Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

У мене вага стоїть,сьогодні зранку пила каву(як завжди)2 кусочки курячого рулету і 5 кукурудзяних палочок,в 13 год десь(була в куми в гостях)чайок без цукру 1 кусочок шоколадного рулету і 2 ложки морозива,в 16 десь десь 5 ложок гороху,1 котлета і 1,5 маринованого огірка,в 19 десь - зелений чай без цукру з лимоном.Подивимось,що вага завтра покаже

2. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я вже 2 дні п"ю чай без цукру. Дрібниця? А для мене то ВЕЛИЧЕЗНИЙ крок вперед.

Але ніяк себе не перевчу не доїдати за синульою. Він завжди ложку залишить, викинути шкода от і сама доїдаю (((.

3. robik

robik Member

А я сьогодні вирішила на роботу прийти в спідниці. І що? Вдягаю одну - йорзає, другу - то саме. От сиджу і думаю, колготки слизькі, чи таки сальце уходіт?
    (для довідки: йорзає- крутиться туда - сюда)
    Вже привикла до системи. Легше в робочий тиждень, а от неділю пережити важче, але я ж молодець, тому все вийде.
    А ще мої хлопаки на роботі кажуть що я дуже смачно пахну кавою! :girl_blush2: Тішуся як дурочка.

4. Jasmin

Jasmin :)

уходіт-уходіт :) і моя спідничка йорзає, тоже тішусь :) як слонь :) ні, вже як слонік :)

5. Rona

Rona Мама-йожик

розповім, як мене того відівчили... у нас на шейпінгу адміністратор дуже строга, і все валить прямо в лице...
    так от, що вона каже: "Який сенс доїдати за кимось??? Воно й так піде в унітаз, але чого спершу має йти через Ваш шлунок???"
    я розумію, дехто скаже, що нащо тоді взагалі їсти... але зазвичай, ми доїдаєм, не тому, що корисно, а тому що шкода, аби пропало... але воно й так пропаде, то ліпше хай пропадає в унітазі, ніж в мене на бедрах, нє?

6. Jasmin

Мені щойно сказали, що я помітно схудла:girl_claping: Питають як. Я і розказала основні принцитпи системи. Чую у відповідь "І то все? Ні, ти правду скажи!" Не вірять мені, що все так просто. А як я сказала, що можна все їсти до 12-00, то взагалі реготали у відповідь. Думають я жартую:girl_in_dreams: Кумедні такі. Ніхто не може уявити, що все так просто:connie_pull-pigtail Хай сміються, коли побачать мене ще пізніше, то надіюся не до сміху буде:kiss: а до захоплення як мінімум:girl_yes2:

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, в мене МЕГА вихвалялка!!! (як то файно мати вагу! коли бачиш, що сьогодні вже показує менше , ніж вчора - то такий стимул!!!!)
    За два дні в мене -1 кг і 100 - гр!!!!!

8. Jasmin

молодчинка!!! вітаю!!!!
    а який у вас ріст? і вага зараз? багато скинути плануєте?

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

Ні, не дрібниця. Це ваш великий крок у правильному напрямку! Рухайтесь туди ж і там чекатиме вас успіх у вашій справі ;)

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

Завтра напевно ще не покаже, а от через дня два точно покаже. Веснулька кинути у вас тапком? Бо то у вас швидше система +60 буде з таким меню :sad:
    Не дивуйтесь потім чому у вас
    Будьте чемні - і буде вам щастя ;)

9. Mazerati

Ріст 170 см, вага 72.2 :girl_blush2:
    Мені нормально при вазі 59-60 кг.
    Але хочу, звісно, 55 :) ну подивимось :)
    На разі мета, щоб до кінця тижня вага опустилась нижче 70. В понеділок вранці було 73.3
    А загалом я планую до Нового року мати не більше 60 кг. Подивимось, як воно буде.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

Я пила чай з замінником десь два місяці. А зараз перейшла на фруктозу. Ніяк від солодкого чаю відмовитись не можу. І вирішила, що і не буду.

