Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

мені теж :) То напевно всім хто був на здибанці лінк треба ;)

2. sofcja

sofcja Member

на що конкретно - на відео проекту Серебрянської - рецепти і т.д.
    чи ви про шейпінг?
    а знимки - тут, може хіба в офтоп сховати:girl_blush2: думаю - всім цікаво як ми сиділи і як ми виглядаєм:girl_claping:

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Давайте давайте, ждю....

4. sofcja

sofcja Member

http://ekaterina.ua/ru/topics/28.htm то харчування з проекту Серебрянської "-10 кг за 80 днів!" - файненьке... ще оце вроді цікаве: http://esh-hudey.tnt-online.ru "Ешь и худей!"
    а шейпінг я давала он тут

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівки, ну ви молодці , що зібрались! як я шкодую, що мене не було. На наступний раз виправлюсь обов"язково!
    Мене нині вага нічим не тішить, та і як може тішити, вчора перед сном меду наїлась, щоб якось кашель втамувати, випила мульйон горняток чаю з лимоном . Але щось мені традиційні методи не помагають, сьогодні вишукувала зранку симптоми запалення, сподіваюсь, що то не воно, бо температури нема, але кепсьько мені дихати..таке то, одним словом..ні з того, ні з сього..
    Софця, дивилась я трохи ті відео від Серебрянської, досить в неї калорійні рецепти виглядають...

6. robik

robik Member

Я вас прошу!!!! дівки дайте шось скинути, а потім любуйтеся мною вовсю!!!!
    Час провели класно!!! Чекаю наступної зустрічі! Кого напрягала - сорі!!!! Треба пластирем письо закрити, не тільки щоб не їсти, а ше шоб не квакати багато. Але то емоції дівки! ЕМОЦІЇ!!!:girl_crazy:
    Фотки тільки не тут!!!!

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Два роки тому Серебрянська була у Львові, і я з нею писала інтерв"ю. Вона подарувала мені диск з вправами, який лежав довго і нудно в шафі. Потім я його витягнула і почала робити вправи-день в день принаймі по 12 разів кожну. Роблю і дотепер хоч диска знайти не можу вже пів року, вправи знаю напам"ять і вони справді легкі та дуже ефективні. Чи то шейпінг не згадаю. А здається "Ранкова гімнастика з Катериною Серебрянською"

8. Rona

Rona Мама-йожик

Доброго ранку, дівчатка :)
    вага моя не змінилась від вчора, добре, що не збільшилась, бо вечеря в мене була... гм.. м"яко кажучи не альо...

тепер можу детальніше розповісти про зустріч:girl_cool:
    П"ять кобіт гордо шпацерували в пошуках вільного столика і затишної місцини... така знайшлась (хтіла спитати: дівчата, як вам там? сподобалось? чи треба шукати інше місце для зустрічей?)
    Зробили замовлення (мате з суницею і винце сухе)... Але нам його принесли з гіркою цукру і тістечками ("бонус" від закладу! :girl_haha: певно та офіціянтка ще не чула такого сміху). Далі ми роззнайомились по іменам і почали триндіти на тему "нащо нам то тра" і "как с етім жить" :girl_in_dreams: а потім взагалі про все на світі... але, справді, було враження, що ми одна одну знаєм з дитинства і останній раз зустрічались максимум місяць тому :girl_cool:
    наша Наталі, то є феєрверк емоцій! то є щось неймовірне! "Лежачого не б"ють" в твоїй інтерпретації, Наталі, я ніколи не забуду:girl_claping:
    Іринка дуже сильна і врівноважена, говорила мало, але по суті ;)
    Олександрочка... зворушлива і ніжна... така безпосередня...
    Софія! о, ця Софія виправдовує своє ім"я! розважлива красуня (я на зустрічі сказала все, що думаю ;))
    наступного разу берем з собою капелюх і ставим його коло нас, заробим щось трохи :girl_haha:

9. emelia

emelia New Member

ПРИВІТ,дівчата!Хочу до вас приєднатись і жити по системі!
    Буду дуже вдячна за підтримку!

10. sofcja

sofcja Member

о, дя! як нас хлопи поглядами проваджали!:girl_cool:
    думаю - підзаробимо! а місцина - файна фі мате в них добре! ще разок-другий там покажемось і офіціанти тістечка навіть не приноситимуть) альбо тре збиратись в інший час.... щоб ще ту чічу хоч разок скуштувати)
    Робік - то одна суцільна емоція в поєднанні з диким бажанням рослабитись:girl_haha:
    Але нам всім було добре і полялякали теж класно...

