Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

О,в мене теж вага поламалась:girl_mad:але Вам Марусю ще пощастило, бо моя максимальну крайню цифру показує - ну не така я, чесне слово.:girl_crazy: Буду важитись раз на тиждень - ще показовіше буде:girl_claping:
    З дієтою проблем нема в мене, але Левко почав менше груди брати (потримає в ротику, відпускає:girl_sad:).Сьогодні поспостерігаю за ним пильніше, якщо справді молока стало менше (а може якість помінялася?) буду коригувати дієту. Але в бік яких продуктів, допоможіть?!

• Подобається Подобається x 8
  2. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ірушка, а може ви занадто захопились вправами? Після такого може стати менше молока. І ще треба обережно з тим, чим мажешся, бо запах якийсь може дитина не сприймати і через це відмовлятись від грудей. А про продукти, то при цій дієті "-60", не думаю що якісь продукти сильно вплинуть на відмову від грудей. Ще дітки активніше беруть груди, коли мама їла часник, для них молочко стає ще смачнішим:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  3. левиця

левиця Well-Known Member

А в мене сьогодній третій день системи. Але певне видасться дуже важким. Маю йти на ювілей на 4 годину. А там певно будуть всякі смаколики. Отож прийдеться лише очам радіти. Але може витримаю. Вчора на роботі обідали десь о 11.30. Всім було добре. Правда потім вже вечеря десь біля пів на шосту. Але протрималась до ранку.

• Подобається Подобається x 10
  4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Молодець! А я, порося таке, ввечері зірвалася: вкрала з холодильника сирок і полуниці. :girl_sad: Зате витягнула чоловіка і малу на прогулянку. :o
    Тепер вирішила все-таки снідати перед роботою, бо потім ввечері не до витримання. Сьогодні запхала у себе пластівці, а після роботи ще вдома запарю собі того чаю з молоком - на роботі після нього навіть на цукерки не тягнуло. А тут ще той ПМС, гормони з розуму сходять: ще такого не було, щоби я за тих два тижні перед гостями зо два кілограми не набрала. Щоправда, вони щасливо кудись собі пропадають на початку циклу, але зараз нема на них ради! Ходжу зла, як та тигра, все мене нервує, так і тягне щось похрумкати. :girl_devil: Чи то якесь заспокійливе попити?
    Сьогодні постараюсь виправитись... Чесно
    Я собі так подумала, що скільки там тих черешень та трускавок... Ще тиждень-другий, та й по них. І користі від них більше, ніж загрози схудненню. Хоча, можливо, я і помиляюся. :)

Дякую, сонечко, я також! :girl_smile:

• Подобається Подобається x 11
  5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Закінчилась друга доба худання....вчора я повечеряла в 17год.,а малий мені нічкою "гастролював" до 3 ночі і я не спала,то думала,що сьогодні вранці "вовка з"їм",але коли перед сніданком зважилась і побачила,що стрілка ваги показує,що я "скинула" десь приблизно 800-900 грам(ну але то на голодний шлунок),то наїдатись перехотілось,подужала каву+1/2чл коричн.цукру+3 дієтичних хлібця....ось такі мої перші успіхи:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 13
  6. kitka

kitka Well-Known Member

Такс, дівчата, маю кілька питань:
    - коричневий цукор є в нашому супермаркеті кількох видів, є світліший, темніший: який брати?
    - "скрабувати" треба тільки проблемні зони чи все тіло (якщо не все тіло - проблемна зона)?
    - як злив у ванні реагує на крупинки кави (я наприклад завжди кавову гущу викидую у відро, а потім вже ситечко з кавоварки мию)? Не буду я мати що слухати від свого Ромка, що вода погано стікає:girl_in_dreams:?

• Подобається Подобається x 16
  7. irushka

irushka Well-Known Member

Не повірила своїм очам зранку, на вазі 61! І то так легко, без голоду і без надмірних зусиль за 3 дні?! Чи може і вмене що з вагою сталось?
    До речі, вчора після того м`яса в обід на вечерю з`їла 5 шт. чорносливу і до сну їсти не хотілося зовсім.

• Подобається Подобається x 19
  8. kitka

kitka Well-Known Member

О, ще згадала:
    - чи можна курагою перекусювати (ну не в конячих дозах, звісно)? Просто це єдиний сухофрукт, який мені смакує.

