Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bride

Bride Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Я сиджу на системі ще з цієї зими. Мені вона дуже допомагає. Швидше худнула тіки коли їла купу разів на день малими порціями, але згодом то переросло в обжорство....
    Ще маю купу недоліків в самій системію Я дуже часто зриваюся.
    Не знаю кого звинувачувати. Часом свою лєпту вносить чоловік, коли я начебто з нормальними відчуттями сідаю ввечері за писанину, а він сідає дивитися серіал закусюючи пахучим бутіком з ковбасою і гірчичкою......
    А на роботі співробітник пригостив цукерками! Останнє дитина віддала, ну як відмовити?
    Хоча вдень їм строго за системою... і від жирного мене вже нудить, навіть якщо зранку щось вхоплю не те...І в 9-й вечора заставляю себе вставати і готувати щось дієтичне, щоб зранку не пхатися макаронами...
    займаюся трьома видами спорту дома, і скраб роблю і за собою слідкую ...а потім бац - і весь день коту під хвіст через бутерброт, від якого зараз хочеться зїсти всі запаси ковбаси, консерв, хліба свіженького....

Дівчата, як ви боритеся зі спокусами? куди тікаєте? чим заїдаєте?

п.с.: маю 174 зросту, мабуть кг під 65 вже. не знаю точно, бо сіла батарейка на вагах.
    Хочу 58-59!!!!

2. Rona

Rona Мама-йожик

я нікуди не тікаю, як вже вкрай охота, то просто дозволяю собі, але потім пашу як проклята в залі:girl_impossible:

от нині відпахала... пропустила того тижня 2 заняття (і вже відчувається навантаження)... хех... нічо, "тіше єдєш - дальше будєш" :girl_wink:

3. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Вирішила я до вас приєднатись. Правда ще не прочитала тих книжечок, але знаю з чого почати. Оголошую війну масовому поглинанню солодкого. Ця звичка як вчепилась до мене під час вагітності, так досі не можу себе зупинити. А ще поглинаю кінські порції їжі.
    Страшно подумати, якою я б зараз була, якби не ГВ. Тому, поки годую, почну з обмеження солодкого і порцій їжі після 12. А ще, думаю, не зашкодить відмова від перекусів після 6.
    Маю ріст 160. Ідеальна вага для мене була б 47кг. Зараз важу 50-52, залежно від раціону, який споживаю за день-два.

4. veronka

veronka зла друзя

:girl_wink: моя їдеальна вага 48 кг призрості 163 кг, але то майже бухенвальд, тому поки бавлюсь щоб до того не дійшло, бо в мене, ттт, класно зійшла вага з 67 до 55, може хіба ще 3 кг зігнати, але як не переборщити???

5. sofcja

sofcja Member

а хто сказав що вона для вас ідеальна? вам 53 оптимально, ну хай плюс мінус 2 кг.... але не більше! хіба кості тонюнічкі і структура аскетична...

6. Provizor

Provizor Well-Known Member

"Лучший способ избежать искушения, поддаться ему:)"
    Я дуже люблю еклери, декілька раз без докорів сумління наминала їх в обід. А взагалі, в мене якось просто з цим, можна ввечері ковбасою перед носом махати, я не хочу їсти і все. Це як перезагрузка мозгів, апетит виникає лише на дозволені продукти. А на сніданок люблю себе побалувати какао чи солодкою кавою з молоком. Ввечері балдію від зеленого чаю.
    Від себе не втечеш, ключ в голові!

7. Bride

Bride Well-Known Member

Всі дають "ідеальні" поради, таке враження, що в мене однієї проблеми з силою волі))))
    Чому ж тоді стільки дописувачів в темі??:girl_nea:
    Гей, відгукніться, будь ласка, герої боротьби зі спокусами!:girl_sad:

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ну, я, якщо хочу їсти після шостої, то п"ю чай або каву, вони мені перебивають апетит. Але якщо вже дуже хочу їсти, то їм. Вчора, наприклад з"їла трохи домашнього сиру і випила горнятко пива за комапанію з коханим..:girl_blush2:

