Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Дівчата, а я на роботі така забігана що їсти навіть не маю часу, що вчора, що сьогодні. Зараз трохи щось перехоплю і все- далі до справ. Певно робота то найкраща дієта бо нема часу про їжу думати, і з того всього навіть не хочеться їсти. А вправи то обов"язково як без них?

• Подобається Подобається x 6
  2. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Танюха!!! А для чого тобі худати????:girl_sad:Ти ж худюща:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 1
  3. iruska

iruska Well-Known Member

Ухххххх! Накінець дочитала!!!! Приймайте і мене в свої ряди!!! Стільки оптимізму додалось і віри в те, що зможу... КЛАССССС!!!! Завтра біжу купляю вагу!!! Ставлю лінієчку і вперед!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 10
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ой, я Женічку пропустила, а вона не признається!
    Женю, вітаю!!! Бажаю сили й витримки! :girl_wink: :girl_claping: [​IMG] [​IMG]

Дівчата, ану зізнавайтеся, в кого ще прогрес упевнено рухається до перемоги! :girl_claping:

• Подобається Подобається x 3
  5. Olenkaaa

Olenkaaa Well-Known Member

присутність ваги (бажано таки електронної) значно покращує процес, от я мала, але позичену в сестри - щодня важилась, тримала руку на пульсі :) а потім віддала і розслабилась. ніхто не контролює - значить все можна ;)
    тепер думаю своєю обзавестись, тоді і лінієчку виставлю.
    на днях була в мами і зважилась, так шо початок відліку 58кг, ціль-54-52:girl_in_dreams:...п"ю ромашковий чай:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 11
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я щойно на вулиці так набавилась бадмінтон("тряхнула старіной":girl_smile:) зі сусідськими дітками,що почуваюсь просто пір"їнкою:girl_smile:,таке класне відчуття після "худаючого" дня,а то б "напхала" повний шлунок і сиділа б на лавочці:girl_cool:

• Подобається Подобається x 13
  7. Оля

Оля Well-Known Member

Так, дівчата, хваліть і мене, бо я тако багато не розписую, а нині вже стала на 1.1 кг легша!:girl_spruce_up: А скраб просто супер! Навіть душ повідшкрабував добре! :girl_haha:

п.с. О! І кавою в душі файно пахне! :)

Останнє редагування: 11 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 15
  8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата ви пишете про кілограми хто скільки а я навіть не важуся, важилась в понеділок з цікавості, а тепер як на думку спаде. Я по собі відчуваю що в мене є кілька зайвих кіло і ваги мені не поможуть. А щодо скрабу і крему то є супер штука. Я мумійо правда кидаю в антицелюлітний крем він єдиний перебиває той приторний запах, а так все гуд!!!!!!!

9. левиця

левиця Well-Known Member

Все. Писала вранці, що витримаю на забаві.:girl_mad: Але..............................злукавила. :girl_devil: Хоча їла трошки і хоч від торта відмовилась. :girl_cray:: Чоловік вдома з"їв. :girl_haha: А на вигляд який він був:girl_flirt: Але може вибачите. Ще так важко змінити стереотипи. Хоч тримаюсь затято. Минулі дні на чоловікові спокуси (я маю на увазі щодо їжі) не піддавалась. Все від завтра знову у мінус 60. О, ще ледь не забула. Може хтось вже купував мумійо. Порадьте де і по скільки. Бо дуже вже завтра хочу.

• Подобається Подобається x 7
  10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У мене, маленький такий скромненький прогрес в 1 кільо і 400 грам.:girl_flirt:

Я нині снідала залишками плячка, потім в 12-й поїхала в спорт зал і там навіть ноги качала :girl_cool:, а потім перекусила яблучком і в 2-й пообідала зупкою і кусочком мяска і салаткою з овочів.

На вечерю чоловік запланував смажену бараболю. Я напевне буду їсти щойно куплений ананас.:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 12
  11. Alias

Alias Well-Known Member

Дівчата, терміново дайте де почитати , що робити , щоб схуднути.Бо моя мамця знову кодуватися побіжить, а то ж так дорого ниньки!
    Я їй розповіла про те, що на посиденьках всі худнуть, дала почитати дописи.Проситься на худіння.:))

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Усе в першому дописі теми. Я навмисне туди скопіювала всі лінки та файл.

• Подобається Подобається x 1
  13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Таааа....а на животі хто сальце згонить?! І трошки на бедрах?! Я ж не хочу багато.....так, кіло-два-три....Щоб була така вага, як 5 років тому пере двесіллям. Тоді буду щаслива. Бо та противна складка на животі мене дуже нервує, мушу їїї позбутись. І ще - подивившись свіжі фото, я зрозуміла що на бедрах теж трохи лишилось зайвого...тре якось зганяти...Ну а всім іншим моїм частинам тіла ніби ніц не бракне :)

14. левиця

левиця Well-Known Member

Ура!!!!!:clapping: Прочитала всю книжку від початку до кінця. До повного щастя бракує величезної витримки (а це мабуть на перших порах прийдеться відмовитись від гостей після шостої) і підтримки (сподіваюсь вашої:o

• Подобається Подобається x 10
  15. Лянка

Лянка Well-Known Member

І я вже кілограмчик скинула. Правда, зізнаюсь чесно зарядки не робила:girl_flirt:

• Подобається Подобається x 9
  16. Женічка

Женічка Well-Known Member

ой,дівчаточка, їсти хочу........
    не можу вигадати собі якихось приємних фіз вправ,моя мрія велотренажер.... ніхто не продає???:girl_haha:
    наступний раз в понеділок зважусь, бо чую,що живіт розпирає на місячні,і груди тягарем страшним починають звисати :girl_crazy:

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я повечеряла так. Сливку покраяла на маленькі кавальчики і поклала в десертну вазочку. До неї додала 3 ложки грецького йоґурту. УСЬО! Було дуже смачно.
    Також купила собі дуже файну мінеральну воду зі смаком цитрини. Дуже файна. Мягка і натуральна. (ну принаймі так на пляшці пише) ;)

Бо чоловік такий нечемний мене тут спокушав смаженою бараболькою. Втікла з кухні :girl_haha:

• Подобається Подобається x 15
  18. левиця

левиця Well-Known Member

А маєте його де поставити в хаті? Я звичайно його не маю. Але десь восени купили Абкінк про. Навіть дуже не користувались, бо трошки місця займав. А тепер прийдеться знову його розкласти, чи що? Тож добре подумайте. Я думаю (для себе звичайно) може вистачить тих вправ, що описано в книжці?! :girl_in_dreams: Але то я може така лінива, а рішення за Вами. :girl_claping: Щасти.

• Подобається Подобається x 8
  19. Макарена

Макарена Well-Known Member

Нарешті добралась до вас. Дивлюсь, що помаленько "мрії збуваються":girl_curtsey:. В мене, на разі, без змін...Тому і лінієчку не ставлю - авось бігунок не буде рухатись:girl_sad: Завтра вранці зважусь і поставлю (якщо будуть зміни). А коли "прогрес" пішов? На який день? Бо бачу, що Карапуз недавно приєдналась, а вже кілограмчика нема:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 4
  20. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А в мене день не вдався...Вірніше....Одним словом - сором, але я "зірвалась" і так нагамалась......:o А зараз зла-злюща на себе:no::umbrage:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.