• Подобається Подобається x 6
  9. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Спдіваюсь це було до мене:girl_curtsey:
    Ну, фізичні вправи виконую звичні: прибирання (попіднімати всі забавки порозкидані по хаті, то доволі гарна фізична нагрузка:girl_smile:) подовжили маршрут прогулянок (в середньому десь зо 3-4 кілометри), ну і за Левком бігаю (ледь встигаю:girl_crazy:) . Приправи то нам звично з народження. Може я трохи з кавою переборщила. Дві вечері я таки пропустила, хоч і не відчула того на собі. Сьогодні зранку з'їла плястерок запеченого м'яска з зелениною,трохи пісочного печива і чай з молоком:bad:.Подіяло. Здається Левко наївся:girl_claping:

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ух,нарешті дочитала,24 сторінки :girl_crazy:.
    Спробую і я,але напевне мій метод схуднення,буде такий як у Лілі :girl_in_dreams:.
    Успіху, мені !
    Я зможу,зможу,зможу :girl_curtsey:...

• Подобається Подобається x 17
  11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я вчора аж 4 хв крутила обруч! Правда трошки, бо він з такими мячиками всередині, то трохи боляче....але після 6 таки "зірвалась - з"їла 4 мармеладки "джеллі" і 4 печенька "марія":girl_cool:

• Подобається Подобається x 7
  12. Ірена

Ірена Well-Known Member

ой, а який же у Вас зріст? бо виглядаєте дуже стрункою...:girl_in_dreams:

ну все, все... я пішла вже звідси:shy:

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А в Лілі який? :girl_crazy:
    Я ніби за системою +грейпфрут. :girl_smile:

Учорашній кавальчик шоколаду ваги не додав. Нині ті самі 60,1 на вазі. А в мене далі криза. :girl_cray: То у всіх тут пмс чи як? :girl_haha: Ніц не хочеться, спати хочеться, їсти теж не хочеться, працювати не хочеться... :girl_cray: З того всього піду нині на ровер. :girl_curtsey: А зараз буду снідати котлетами. :girl_crazy: Добре, що пампушків мені на роботі лишили - хоч якась радість. :girl_haha::girl_in_dreams:

Забила би той пмс... :girl_mad:

• Подобається Подобається x 12
  14. Kasia

Kasia Well-Known Member

а вчора почитала вас , і зробила кілька вправ ввечері на все що нижче талії..... ще треба відівчитися жерти хліб кілограмами...

• Подобається Подобається x 9
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

IRUSKA*8 та irushka, вітаю з першими успіхами!!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping: [​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  16. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

ДЯКУЮ!!!ВЗАЄМНО!!!:girl_claping::girl_smile:

17. карапуз

Хіба,що виглядаю :girl_cray:.А я ростом невеличка,164 :girl_smile:.

Звітую.
    Всі цукерки з"їла ще зранку :girl_cool:.
    Поклала Мартина спати,позбирала всі забавки,що він порозкидав,отже, зарядку зробила :girl_haha:.
    Пообідала полуницею, і не одною :girl_crazy:
    Думаєте,що я з іронією віднеслась до похудання.Ні-я мушу схуднути :girl_mad:.
    А ще, повісила на холодильник фото ,на якому я на початку своєї другої вагітності.І тепер кожен раз повторюю собі:
    -Я такою недавно була і я такою скоро стану :girl_claping:.

Пи.Си На вечерю кісточка у мене вже є.

• Подобається Подобається x 19
  18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Для тих хто в Стрию))) мумійо є в аптеці біля Сільпо (та, де писало "низькі ціни"). Упаковка 60грн, можуть продати половинку. Забула скільки таблеток в упаковці, чи то 60, чи то 40:8: От роззява, якби купила, то знала б:girl_mad:, але я вже встигла всі гроші розтринькати:girl_crazy:
    Сьогодні всі навколо їдять морозиво після 12-ої:girl_cray: тільки згадка про вас, дівчата, і втримала мене від спокуси:girl_in_dreams: А ще згадала, що моя сестра двоюрідна нещодавно морозивом отруїлась дуже сильно:no:, три дні в ліжку валялась...
    Зважитись не вдалось (не мала сил ще й в ЖК повзти), якщо завтра погодка не підкачає, то зважусь:girl_claping:

• Подобається Подобається x 10
  19. карапуз

20. irushka

irushka Well-Known Member

Дякую, Лілю, тебе теж вітаю, у тебе теж гарні успіхи!
    У мене вага звичайна, зі стрілочкою (не знаю як таку називають), тому показники не є зовсім точними, але я таки трохи скинула, хоча зовні ще не дуже помітно:girl_spruce_up: Ще припускаю, що може вперше погано зважилась і 64 в мене не було :confused:

Карапуз, у мене зріст 165, але ви виглядаєте значно стрункішою з тою вагою, що й у мене. Ну, принаймні, на фотографіях точно, наживо не бачила...

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.