Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

бажано 1-2 год

2. essen

essen New Member

Дівчата я теж хотіла спитати якщо не їсти після 6 то останній раз обідати чи можна ще в 6 їсти?:girl_sad::girl_sad:

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Краще поїсти в 18 05 ніж о 22 наїстись. Один з основних принципів системи - обовязкова вечеря! - але тільки дозволеними продуктами:girl_wink:

4. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я вчора повечеряла макаронами з сосискою і маринованим огірочком!!! Жах!!!
    Справа в тому, що в мене синочок захворів і вчора було найважче. З тим всім цілий день навіть чаю не пила. А коли вже більш-менш ситуація стабілізувалася, ми сіли з чоловіком їсти і готувати щось для себе не було сили, їла те, що він приготував. Слава Богу, що це було принаймі пів сьомої, а не пізніше!
    Ну і як тут схуднути?

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дівчата, а скажіть но мені чи ця система підходить для чоловіків? Хтось вже експериментував на своїх?:girl_crazy:Бо маю клієнта до вас в компашку...кілограмчиків так на 100

6. Галинонька

Галинонька Well-Known Member

Весна "на носі", пора би вже і мені в компанію вертатись, ато геть розслабилась. Правда кілька днів вже після 6 не їм, і перший кілограмчик відвовала. Рухаємся далі. Всім успіхів.

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене теж питання до знавців. Якщо я в зал ходжу на 17, перед тим їм 15-16. Приходжу додому 18-30, то вже не їсти? То виходить в 15 останній прийом їжі. Чи краще ще щось перекусити?
    В мене є результат за 3 тижні - 2 кг:)

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

не думаю що вона пошкодить. Спробувати варто+не забути крем з мумійо і кавовий скраб:girl_haha:, будь який мужик від того прибалдіє:girl_crazy:

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я після залу зазвичай їм салатик : огірок, помідор, болгарський перець і оливкова олія. можку моркву з"їсти, можу яблуко...В принципі..не знаю чи то правильно, чи краще нічого не їсти..але в мене є результат - 3 кг за півтора тижні.

10. Левицька

Левицька New Member

по-перше, вітаю!
    по-друге, результат від чого? ви ж, здається, на гречці сиділи?

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

На чоловіків також діє. Знаю одного, файно схуд за такою системою. Дуже струнко й гарно виглядає. І головне чудово почувається.

А я вже цілком не на системі. (((
    Важу наразі 59,5. Після 18-ої не їм. Але вдень їм таке всяке... у мене вічно вагітні настрої й забаганки якісь. :girl_crazy: І скрабом кавовим боюся маститися, не знаю, як на дитинку вплине. А без скрабу важко. На що можна замінити??

12. kitka

kitka Well-Known Member

Чуєш, а що як манкою спробувати:girl_smile:?

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О, це цікаво. Але вона ж розмокне.

14. kitka

kitka Well-Known Member

Так вона ж не встигне за такий короткий час, нє? Вона довго залишається в яйці тверденька, як я роблю наприклад лите тісто:).

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

мона ще цукор як варіянт. Головне щоб був ефект скрабу. А може просто жорстка мочалка?

16. TASJA

TASJA Well-Known Member

цукор можна або кам"яну сіль, навіть до кави пишуть, що додають.

17. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

ще,як варіант знаю додають соду.

18. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Привіт усім!!! Прийміть і мене в свою ватагу. Бо коли закрили мою секцію дзюдо - все покинула- крутити халахуп, бігати, не істи після шести... Результат 54 + 6= 60. Зараз 4 скинено - менше їсти почала. Лишилось 6 лишніх. Хочу, як до вагітності. Мій ріст 162. Невеличка така. Система сподобалась, що можна і тим, хто годує груддю. І взагалі хочу зробити систему стилем життя. Харчуватись здорово - це здорово!!! Чоловік сьогодні скачає 4 книги Міріманової мені. Хоч він навпаки хоче, щоб я поправилась. Прочитала 90 стор. теми. Сьогодні кручу халахуп по 10 хв. на 2 сторони, притримуюсь системи уже від сьогодні, спеціально купила кави( бо пю зелений чай тільки) скраб робитиму сьогодні, і мумійо купила - теж пробуватиму. І ваги купила. Також потроху відівчала себе від солі то смакую страви без неї. Взагалі хочу переходити на здорове харчування.І прошу підтримуйте мене!!!Всім дякую.

Останнє редагування: 25 Лютий 2010
  19. Smaylik

Smaylik Member

Дівчата і я з вами: вже на системі 3 тижні, результат не великий -3 кг. Мій зріст 153 см, після родів важила 59, зараз 56, а хочу 48. В мене таке питання: чи можна займатись бодіфлексом ввечері: бо вдень немаю часу, а ввечері могла б, коли чоловік вдома.

20. TASJA

TASJA Well-Known Member

А мене насваріть добряче!!! :girl_devil:

Дієти дотримуюсь (крім одного дня, описаного мною вище) - тут все нормально. А от фізичне навантаження вже тиждень як не роблю. Почалося з того, що малий мав високу температуру і мені було не до цього, а потім банальна лінь. Непереборна... Я робила вправи, коли малий спить вдень, тому обід в мене випадав, але мене це влаштовувало. А тепер коли він лягає спати, в мене одне бажання - випити кави з фруктами і відпочити. Добре, що хоч вагу не набираю знову... Але насваріть на мене!!! Бо щось дуже важко мені робити ті вправи...

П.С.: на системі з 1 лютого. Результат -4 кг ну і по пару см в об"ємах.

Статус теми:
Закрита.