9. Provizor

Provizor Well-Known Member

Вже третій раз стираю, нічого мудрого не виходить написати. Хотіла запостити класну серію з Єралашу "Сила волі", щось не виходить. Якщо ви боретесь з собою і стримуєтесь з останніх сил, щоб не їсти зайвого, то настане момент, коли почнете їсти все, що бачите і ще й про запас ( може у вас не так, я про себе).
    Проаналізувавши своє харчування, виявилось, що був момент доїдання за дитиною (тепер це чітко відслідковую), перекуси на автоматі (вафелька на столі лежить, банан в полі зору), їжа за компанію (особливо чай з цукром вечерком в прикуску з булочкою). Насправді, моєу організму вистачає три рази в день повноцінно поїсти, ну а компанію чоловіку складаю тепер з зеленим чаєм. Якщо вже щось таке смачненьке захотілось ввечері (і то не від голоду, а "от нечего делать"), то я знаю, що з"їм це завтра вранці, якщо захочу. А гастрономічний рілекс для мене (я вже писала) це - еклери. На них табу не поширюється. (Часто їсти його не виходить, бо все ж таки не в кіоску продається, а треба спеціально купувати в цукерні). Підбиваючи підсумки напишу таку фразу: "Я їм те, що хочу."
    Bride, спробуйте проаналізувати, що насправді стоїть за цією канапкою з ковбасою? Можливо ваш організм потребує їжі після 18-ої? Тоді варто трохи перекроїти систему під себе і свої потреби.

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

А що поганого в макаронах? Навіть, якщо з"їли канапку не в той час, не картайте себе, а похваліть за чай без цукру.

Останнє редагування: 3 Листопад 2010
  10. Mazerati

А в мене з харчуванням зараз якось все добре складається. Трохи завдяки коханому. Він не їсть хліба, макаронів, кетчупів, майонезів, піци і я відповідно тих всіх штук теж не їм, бо вдома в нас такого не буває (канапок відповідно теж). Зараз завжди маю в холодильнику домашній сир - джерело кальцію (то якщо нема нічого приготованого, щоб не спокуситись на якусь швидку нездорову їжу.) Також майже завжди в мене є приготований суп роблю без зажарки, бо ми того не їмо. Готую на м"ясному бульйоні, тож картоплю з нього не їм, як у системі написано). Коханий дуже любить картоплю, тож постійно йому готую варену і окремо м"ясо. Я їм з того тільки м"ясо. Якщо на гарнір рис, то їм трохи. Якщо готую плов, то їм тільки суп.
    Отакий в мене приблизний раціон. + салат з капусти і я блука, бо люблю.

11. kristas

kristas Well-Known Member

а це рахується???бо я шось подумала, що він то варений з картоплею, значить якийсь крохмаль таки виварився????

12. Mazerati

не знаю, може ви і праві, але я просто картоплі не їм і все

13. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Так, перший день пройшов нормально. Після 6.00 нічого не їла. Так загорілась ідеєю, що навіть не хотіла. Для мене це великий прогрес

14. Mazerati

Дівчата, я так хочу схуднути до Нового року. Як думаєте, вийде?
    за скільки часу можна скинути вагу на системі? (10кг)

15. Rona

Rona Мама-йожик

думаю, що реально + -, якщо фізичні навантаження є, і дотримуватись чітко, не халявити

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Можна за два місяці якщо спокійно працювати, бо в середньому ви повинні худіти по кілограму в тиждень. Але це знову ж таки за умови що дотримуєтесь всіх скрабів і вправ, а особливо вправ.

17. Bride

Bride Well-Known Member

Мені сьогодні вперше зробили комплімент на роботі: сказали що я така худа, що можна вчити анатомію, і що для мого зросту я взагалі дуже худою виглядаю.....ех. Трохи перебільшений, звичайно, але було таааааааааак приємно!
    Прийшла додому, насмажила оладків, і погодувала чоловіка, а сама....пила чайок зелений.

бааааааааааачили) точно в ціль))))

я теж така. а банани що - не можна?

18. Rona

Rona Мама-йожик

хух, циферки на вазі нарешті зрушились... маю надію, що не поповзуть вверх через деякий час :girl_blush2:

про банани... мають багато крохмалю
    я, наприклад, від крохмалю дуже швидко повнішаю... пробуйте, спостерігайте

19. Mazerati

якщо не помиляюсь, то за системою вони належать до заборонених продуктів. + виноград, хурма..

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

банан - великий вміст крохмалю
    виноград - сам цукор, якщо можете з’їсти лишень одну-дві ягідки тоді мона а інакше краще утриматись.
    хурма - цукор, хоча я дуже люблю бо там йоду багато

Слухайте, а дайте мені копняка якогось, бо он я все розумію головою а зрушитись з мертвої точки ніяк не можу. Все гуляю тенди-сєнди. То схудну тих 5кг, то назад наберу. Маю якийсь страшнючий блок в голові і ніяк не зсуну його. :sad:

Статус теми:
Закрита.