Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

я теж "за", кажіть коли і де

2. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я ЗА! А на загальну підемо, коли схуднемо (і нікому не скажемо, якими були :girl_blush2:)

Ооо, то ми з вами колеги ))). Тільки я стартую з цифри 74...

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Дівчата, хто в дома займається фізичними вправами, як саме ви займаєтеся? Маєте якесь відео, набір вправ? Поділіться.

3. robik

robik Member

иииииииии.....я ... тово...... трохи ся встидаю, про такі цифри писати, ну але раз пішла така петрушка, то тілько вам скажу. ріст - 173см. вага - :khomyak:93кг, в ідеалі мало бути б 65кг, но то трохи за дуже, бо худою ніколи не була. Хочу - 20кіля, .....і ше хочу щоб до мене зверталися на ти.

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

:drinks:
    я тільки прес качаю і на тренажеррі Лег Меджик вправи роблю. все.
    А так за вправами, то підозрюю що в Sofcja НАБАГАТО більший досвід за нас всіх. Треба її питати.

Дівки, ви як? вже всі повечеряли?
    не халявите часом?:girl_cool:

5. TASJA

TASJA Well-Known Member

Так, пишу, що сьогодні їла. Виправляйте, якщо що.

Сніданок, (09:30): гречка і тушена курка; чай (без цукру - ура!)
    Обід (15:00): стакан кефіру, морквина сира і пів пайдочки чорного (не свіжого) хліба з маслом (знаю-знаю, масла не можна було)
    Вечеря (18:00): Вівсяні пластівці залиті водою, без цукру і солі. Питання: Міроманова пише, що на вечерю з круп можна лише гречку та рис, то вівсянку ну ніяк? Рис і гречка набридли вже, чесно кажучи.

Ага, забула написати, що чаю на протязі дня п"ю багато (пов"язано з моїми проблемами зі здоров"ям), навіть після шостої випиваю горнятка 2. То дуже зле?

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вівсянку не можна, якщо не помиляюсь.
    Але на вечерю можна їсти білкову їжу. я люблю м"ясо в духовці спекти (без жиру), або рибку.
    можна курку варену. можна креветки варені.
    а ще я люблю салати на вечерю. Огірок, помідорчик, оливкова олія..мням..
    або салат з капусти.

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

я після шостої теж завжди п"ю горнятко чаю. на результат не впливає мені.

7. sofcja

sofcja Member

ви мене потішили) з вправами я дружу - і так займаюсь шейпінгом від російської федерації шейпінгу це саме толкове відео, яке я випробувала - внормована нагрузка і просто чічка!
    а ще стрипденс від Кармен Електри подобався....
    хоча частіше займаюсь програмою від фітнес-експрес - худеем танцуя - белиденс, там тренер Наргиз... маю і пілатес для чайників, і спалювання ваги..... трошка маю, але шейпінг і танець живота - то мені найбільш дієве було. та й зараз ними займаюсь...

а теж виходить систему ігнорую - бо вечеряла пшеничною кашкою - може з 4 столових ложки пісної каші згамала:girl_sad:

8. MYR

MYR Member

Я займаюсь по пів години кожен день, 15хв, вправи які описано в книжці Каті, і 15хв пілатес, скачала відео. Займаюсь ввечері, мені так зручніше.
    Вчора трохи грішила, бо мали ми корпоративчик в честь професіійного свята, але від зупки і другого я відмовилась, трохи "налягала" на салати.

9. Rona

Rona Мама-йожик

ой, як класно! у нас однакове заняття! :) тілько я в зал ходжу, не можу вдома (мушу мати контроль)

10. sofcja

sofcja Member

а я то думаю, чо ж то ви мені ніц не дякуєте за допис:girl_crazy: - жартую)
    мені на залу грошей шкода, а я суворий до себе контролер - займаюсь майже щодня, пропускаю коли дуже втомлена, або ну зовсім немаю як.... часом і шейп і танець живота в один день роблю... треную силу волі:girl_crazy: + мені вільний графік - більше до вподоби.

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

я з 73,6 кг стартувала місяць тому .... успішно зменшила ту цифру - востаннє було майже 68.... але троха розпоясалась в плані погамать, то завтра зважусь і точно відзвітуюсь!
    доречі знайшла, ще Ешь и худей! на ТНТ - про смачненьке і дієтичне - http://esh-hudey.tnt-online.ru/

Останнє редагування: 17 Листопад 2010
  11. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

"Секрети ідеальної фігури","Як досягти досконалості" Сінді Кроуфорд.Перша програма легша і я її виконую з задоволенням, а ось другу потягнути не можу. вмираю ледь виконавши половину вправ.
    Я теж хвалитися, сьогодні зважилася маю 62 кг при рості 170 см.
    Якась в мене недовіра до вагів, може вони брешуть, але оточуючі кажуть що ні.
    Попереду ще 5 кг і позбавлення від целюліту, після пологів в мене страшено його стало багато.Якби мати гроші на курс масажу.....ох........і целюліт і лтишня вага пішла б бистріше.
    Я ніяк не можу дотриматися правила, що не можна їсти солодкого на вечерю, страшено хочу шоколаду і згущеного молока.

12. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

А я сьогодні промовчу,грішила цілий день.Завтра напевно прийдеться "замолювати гріхи"сухим пайком.Дівчатка,ви всі молодці,так тримати.

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

Дівчатка,дякую за підтримку!!!!!!!!!!!!!! Обіцяю бути чемною сама собі і наслідувати вас і ваші результати.Ще дуже допомагає щоденний ваш раціон
    У мене якась странна вага (-300 гр)за вчора,сама в шоці.:girl_crazy:

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Може нам всім виставити похудальні лінієчки для стимулу?????????

13. Rona

Rona Мама-йожик

а я думала, що подякувала ;) вже виправилась:girl_blush2:
    вирішила ще раз проштудіювати Міріманову щодо харчування, бо щось призабулось... ррр...
    о! я майже не їм хліба :) варю кашки, переважно то гречка і овочі якісь...
    нині ввечері з"їла трошки чорної чукуляди *так закортіло, що сил не було терпіти! цікаво, що завтра скаже вага...*
    а ще си подумала, так файно, що є з ким про то всьо побалакати... цьомаю вас усіх! і дякую за натхнення:kiss:

14. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

І я,і я,і я, :girl_in_love: того же мнєнія :i-m_so_happy::yahoo::give_heart:

15. Rona

Rona Мама-йожик

-300 грам :girl_curtsey:

16. Jasmin

Jasmin :)

файна в вас вага однако :)
    Шутю-шутю, ви молодчинка якщо вага так каже! ;)
    Будьмо чемні і все буде супер ;)

---------- Додано в 08:55 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ----------

Забула похвалитись:girl_cool:.... тільки тссссс, щоб не злякати мою вагу:girl_cool: дівчата, що я сьогодні побачила на вазі, на голову не налазить :girl_impossible: Там!!! Там!!!! Короче загалом на системі у мене мінус 20кг 200гр!!! Всьо!!! Пішла танцювати:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ----------

І я б хотіла :) Правда серед дозволених на форумі похудальних нажаль не знайшла :sad:
    Чи може погано шукала?

17. kristas

kristas Well-Known Member

Ой дівчатоньки… «дивлюсь» на вас і захоплююсь вами (і по-доброму заздрю :) )….Все, приєднуюсь до вас, бо мушу шось з тим всім робити, дальше вже нема куди….бо вже починаю дуже на себе злитись, що я така розмазня і вже стільки часу стратила на відкладання типу- завтра почну:girl_devil:!!!!! Книжку прочитала давніше, але чомусь зразу у мене виникло почуття протесту, ніби все просто, але якось і складно. Продукти заборонені, які я колись вважала дієтичними, їла коли худла (мені це два рази вдавалось дуже навіть ефективно, раз -30, другий раз -20). Але тепер думаю, головне почати, взяти основні ази, а далі коригувати під себе, слухаючи свій організм, і дивлячись на результати). Але бачу що у вас всіх результати дуже хороші. Чай я пю без цукру уже дуже давно, ще як у школі була, то привчилась. Кави не люблю, пю надзвичайно рідко. Після шостої маю досвід не їсти :) спершу важкувато, але зате потів як ввійду в азарт, то без проблем :)Надіюсь на вашу підтримку, і поміч (як не як, а ви вже більш досвідчені в даному питанні :) ). Перше моє питання, це щодо харчування до 12, то їси що і скільки хочеш, чи як?

18. Jasmin

Jasmin :)

точно так! Скільки хочеш і чого хочеш :)
    тут завжди раді допомогти, і тапком кинути коли треба :)

19. kristas

kristas Well-Known Member

ооо, це добре! значить перший пунк дієти, я вже виконада :)
    тепер чекаю 15 години :)

дякую!а тапка іноді дуже треба :)

20. robik

robik Member

Файно, нас що раз більше! Вітаємо!
    Дівчата, я вчора зробила над собою такий експеремент, шо сама в шоці з себе. Дуринда. Сусідка вчора мені притарабанила гарбуз. Я прийшла з роботи і так захотіла яблука, що хоч вмирай. Думаю, від яблука захочу їсти, не можна, змішаю з гарбузом. Коротче, потерла я собі половинку яблучка і кусок гарбуза сирого! і ту кашу суперського кольору згамцяла. Результат - пів ночі на горшку:bad: Тепер сиджу і думаю, ну де той розум? Ліпше би ніц не їла.+ чистка капітальна, - невиспана, вимучена.

Підкажіть, чим ви вечеряєте? чесно, бо не хочеться більше так експерементувати.

Статус теми:
Закрита.