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

ми тільки за! чим зможем - тим поможем)

11. emelia

emelia New Member

Софія,ДЯКУЮ!
    Мене вчора до вас на зустріч запрошувала Жасмін,та нажаль я пізно прочитала повідомлення:girl_cray:.Було б дуже приємно побачити вас всіх

12. robik

robik Member

Розкусили.....

13. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Всім привіт! Я така рада була Вас всіх бачити...Всі дівчатка такі красуні ,милі ,ніжні і привітні.Таке відчуття що ми і були знайомі...клас!ХОЧУ ПОВТОРЕННЯ!Ви всі просто чарівні !!!Всім успіху.Думаю на наступний раз нас буде більше..але так само класно і весело .А затишну атмосферу нам Робік створить в будь-якому закладі !!!!

14. Jasmin

Jasmin :)

robik та давай я викладу фотки. Всім цікаво подивитись на нас. Я там з тобою теж не супер файно вийшла:girl_blush2: Але то таке. Ми ж збирались для того, щоб підтримати один одного, і щоб на наступний раз бути кращими ніж були:girl_in_love: На другий раз ми взагалі звьозди будем:d23: То я показую, чи як?
    Ніхто не має нічого проти? Я в офтоп заховаю:girl_blush2:

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ----------

Привітик!!! Рада тебе тут бачити :)
    Дівчата, то є дуже гарна дівчинка, теж львів'яночка. Ми з нею спілкуємось на тому форумі, що я вам вчора розказувала. Я її хотіла підтянути до нас на форумівку, але не склалось цього разу.

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

Мені дуже сподобалось. Затишно дуже, і привітно. Офіціанти розуміючі :) (ми їм напевно так і залишились загадковими :connie_pull-pigtail) Місце певно міняти не треба, в нас там вже своя клієнтура є.:girl_cool: Тільки б капелюх не забути наступного разу :girl_dance:

А йой, дякую:girl_blush2:

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

Якщо всі мовчать, то значить згідні. robik тільки не бий мене сильно, я тя прошу :)

15. sofcja

sofcja Member

та що ви - та ми точно звізди!:girl_blush2:
    я нині щось розгамалась з обіду, наче і небагато втоптала, але більше від того що стараюсь зазвичай їсти..... ще шейпінг маю робити - чай пю і відео гружу, бо не хочу до двд-програвача в вітальню топати)))))

а капелюха можу притягти - чарваного!:girl_haha:

16. Rona

Rona Мама-йожик

Jasmin, дякуємо за знимки :)
    дівчатка... система, то є стиль харчування НА-ВСІГ-ДА! Я вже в тому для себе переконалась... та, мені треба скинути не багато... але я вам не покажу де, бо ся стидаю :girl_blush2: та ви й так знаєте... :d23: всьо! не тероризуйте мене більше :connie_pull-pigtail (жартую!!!)

звіт: відпахала в залі зраня... тому сніданку в мене не було, був обід з сухарів і яблука, але ще з"їла з малечою морозива в "Піннокіо" :girl_blush2:
    вечеря: рис і овочі

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А я сьогодні снідала пластівцями з йогуртом, на обід - грінка з сиром(вибачте більше не буду:)), на вечір чай з двома сухарями і дві ложки салату з порею (готувала - мусила попробувати:)). Все, надіюся більше ніц не зїм сьогодні.

18. mysha

mysha New Member

І я шкодую... До останнього шифрувалась, думала, що прийду, але сьогодні були гості, то мусила вчора готуватись "шоб не упасть лицом в грязь". Коли збираєтесь наступного разу?
    Може варто вже "забити" дату, бо близько свята....Наприклад, 10 грудня, година та сама?

19. kristas

kristas Well-Known Member

а які ви сухарі їсте?

20. sofcja

sofcja Member

та гамай що хочеш, сильно тапками не закидаєм, але головне потім про то не шкодувати:girl_cool:
    я не проти навіть наступної пятниці, 10 грудня теж не зле! знаю що 3 числа точно не зможу - річниця... бдем святкувати!:girl_claping:
    я не їм:girl_in_dreams: хіба хлібці дієтичні або хлопя фітнес...

Статус теми:
Закрита.