Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

та-а-а, то я зранку поважилася (перед тим не з"ївши вечері) - так і було

але зараз вечір - піду переважуся, впевнена, що з тої величезної кількості рідини, що я за день випила - зараз показники на лінієчці доведеться міняти .... :girl_cray:

• Подобається Подобається x 6
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Лінієчка навмисне зроблена так, що для того, аби нову не треба було створювати, міняєте лише одну цифру в ній, і бігунок сам пересувається, куди треба. :girl_smile:
    Мене також. Дякую! 4-ий день тільки... :girl_curtsey: Але то лише початкові кілограмчики швидко йдуть, потім - дуууже повільно! :girl_in_dreams:
    Так важитися й треба якраз ЗРАНКУ, бо тоді видно вашу реальну вагу. Так що ніц не міняйте!
    Я вписую виключно ранішні показники. І ввечері майже ніколи не важуся.

Я так учора зайшла фото дітей подивитися - ефект був ідентичний (вони там морозиво, інші смаколики їдять).:girl_flag_of_truce: Потім чоловік казав, що кнопки на клавіатурі заїдати почали. :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Останнє редагування: 10 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  3. Oddly

Oddly Well-Known Member

О! бальзам на душу!
    пішла знов міняти цифри!
    (або викидати вагу)

• Подобається Подобається x 2
  4. Liliyah Romanova

Вагу не викидати! Вона все правильно каже. :girl_crazy: (вона ж єдиний залякуючий елемент!!! ви шо?!?!?)
    От спитайте в дівчат щодо ПМПС. Вони температуру завжди тільки вранці міряють, тільки встали - і за термометр.
    У нас тут трохи інша специфіка з важенням. Встали, відвідали пана Едзя, а тоді важитися. І оцю вранішню свою вагу записуємо старанно. І зміни тоді легше бачити.
    Я от вчора думала, що якщо нині важитиму на яких пару грамів більше, то оливки не можна було, значить. А вага зменшилася на 100 г, значить оливки не пошкодили. :girl_in_dreams:
    Приблизно так, на дівочий розум. :girl_spruce_up:

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я трошки похвалюсь... я вчора дістала таке натхнення і ввечері наварила собі їсти на сьогодні. Зварила собі зупку, тефтельки з овочами, риж з овочами і зеленню, навіть зварила клюски (але їсти не буду, дітям віддам.) А ще намаринувала мяско. Нині кину на гриль.

Я сьогодні снідала сирочком Даніо з яблучком.
    Потім пішли з чоловіком в джим, і я там зігнала купу потів. На біговій доріжці і на ровері.
    А як прийшли то я з*їла два невеличкі кусочки бисквіту, три черешеньки, плястерок батону з маслом і помідорчиком і ложечку салатки (зелена цибулька, редисочка і сир. Сметани не додавала. Чоловік навіть не відчув різниці.)
    Запила маленьким горняточком кави.

Рівно перед 12-ю з*їла один невеличкий персик.

Питання, а що програма каже на рахунок черешень?

Я дуже рада тебе бачити.

Останнє редагування модератором: 10 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  6. Liliyah Romanova

Перекладаю :girl_haha::girl_haha::girl_haha: - у спортзал.

7. Liliyah Romanova

Перевірила фрукти ще раз.
    Виходить, що вишні, черешні ані трускавки не можна. Цікаво чому такий малий список фруктів і ягід? :girl_cray:
    О, знайшла відповідь на своє питання щодо приправ та зелені.
    А в мене ще одне питання:
    А як щодо рисових макаронів? Там склад - рис, вода і сіль. Таке можна?
    І ще в мене є овочеві макарони - там муки в складі теж нема, лише буряк, перець, цукіні, морква, ще щось там, і сіль.
    Можна такий продукт чи ні?

