Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іруня

Іруня Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Я хоч ще і не з вами ( поки що ), але теж нарешті зайнялася собою, а то після пологів вже майже рік пройшов, а я все росту і росту... Дієти якоїсь спеціальної не дотримуюсь, але не їм нічого після шостої, ну і ніякого солодкого:girl_nea:. За вересень -4 кг!

Тут ви пишете про "копняки". Знаєте, що було для мене копняком ( вірніше, хто )? Одна знайома розказувала про свою коліжанку. Має та двох діток. І от, після другої дитини вийшла вона з декрету на роботу ( в школу ). Важить 85 кг, а ще й низького росту... Вдягнутися не має в що, купити щось на себе - проблема. Взяла себе жінка в руки і за півроку схудла на... 40 кг. Важить зараз 45 кг. І нічим не відрізняється від своїх учениць:girl_crazy:. Ото сила волі! Ця історія мене так надихнула, що я вирішила за себе теж взятися.

2. Rona

Rona Мама-йожик

Маруся-мама, то називається візуалізація! дуже дієво :)

копняк у фіз.навантаженні я собі раніше робила регулярно, але мене вистачало на кілька тижнів максимум (бігала по сходах, на стадіоні, робила вправи вдома за відео), потім запас щезав, якісь причини завжди знаходились
    тому я вирішила, що мушу за то платити, тоді буду цінувати... і пішла на шейпінг :girl_yes: перший місяць було тяжко... перестоїтись треба було, а коли почала помічати результат, натрапила на "систему -60", яка підійшла по харчуванню і пузліки склались :)

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

це з серії психологічного настрою і відношення до їди і похудання в цілому

4. fifa

fifa New Member

як в сас справи дівчатка як успіхи пишить а то мені тут самі нудно((((((((

5. Маруся-мама

У мене іде процес але ДУУУУУУУУЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ повільно. Це все через те що я сплю лишень по п’ять годин на день, а треба хоча б вісім.

6. fifa

fifa New Member

ой в мене теж а я сплю 6 год і не висипаюсь завжди в мене зара ніяких зрушень все постарому..........................((((((((((((((((((

7. Marisa

Marisa New Member

Всім привіт , візміть і мене до свого дружнього кола. На цій системі приблизно тиждень , скинула майже 1кг, в ідеалі ще скинути 7-8 кг ( моя вага на сьогодні 60 кг, ріст 1.64), впевнена що все вийде оскільки від солодкого вже відвикла, раніше не могла уявити як можна пити чай без цукру, але виявляється все можливо.

Хто з вас має електронну вагу?
    Оскільки хочу придбати але незнаю яка хороша, яка немає великих похибок, порадьте буду вдячна.

8. Provizor

Provizor Well-Known Member

Чоловік подарував tefal вартістю біля 300гр, не пройшло і пів року, як вона заглючила, показує меншу вагу (-10кг від реальної маси), зараз на ремонті, а я користуюсь звичайною механічною. Так що tefal не раджу.
    В мене запитання до тих, хто скинув вагу по системі. Чи справді, до 12.00 можна не обмежувати себе у їді? Бо як їм вранці цукерку, то мучусь думкою, чи не завадить це моєму похуданню.

9. fifa

fifa New Member

ой і в мене вага тоже електронна зламалась треба собі нову купити а то зара не можу зважитись9(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

10. Rona

Rona Мама-йожик

в мене Тефаль електронна найпростіша працює справно вже 2 роки

Provizor, так, до 12-ї можна себе не обмежувати, ні в продуктах, ні в їх кількості

11. veronka

veronka зла друзя

я до 12 і чай з цукром і меду і шоколад і сирник собі можу дозволити)) то мені настрій покращує на цілий день:girl_blush2: але варто дивитися по собі - на мене то ніяк не впливає (тобто не сповільнює процес), а комусь то може перекреслити усі старання:no::confused:

12. Marisa

Marisa New Member

я кожного дня в блокнот записую що я зїдала впродовж дня і скільки скинула так лекше зрозуміти і проаналізувати що сповільнює процес худненння . Організм в кожного різний я наприклад можу зїяти щось солодке , але мучне навіть зранку собі дозволяю рідко.

13. Маруся-мама

Десь то я читала, чи то Орман писала чи хто, що коли вона/тренер радила жіночкам записувати що вони з’їдали за цілий день то мозок почав працювати так щоб не з’їсти зайвого бо тоді то треба буде записати в блокнот і воно буде мучити тебе що ти з’їв забагато. Свого роду психологічний настрой.

14. Marisa

Marisa New Member

Дійсно здається що протягом дня не так багато і їсиш, якась канапка, щось солодке , кава пару раз, а коли це записана бачиш реальну картину , мені дуже допомагає, ПРОТЕ ДУЖЕ ВАЖКО НАВАЖИТИСЬ на це , напевно як стати на вагу після свят.

15. fifa

fifa New Member

доречі дівчатка я собі тоже кожен день розписую тоді аналізірую цілий тиждень і дивлюсь чи я багато їла....)як в вас всіх справи..))))доречі я в суботу і сьогодні нічого не робмла бо вчора я була на день народженні і сьогодні тоже............((((нічого не вдію..........(

16. Marisa

Marisa New Member

я сьогодні була на дні народженні в похресниці, і зуміла дотриматись дієти оскільки застілля почалось в 4 год, то я дозволила собі пару кусочків риби і стакан вина.:girl_yes: , тортик зара на кухні чекає ранку.:girl_tender:

17. fifa

fifa New Member

marisa ви молодчинка ..)

18. Marisa

Marisa New Member

дякую, доречі тортик мені не сподобався. А де всі ? напевно тихенько їдять шоколад??:girl_feminist:

19. Маруся-мама

Ні, ми тихенько їли кексика вчорашнього і зробили висновок що краще додавати американську желатину а не польську. :girl_blum: В нас щойно ранок, тобто 11:30.

20. MYR

MYR Member

Шоколад не їм, і взагальному від солодкого мені відмовитись (після обіду) було не так вже й важко, найважче виявилось не їсти жареного і смаженого. Виявляється, більшу частину мого раціону складала саме така їжа. Результат в мене не дуже(3кг. за 1,5місяця), але я й не дивуюся, бо системи чітко не дотримувалася, не їм після 18:00 і роблю фізичні вправи(10хв), а от протягом дня практично не дотримувалася системи.

Статус теми:
Закрита.