Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Всім привіт!Знову вирішила до Вас повернутися.Приймаєте?

2. Provizor

Provizor Well-Known Member

Я на системі, правда трохи порушую в плані того, що не встигаю три рази в день поїсти. Зараз доня хворіє, менший з рук не злазить, апетиту від того всього нема. Ще не важилась, цікаво, що вже там вага покаже? Скраб з кавою супер! Мені здається, що розтяжки краще виглядають після тих процедур.

3. fifa

fifa New Member

Звичайно приймем ми всім тут раді..Олександрочка

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Розтяжки без сумніву краще виглядають.

А я щось ніяк не можу до вправ долізти. На вагу також не стаю, бо не хочу розчарувань. Бачу що змін виразних ніби нема але я на тому не зациклююсь. Звичайно що хотілось б вже щоб бути тоненькою як билинка але напевне воно мені ніколи не станеться, то прийдеться жити мені в мому ведмежому тілі.:girl_flag_of_truce:

5. Rona

Rona Мама-йожик

думаю
    , бо
    то може знайти оптимальні тренування за гроші, хорошого тренера, який буде надихати, контролювати :)
    + спрацює стадний інстинкт (якщо він є)

6. Маруся-мама

ой, в нас то такі величезні гроші що муж ніколи мені такого не позволить. А контролера я маю в лиці чоловіка, як тільки дати йому зелене світло він мене замучить. Боюсь того.

7. Provizor

Provizor Well-Known Member

І я з вправами не дружу... Хіба що регулярні вправи на руки, розхитування 7кг:girl_haha: Також не важусь (нема ваги наразі), а ще вирішила не зациклюватись на кг, а змінити стиль життя вцілому.
    Маруся-мама, що за песимізм? Я впевнена, що якщо ви захочете, то обов"язково досягнете бажаного результату! Можливо причина зупинки на певних кг не в харчуванні? Читала, що ви консультуєтесь з психологом, що він думає? Може вам попрацювати з мотивацією. Потрібно щось для поштовху, натхнення, те від чого захочеться літати, наче фея; бути сонечком:girl_yes:

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

А чого насправді ви боїтесь? Можливо змін?:girl_wink:

8. Маруся-мама

думаю що ніяк не можу себе уявити стрункою, в голові в мене сидить що я місьо форева :girl_emo:

9. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

А я ставала вперто, хоча розчарувань також боялась. І вага мені кожного дня давала підстави для суму:sad: Але це було краще, ніж наїстись-напакуватись, на вагу не ставати, але думати, думати - а скільки ж там кг тим часом наросло?!
    А тим, кому складно, тим, хто намагається змінити уклад життя, дотримуючись Катерининої системи, розповім свою історію.
    Спортом я займалась чотири роки поспіль - три-чотири рази на тиждень, без пропусків. Була стрункою і підтягнутою, ну і за харчуванням стежила. І тут - завагітніла другою дитинкою. Спорт, звісно, довелось закинути. Всю вагітність я пильно стежила за набиранням ваги, обмежувала себе у солодкому, мучному. Набрала рівно ту кількість кг, що радила моя лікарка і мудрі книги. Народила дитину, 10 кг пішло одразу, вага була майже такою, як до вагітності, але...по-перше, живіт обвис, стегна змінили форму, з’явились "вушка". Чесно кажучи, такі метаморфози мене не засмутили, я особа вольова, і подумала, що з легкістю поверну втрачену форму. Да нє тут-то било...Грудне вигодовування (воно важливіше за все!), постійний голод, бажання напакуватись пундиками і смаколиками, вічна поза а-ля тюлень біля дитинки...Вага зростала. Було 59 після пологів, стало 63:scare: Можливо, комусь така вага здасться невеликою, але для мене це було дуже трагічно...Тим паче, в порівнянні з ще зовсім нещодавнім струнким відображенням у дзеркалі. Вага невелика, а от вигляд...жахливий! Тушка з тоненькими руцями на опецькуватих куцих ніжках:sad:
    Лактацію налагодила, а от стиль життя - ні. Вранці їла цукерки (улюблені "Тоффі" рошенівські), гору твердого сиру, горіхи, печиво), в обід нічого з мрією, що так і до вечора триватиме. Приходив з роботи чоловік, і я...разом з ним вечеряла. А коли не вечеряла, вага все одно не падала!!!:girl_cray: Я не влізала у найбільші зі своїх джинсів! Так тривало три місяці. До речі, запаковане в тушку я також записувала. Виглядало не дуже трагічно (зараз читаю і сміюсь) - цукерки, сир, горіхи, чай:xaxa:
    Я обмежувала себе в харчуванні, але не втрачала вагу!!!
    Треба було щось робити...я пішла в спортзал. Займалась тим, чим не займалась ніколи - силовими тренуваннями. В залі, де переважним контингентом були "качкИ" з горою м’язів. Було ніяково, я соромилась свого тіла, того, що найелементарніша вправа мені давалась вкрай важко. Але поступово (приблизно за місяць), я помітила, шо зменшилась в об’ємах. А вага...вага зросла!І маленькі джинси вперше застібнулись з положення стоячи, а не лежачи на ліжку:))) Процес пашол!
    З тим, що я почала змінюватись зовні, прийшло інше. Усвідомлення, що після двох годин в залі не годиться наїстись ввечері, бо зусилля підуть на смарку, і грошики, грошики також:)))) Тоді я дійшла до "Системи". ЇЇ я трошки переробила під себе, але загалом майже так, як в Каті. На сьогоднішній день (пройшло 1 рік і 6 місяців) я втратила 9 кг, важу 54 кг. Пильно стежу за вагою. Щодня зважуюсь. Коли йдемо кудись в гості чи до ресторану, їм все, що душа забажає. Але вранці - на вагу. Якщо відбувається її зростання, спокутую обмеженням у харчах.
    Може, багатьом і не до вподоби регулярні заняття спортом, але повірте - по-перше, складно лише на початках, далі втягуєшся і вже не уявляєш без спорту свого життя. А по-друге - лише за допомогою регулярних навантажень можна стати власником справді стрункого, підтягнутого тіла. Бо "система" - це добре. Але - (десь вичитала) : "Тощая корова - еще не стройная лань":girl_yes2:

10. Маруся-мама

Дякую за компліман, але мені і до тощої корови ще далеко.

