Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

для загального стану організму хліб треба їсти, там багато корисних речовин, зовсім відмовлятись від хліба не варто

2. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ну всьо! Беру себе в кулаки і повертаюся сюди! Після 6-ї переважно не їм, але для схуднення то не дуже помагає, тому йду шукати диск з вправами. Головне, щоб моя сила волі мене не покинула.

P.S.: надіюся, що скоро напишу щось подібне:

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

5. Rona

Rona Мама-йожик

в хлібі є вітаміни групи В, від яких залежить наша нервова система :) житній хлібчик зранку їм на сніданок з чайочком ммм... смакота!:girl_wink:

6. terezka

terezka котяка-вишивака

я теж так з положення вийшла, і корисно і для фігури купа часу аби позбавитись зайвих вуглеводів (до вечора себто)

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Думаю, що все-таки є, бо коли я два тижні не їла хліба взагалі, то потім півроку волосся пучками вилазило. :girl_yes2:

8. terezka

terezka котяка-вишивака

9. Маруся-мама

А моя вага вреднюча, стоїть на місці як вкопана ні туди ні сюди.

10. Jasmin

Jasmin :)

І моя вага стоїть.... ще з весни.... Ну я правда і не дуже чемна була. Але після фоток з моря вирішила виправлятися. От надумалась на аквааеробіку піти, тільки компанію наразі не знайшла.
    Основне йти до мети....:girl_tender:
    Доречі, кому цікаво, то в Ашані є в продажі книжка Міріманової "Жизнь после похудения". Я собі придбала, от вчора читала весь вечір. Всетаки нормальну книжку краще читати, ніж з ноута.

11. Маруся-мама

Я коли нечемна то вага зразу лізе догори, а он коли чемна то стоїть пляцком.

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я зрозуміла, що дуже важливо для схудення - це кожен день якісь вправи робити, тоді набагато швидше худнеться, ніж коли просто дотримуєшся дієти.
    До речі, я вже два тижні не їм солодкого, крім фруктів. то для мене велика перемога! ні, лишнім кілограмам!!! :tanksmile:

13. Jasmin

Вага стоїть і стоїть.... Вирішила щось робити. Надумалась на аквааеробіку ходити в аквапарк. Але одній не цікаво, може хтось зі мною надумається? Шукаю підтримку і компанію:girl_wink:
    А ще, серйозно задумалась про форумівку для системщиць. Може там надихнутись хтось зможе і ми заодно познайомимось і поділимось враженнями. Що думаєте?

14. Маруся-мама

І знов я пролітаю... от халепа. :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray: :girl_cray::girl_cray::sad::sad:

15. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

а для Не системщиць, але як каже мій чоловік "вічно худаючих" - приходити можна? Я б з радістю прийшла....

16. Маруся-мама

а мій ще мені колись казав - «похудєвшая тьотя». :girl_feminist:

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

думаю гарна ідея

18. Gorodocka

Gorodocka New Member

Дівчати приймаєте, якщо можна то я до вас. Як сьогодні встала на вагу то аж очі на лоб полізли, в мене ще такого не було. Мабуть літом розівчилася рухатися.

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ну все,добігалась !Я все бігала ,то до вас ,почитати,як у вас успіхи,то у гілку "з особистих рецептів",щоб потішити рідних і себе черговою смакотою.Чоловік,правда,не може натішитись,коли сідає обідати.Але,моя вага мене зовсім не тішить.А ще ,одного вечора, переглядаючи старі фото , взагалі захотілось плакати.

Так,що тепер я до вас серйозно та надовго :girl_curtsey: !

20. Jasmin

Gorodocka звичайно, що приймаэмо! Тут завжди раді новеньким. Якщо є якісь питання не соромтесь, а запитуйте чи тут чи у ПП.:girl_yes:

карапуз ого, фото вражає.... така худесенька, свіжесенька панночка... хоча ви мені і зараз дуже подобаєтесь. Але то самому себе всерівно краще видно. Та і самопочуття підказує, яка вага чи то параметри є кращими для організму.

Я всетаки не полишаю думку про форумівку. От тільки думаю на коли... чи на тижні, чи краще вихідні. На яку годину? Чи до 12-00 щоб посмакувати всім чим душа бажає, чи то вже після 12-00 і дотримуючись системи. Про місце думаю всетаки найкраще місце Пузата хата, і по місцю як такому (в тому розумінні, що там в основному і проводяться форумівки) і по меню також, там є з чого вибирати.
    Напевно треба попросити Лілю, щоб створила тему з голосуванням:girl_smile:

Статус теми:
Закрита.