Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Дівчатка,привітики!Перечитала ваші дописи за вихідні,я теж не маю чим хвалитись.Іздили вчора на празник в село,було застолля до 18,але ...вага з + і то значним.Сьогодні я ранком випила кавусю,з"їла 1 цукерок і 1 печенько.В обід-чанахи і салат з бурячка,2 мандаринки,надіюсь,що повечеряю тільки чайочком.

2. robik

robik Member

Марусю, Ви подивіться на мій письо з нашої здибанки.Чічка, нє?
    Тому розумію, але тре шось робити. Я собі як подумаю, що через 6 років мій син закінчить школу, тре якусь знимку зробити, буде ся женити - тоже. А моє ліцо займає пів знимки. То одна з моїх мотивацій.

3. TASJA

TASJA Well-Known Member

В мене є схожа мотивація. Хочу, щоб друзі мого сина казали: "яка в тебе класна мама, так молодо і гарно виглядає!". Колись мені таке казали про мою маму, я так гордилася! Так що худнемо заради дітей. )))

4. MYR

MYR Member

А мені в тому плані повезло, моя доня каже: "Мама, ходи обити піатес" і разом зі мною махає руками-ногами.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Де? Он заладую знимки з вісіля в суботу то також «побачите моє красівоє ліцо»

6. sofcja

sofcja Member

Жасмін в одному з дописів в офтоп знимки сховала, шукайте:girl_spruce_up:
    а мотивація для дітей - мощна! я от думаю сама заміж піду і хоч як мамцю люблю, але їй хоч трошка схуднути ну дуже б пасувало, то вона по трошка намагається....
    а я от до 6 повечеряти не встигла - доведеться трапезу пропустити .... але мож то і добре. в обід згризла цукорок чукулядовий - буду думати, що що така панська вечеря була:girl_crazy:

7. Jasmin

Jasmin :)

Веснулька то не в образу, але мушу зробити зауваження. Бо хтось прочитає ваш допис і подумає, що чанахи можна на обід. А їх не можна! Бо там картопля+м'ясо+квасоля... не можна таке на обід. Тільки до 12-00 ;)

sofcja я сьогодні зрозуміла наскільки ти молодець!!! :girl_yes:Як почала робити вправи по тому відео фітнес класік...:girl_impossible: О, дівчата то є щось! Але то наразі не для мене... я нічого не встигаю, та музика мене збиває з ритму, ногу потягнула так, що здається буду її відчувати ще кілька днів....:girl_impossible::girl_nea: З того всього пішла шукати в ютубі відео з Серебрянською. Знайшла! Переглянула! Ось це для мене! Спокійно, врівноважено, доступно як для такого чайника як я :)
    Всьо, пішла робити вправи....:girl_yes:
    Грильяжко дякую за Серебрянську!:girl_wink:

8. Rona

Rona Мама-йожик

Jasmin, скажу з власного досвіду... коли починається нова програма на шейпінгу - ніц не встигаю, не можу в"їхати в рухи, куди крутитись, нагинатись... а через 2-3 рази починає доходити... так воно є, що незнайоме лякає і відштовхує... але то, звичайно, твій вибір :) що до душі...
    як би там не було - вітаю з почином!:girl_smile:

9. sofcja

sofcja Member

тобі треба з 1 програми займатись - та що в жовтенькому! то початковий рівень. я до 2 -рижика звикла і на 3 навіть не пробую повторити, бо певно вмру зразу:girl_crazy:
    а до всьогопривикла, музику люблю, часом очі закриваю і по ній орієнтуюсь чи ще та вправа, чи зара міняти) суть шейпінгу в його активності, серце активніше кров ганяє, навантаження більше)
    але в будь-якому випадку, молодець що хоч щось почала!

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Подивилась - дуже файна чічка! В вас личко гарне і кругленьке а в мене страшенно-жахлива друга борода. Мене вона дратує.

11. Rona

Rona Мама-йожик

на скриньку прийшов лист, що в "Лівому березі" є здорова їжа...цікаво яка то...
    і от що спало на думку, дівчатка, чи знаєте ви якісь заклади, де страви б підходити під "систему"? :)

12. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

На обід, як і писала з"їла грецький салат і ближче до 6 год. стакан клітковини в гранулах заправлена йогуртом.
    Зараз п"ю чайок і їсти зовсім не хочу. На орбітреку трошки позайматись не вдалось - виявляється чоловік, цей безцінний скарб, з тими всіма переїздами ще не прикрутив добре ,тому сьогодні без фізкультури буду...
    Мрію про ранок з кавою і кусочком чогось солодкого:)
    Цікаво, чи хоча б пару грам з мене "злізло"?:girl_in_dreams:

13. sofcja

sofcja Member

я про Смаколик вже колись згадувала - зайдіть на сайт, гляньте меню, незнаю наскільки то системні страви, але те що здорова їжа і дієтична - гарантую.... ще й все смачне!

14. Jasmin

Подивилась сайт. Багато системного, вірніше дуже багато системного :) Мені сподобалось. Якщо туди то на обід напевно треба йти, а це хіба у вихідні, і то напевно не всім зручно.:girl_sad: Мені дуже сподобалась ідея у п"ятницю, як цього разу. Чайку попили, винцем закріпили, набалакались.....розслабились (нє Робік?:girl_crazy:)... ляпота одним словом:girl_tender:

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

О, і я мрію... сьогодні щось закрутилась і забула солоденьке схрумати зранку.... Приперлась на роботу, а там нічого солоденького немає :girl_impossible: Так і не вибігла в магазин... йой, насилу день пережила.....:girl_devil:
    Вже на ранок наготувала цукерочки "вечірній київ":girl_tender:

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

А де таке можна купити?

А мені дуже допомагає моя шпаргалочка, де написано, що можна їсти на обід, що на вечерю. Як мене щось спокушає, гляну в шпаргалку - неа, не можна! Стримуюся.

16. sofcja

sofcja Member

чому, якщо їсти, то може хто до 6 може - ті зберуться, потім з рештою ще можна десь йти...
    а в Смаколику вин нема здається! алкоголю я там не бачила! так що Робік певно не піде:girl_haha:

17. Jasmin

Йой, не спокушайте мене тікати з роботи, бо я ту зустріч не пропущу!!!
    нема-нема! я меню вже проглянула, тільки чай, кава, капучіно і т.д.

Якщо збиратись на обід то мені більше суші смакують :)

18. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Продається в аптеках
    Я беру крайню зліва, в зеленій упаковці.
    Дівчата - то така класна штука - насичує суперово ,нормалізує роботу усього шлунково-кишкового тракту, одним словом читайте + вживаю шрот льону (теж продається в аптеці) зранку і ввечері перед їжею по 1 ложці - пробачте за інтимність - про усі проблеми зі стільцем я забула + дуже добре налагодила роботу шлунка.

19. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Дякую,але м"яско я не їла:girl_crazy:

20. Jasmin

А, що то за чанахи без м"яса? Думаю як ви його не їли, то воно всерівно там було... а отже бульой був м"ясний... А квасоля? А заправка для чанахів з мукою??? йой...

Статус теми:
Закрита.