Силові тренування можуть помогти коли вам треба підтягнути мязи а не коли на мязах ще багато жирової тканини, бо тоді робите собі ведмежу послугу що накачуєте мязи під жировою тканиною.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

нє Маруся-Мама, то ніц не шкодить :) Точно вам кажу. М"язи під жиром качаються, жир потрохи від раціонального харчування і кардіо тане ... Усьо нормально працює

12. Маруся-мама

Ну я так не їм. Вважаю що сир це добре і його треба їсти, горіхів не їм і цукерок також, взагалі вони мене не манять.

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

ну тоді треба щей кардіо робити

Не знаю де запитати, але бачу що заходять тут люди... а що з такого можна сподіватись?

Останнє редагування: 7 Жовтень 2010
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

я згідна з Марусею... може через те, що все білкове трохи люблю.. але після вправ, які робляться стоячи - аеробіка і тп. так ноги підкачала, що(( як у тої кобіти на фото тільки ще трохи сальца добавити.. зато в решті практично нічого не змінюється(((
    хоча, коханому подобається, каже що спортивна фігура це красиво, поки не стає мужчиноподібною, тому можу качати скільки хочу, головне щоб не накачаніші за його))))

14. Bursukanja

Марусю! У порівнянні з колишньою Катею 120-кільовою Ви справді струнка! А я, наприклад, вірю, що все у Вас вийде:)

Неправда! Жирова тканина переростає у м’язи. Відомо ж, для чого спортсмени п’ють висококалорійні коктейлі, посилено харчуються! Для того, аби набрати вагу. А маса переросте у м’язи при силових навантаженнях. Не наростуть же м’язи на кістках...із зайвою вагою легше перетворити жир на м’язи. Але обережно. У мене, наприклад, була дуже багато кардіонавантажень на початках. Тренер так наказав. Силові навантаження ж також різні бувають. Мені, наприклад, тренер спеціяльну програму складав...із урахуванням моїх проблем. І далі також пильнує, як і що я роблю.
    Я ж не наполягаю на силових навантаженнях. Займалась колись аеробікою, то вага геть не падала. 5 разів на тиждень активних занять. І все на місці. Можливо, для кожного потрібно щось своє?

15. Маруся-мама

а тут прошу «помєдлєннєй, я запісиваю» і в деталях, що мається на увазі.

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Дякую, що ви в мене вірите.:girl_tender:

16. Bursukanja

Кардіонавантаження - це коли тренування повинно починатись із навантажень на кардіотренажері (велотренажер, степпер, бігова доріжка або орбітрек). Чесно - я це не люблю, бо надто виснажливо і одноманітно. Спершу 5-10 хв. кардіонавантажень. Потім - основна програма. Це годинка занять. Потім - обов’язково - і що найважче - 20 хв. тих самих кардіонавантажень...це коли сили вже геть нема...але тоді організм активізується і особливо активно спалює смалець. Якщо Ви наважитесь піти в спортзал, я Вам можу надіслати програму, яку складав для мене персональний тренер. Марусічко, це справді не так страшно, як звучить:)))) Варто лише почати!

17. Маруся-мама

Дякую!

18. Orman

Orman Модератор-бомба

ціхо-ціхо, тренер складав програму для ВАС, а не для Марусі. Програма складається під людину конкретну з урахуванням багатьох особистих параметрів.

Маруся-мама, про кардіо є тема в спортзалі.
    хочете додому купити? Тоді краще щось універсальне, а для вас то я б взагалі радила краще кардіо-тренажер (вело-, бігова доріжка, еліпс). А силові реально дома на килимку робити (хочте вірте, хочте ні :)).

ну за законами збереження енергії то так, але я б з такими твердженнями була дуже обережна.

19. Rona

Rona Мама-йожик

хм, вага - ще не показник, то 100%, об"єми - ось, що головніше за неї

у нас в залі є кобіта яка важить 90кг (зріст 1,70м), але вона займається давно і то видно... як тренер каже: "тренований жир" :)
    Марусю, бажаю Вам натхнення і впертості :) йти до мети попри все!

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

якщо тяжко лишити дітей, я би радила займатися вдома, якщо нема протипоказань по здоровю, що мусить хтось наглядати за виконанням вправ...
    якщо сидиш на хорошій дієті (читай "здорово і помірно харчуєшся), то силових навантажень не обовязково.. можна зайнятись принаймі на початках стретчингом (повною розтяжкою тіла) чи йогою, кому шо подобається.. в такому випадку просто тане жир, а мязи практично не нарощується або залежно від програми нарощуються, але не так інтенисивно...

я знаю що почати дуже непросто, чи вдома чи в спортзалі... бо коли бачиш які в інших рухи виважені, цілеспрямовані, а ти шось дригаєшся як вош на мотузку, не дуже виходить (ну а що можна хотіти, якщо перед тим нічим не займався або перерва в десятки років?!!) - то стимули пропадають.. треба через то переступити.. розпочати навіть з 2-3 хв чи навіть з 2-3 вправ на день.. головне з кожним днем по трошки збільшувати навантаження.. а коли побачиш перші результати то нема кращого стимулу)))

Статус теми:
Закрита.