій мало, ситні, і шматочки сухофруктів трапляються... під чай-каву на обід піде на ура!:girl_crazy:
    та взагалі багато чого можна....
    якщо мікрохвильовка на роботі - то взагалі 0 проблем!
    горіхи і сухофрукти значно краще ніж печиво чи фаст-фуд, але для худнення не більше 120 гр суміші на добу.... чи 100 гр.... ну ви мене зрозуміли:girl_blush2:

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

на жаль, немає...тому можу їсти щось дуже просте, що не потребує підігрівання.

хм... я з'їдаю кілька родзинок, пару штучок кураги, і жменьку горіхів (з горіхами, правда, важче втриматися, бо їм тільки кеш'ю. Вони смакотущі, і від них неможливо відірватися).
    Але от після роботи...Тут мені найважче себе втримати, таке враження, що в мене хтось вселяється:girl_crazy:, а потім я шкодую, що з'їла більше, ніж треба...

Останнє редагування: 23 Листопад 2010
Статус теми:
Закрита.