Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Я знаю, що то не ваша система, Лілю :girl_haha: Просто всі дописувачі, я так зрозуміла, дотримуються тут системи - 60!, тому я написала "ваша", маючи на увазі всіх. Мені подобається Ліліна система, подібна до моєї, дієва!

• Подобається Подобається x 5
  2. Oddly

Oddly Well-Known Member

я думаю, головне, що всі дописувачі тут - мають спільну мету, а засоби можуть бути у всіх різні, хто до яких звик, і кому які дієвіші :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 9
  3. ksjy

ksjy Well-Known Member

Думаю, що коли сильно-пресильно захочеться їсти ввечері, то варто починати читати гілку зпочатку.допомагає!:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 10
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я біля свого сідаю й чайочок п*ю. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=456661#post456661

• Подобається Подобається x 1
  6. Женічка

Женічка Well-Known Member

я щось ніяк не можу віднайти віру в себе, на вагу ставати боюсь....
    скільки раз я вже доходила до 56ти, а потім знову зривалась.... так не хочеться,щоб і цього разу так вийшло....
    завтра зраненька зважусь.

• Подобається Подобається x 5
  7. Лянка

Лянка Well-Known Member

Кажуть що не варто так часто важитись. Треба в середньому раз на тиждень і в один той самий час (тобто завжди зранку, або завжди ввечері).
    "Ростройств" буде менше.

А я зірвалась, - з"їла щойно 2 оливки

8. Liliyah Romanova

Женю, цього разу ви не сама! Ми всі разом!

У нас в кухні таку смакоту поставили на стіл... :girl_in_dreams: Пампушки. Мої улюблені... Ех, як доживуть до завтра, то матиму на сніданок. :girl_smile:

Я знаю, що вага ввечері не відповідає дійсності, тому важуся вранці. І то щоранку. Звикла вже. Вага біля ліжка. Вже 2 роки так (як не більше), тільки встала й на вагу. :girl_crazy:

Дві оливки - то не цукерки. Одна оливка має лише 4 калорії. Але... 0,4 г жиру.

Останнє редагування: 10 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 13
  9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

щодо ваги,то я жалію,що в мене не електронна,тоді було б чітко видно в грамах ск.+ чи -,а стрілочка в моїй вазі чітко покаже,мабуть,лише коли буде -500гр,або -1кг:girl_mad:

• Подобається Подобається x 7
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я не боюсь їсти жири... особливо рослинного походження, більше хвилюють вуглеводи:)
    в якомусь журнальчику прочитала, що ввечері, до сну, можна зїсти неважкої їжі на 600 калорій - саме стільки організм спалює під час сну...

• Подобається Подобається x 11
  11. Масік

Масік Well-Known Member

А я щойно зробила собі кавовий скраб, дуже класна штука і енергетики купа!!! Ще й чоловік на аромосеансі побував поки спинку тер :) купа позитиву одним словом! Правда сьогодні мумійо немаю бо запізно глянула в темку, завтра обіцяю виправитися ! Знаєте я досить довгий час не знаходила в собі сили волі не їсти після 6, а сьогодні от коли приєдналася до вас навіть думки щось гамати не виникало , що значить , що ти не один такий ! А ще пригадалося як моя сестра казала коли виникає спокуса щось зїсти після 6, то вона одразу ж закриває двері в кімнаті сідає і уявляє що все це вона зїсть на сніданок , мабуть так як Ліля про пампушки :)
    PS. Ну а мій коханий перейнявся яку ж каву до гелю тре додавати арабіку чи робусту :)

• Подобається Подобається x 13
  12. IRUSKA*8

продовжую:в 14.00-вправи(20хв);від полунички я таки не відмовилась в 16.00-5 полуничок(приблизно 50 зайвих калорій);Вечеряла в 17.00-гречка+легенький салатик....
    зараз 23.40-їсти не хочеться,п"ю негазовану водичку:girl_smile:

• Подобається Подобається x 10
  13. Оля

Оля Well-Known Member

Дівчата, а то такий обмежений список фруктів тільки на обід і вечерю, чи й зранку крім того, що в списку, їсти не можна?

• Подобається Подобається x 1
  14. IRUSKA*8

Зранку можна ВСЕ "ЧОГО ДУША БАЖАЄ":girl_smile:,якщо не так-поправте мене,будь-ласка

15. Оля

Оля Well-Known Member

Йой, то я люблю таку дієту! :girl_crazy::) Всьо, точно, що схудну!

• Подобається Подобається x 8
  16. Xomka

Xomka Well-Known Member

В мене питання про кавовий скраб: чи можна каву з чимось іншим змішати а не з гелем для душу? Я гелі терпіти не можу - ніяк не вдається їх повністю з себе змити, таке враження що вся в гелі з душу виходжу. Можливо можна його чимось замінити?
    Сьогодні спитала в аптеці супермаркету чи є мумійо ( а ну як Женічка пропустила цю аптеку:girl_wink:), фармацевт чуть не впала: "а чому це мумійо стало таким популярним?" Признавайтесь, хто крім мене і Женічки мучив фармацевта з "Колібріса"?:girl_haha:

Хвалюсь: робила вправи, активно гуляла з малим, після 18-ої зїла півгрейпфрута (чомусь давно я вже їх не їла, а то така смакота:girl_blum:) і випила чай. Відчуття двоякі: і зїла б ще щось і не хочеться ніби. Так що один день вже протрималась:girl_curtsey:

П.С. Женічка, там того мумійо не було, а замовити я не здогадалась, а вона мені і не запропонувала:girl_cray:

Останнє редагування: 11 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  17. Женічка

Женічка Well-Known Member

Xomka, там воно було??? якщо так, то ви мою порцію забрали,бо я вчора замовила:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    пробувала сьогодні скраб кавовий, просто супер, але моя шкіра суха то кожний день не витримає, буду хоча б 2 рази в тиждень,а може й один.
    П.С. а мені запропонувала замовити і пообіцяла,що сьогодні буде, чоловік ходив - сказали,що нема. але, можливо, привезуть тепер,побачивши скільки в Стрию бажаючих з"явилось :girl_crazy:

Останнє редагування: 11 Червень 2009
  18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Мда:girl_cool:!Ото вас всіх "мінуснуло"...:girl_crazy:Може то й мені до вас??:girl_in_dreams:а то так вже ті лінієчки ваші заманливо виглядають..:girl_curtsey:Але чому бігунок(тобто зменшення)я лише в Лілі помітила..:girl_flirt:решта що сачкають:girl_devil:??Словом..завтра і я до вас-мінусоватися на 60кг:girl_bye2:

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

решта просто не хочуть признаватись скільки тре худнути.

Нині дізналась що вага у мене поломалась. Стала на вагу а вона показує 15 кг. Я явно не така худонька. :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 12
  20. Liliyah Romanova

Просто я вже не перший день. Я від суботи почала. Цифра на вазі мене налякала. І якщо дуже суворо дотримуватися, то спершу втрачається легко, найважче йдуть останні кілограмчики, перші - доволі швидко.
    А в мене нині криза була... Ледве пережила то. :girl_cray: Оскільки повечеряти не вийшло і я лише перекусила кавальчиком огірка, то їсти хотілося шалено. Довелося вгризти кавальчик чорного 90% шоколаду, бо би не вижила.
    Поприсідала 10 хвилин, випила зеленого чаю, йду спайкати... Побачимо, що мені вага рано скаже. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.