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

І я того же мненія!:girl_devil:
    або їжте солодке до 12 або взагалі не їжте, відвикнете від того смаку

10. Jasmin

як не до кінця цього то наступний точно опуститься ;) Ви молодчинка!!!
    У мене зараз 87,1 а коли почала худнути на системі, то страшно казати було 107,0. Ще треба 100гр скинути і буде -20кг на системі загалом.
    І ріст у мене менший - 163см. То я як слонь була, а тепер вже слонік :)
    Хочу 60кг, а в ідеалі 58кг. :)

Постійно мене мурдує думка про форумівку системну. Вже сотий раз тут пишу. На загальну ще не наважусь йти, а от для пошуку підтримки по схудненню хочеться. Дівчата може таки організуємось? Але я б хотіла виключно системну зробити. Що скажете?

11. Mazerati

В мене питання, а можна на вечерю грецький салат?
    бо я не знаю, щоб таке собі приготувати, щоб не дуже мудрувати.

12. Jasmin

Напевно ні. Всі овочі, що туди входять можна. А от щодо фети сумніваюсь.
    от витяг з моєї шпаргалки
    Хіба що заправити салат кефіром, або йогуртом (мені з натуральним йогуртом "Галичина" салати смакують), але без сиру. Правда то вже не грецький буде. О, і маслини теж не можна на вечерю :sad:

13. Mazerati

Понятно..дякую, що сказали...Певно буду гречку їсти :sad:

14. Jasmin

а ви до гречки ще салатик той що мав грецьким бути(без сиру і маслин) смачніше буде :) Якось спробуйте з йогуртом, направду смачно :)

15. Mazerati

не люблю таких йогуртів. ДЛя мене йогурт має бути солодким, інакше це - кефір :) але тоді вже краще кефір.
    А салат заправляю лише оливковою олією, інакшого не признаю :)

Jasmin, то що, до кінця тижня у вас вже буде -20? ;)

16. robik

robik Member

І я не проти. Але як прочитала про ваші габарити, то навіть не знаю, як то бути. Коротче якшо шось, то бронюйте на мою "паню" 2 місця :girl_haha:

17. Jasmin

Щось я не зрозуміла.... розшифруйте будь ласка... торможу сьогодні :)

18. robik

robik Member

Мала на увазі, що з своїми габаритами займаю 2 місця. Ну то тільки зараз, бо я тільки почала. А коли буду красоткою, то може моя .опа вміститься на чиїхось мужніх колінах?

19. sofcja

sofcja Member

в тебе двома тапками кинути?!:girl_devil: фруктоза викликає звикання! її неможна постійно вживати! + і якщо в цукрі 374 калорій, то в фруктозі - 360! не сильна різниця пра? а фруктоза викликає бажання згамати ще солодкого і ще.... краще вже цукор! або мед - 308 калорій у 100 грамах....
    я тільки за! можна в Смаколик піти - там все дієтичне!:girl_in_dreams: я прийду, з часом - проблем нема... пра я не зовсім системна, просто худальна...
    ви - молодець! то подвиг...
    а про сир - я без нього не можу! і їм! але мало і дуже доброго...

я вчора вечерком грішила, напав такий жор, що якби не зїла ніц, певно б пристрелилась - пішла і покусяла троша... але нині до мене доперло чому так - тягуло на все і зразу, і шоколад особливо - зранку критичні прийшли, от організм і вимагав свого... зате нині так болить, що майже ніц не хочу їсти - згамала хлопья нестле фітнес, шматочок мяска на пару - телятинка і зовсім маленький.... і ще певно салат легенький в себе запхаю, щоб ввечері спокійно в шлунк було...:girl_in_dreams:

гречка: http://www.youtube.com/watch?v=l1Giw9M0XYU
    правда можна без горішків або на обід...

20. Mazerati

хм...в мене покищо ні...але я навіть не знала такого...
    точно знаю, що вона корисніша за цукор. Там навіть на коробці написано, що вона підходить для тих, хто страждає від ожиріння.
    На цукрі такого не написано :)
    я її їм без всього. Просто посолену трохи. Якби додала трохи цибулі, то напевно би знудило...з іншими овочами чи горіхами її просто не уявляю..напевно я не гурман.
    Люблю страви чим простіші.

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

ооо, я теж дуже люблю сир. але їм переважно тільки вранці з кавою.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

robik, а яка у вас вага, ріст? ви скільки скинути хочете?

Статус теми:
Закрита.