• Подобається Подобається x 7
  8. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

І я сюди...приймаєте?:girl_flirt: На цій системі сиділа зимою - 5кг скинула ,а зараз знову все по новому....Така зла на себе:girl_sad: Я, правда, не зовсім на системі...буду старатись:girl_smile:
    Сьогодні перший день:
    ранок - зелений чай, 1 яблуко, 1 печенько
    обід - зелений чай, 1 білок, 1 яблуко, кусочок сиру
    17.00 - салат з огірка та помідора, приправлений трошки олійкою
    Надіюсь більше їсти не буду. Чоловік сидить дивиться футбол, гамає вечерю, а я слюньки ковтаю:girl_cray:

9. Масік

Масік Well-Known Member

а МЕНЕ ПРИЙМЕТЕ ???

10. Liliyah Romanova

Ще чаю випийте і шклянку води.
    Іноді допомагає почистити зуби, водночас на себе чемну й хорошу в дзеркало подивитися. :girl_spruce_up:
    Іноді ніц не допомагає. :girl_crazy:

Останнє редагування: 10 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 10
  11. Маруся-мама

Можна рисові макарони, бо рис мона. А ще можна японські на гречаній муці. :girl_flirt:

12. Liliyah Romanova

Всіх охочих приймаємо! :girl_in_love: То так заохочує, сил додає! :girl_claping:
    Я он вчора не хотіла ніяких вправ, а подумала про решту дівчат тут і таки свою лінь пересилила. :girl_curtsey:

13. Маруся-мама

В мене також. Мій вчора собі так файно сів і зі смаком їв яйце варене з цибулькою зеленою що мені аж захотілось. Але я стрималась.:girl_cool:

• Подобається Подобається x 9
  14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дівчатка,я до Вас за порадою:маю розморожену курку(тобто,вже порізану на 2 лапки,2 крильца,4 великих шматочки та 5 менших філе),порадьте,будь-ласочка,щоб такого на завтра зготувати (мушу придумати щось дієтичне для себе та для чоловіка,бо лікує нирки)...

• Подобається Подобається x 4
  15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата я сьогодні взагалі не мала часу не те що пообідати вибачте за деталь в жіночий кабінет не мала часу забігти. Тому зранку згамала молочко з пластівцями і каву з молоком, а в обід по дорозі на зустріч морозиво!!!!!!!!!!!!!!????????????????((((Тіко не бийте просто біля роботи в магазині ніц іншого менш калорійного не було-вафлі, печиво, хот-доги, а поїсти мусіла бо би вслабла. Поскільки приїхала додому змучена як коняка і далеко за 18.00-таки зробила вправи і закинула до бузі паур трускавок, бо почала страшно боліти голова чи від втоми чи від голоду ди від того і інщого. Всьо написала

16. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я не обізнана з вашою системою худіння, але маю власну систему худіння і підтримання ваги, яка перевірена роками. Спільним є - не їсти вечером, побільше їсти зранку, в обід, менше на вечерю.
    А чого не можна трускавок чи черешень? Я вже десь 2 тижні їм їх майже щодня і навіть похуділа трошки. Я думаю основне не давати сметани і цукру, якщо самі фрукти - то не має зашкодити.
    Є макарони з твердих сортів пшениці - від них не поправляються!

• Подобається Подобається x 10
  17. Liliyah Romanova

Нє, то не моя система. Моя система доволі проста. Отака. :girl_haha:
    А систему -60 я тільки почала досліджувати. Там доволі скупий перелік фруктів та ягід. На якій підставі зроблений - мені не зрозуміло.

18. Маруся-мама

Пропоную темку де будемо придумувати переписи. :girl_claping:

19. Ленка

Ленка Well-Known Member

Я тримаюсь, вже другий день!!:girl_smile::girl_smile:Поки не дуже важко!! Ше би забрати чоловіка з хати, бо він вчепився, шо не може без мене вечеряти:girl_in_dreams: Але я тримаюся:girl_wink:

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

а я чоловіка вмовила до мене прриєднатися - так він і мене морально підтримає, і готувати страви не треба окремо для себе, і мені легше - нема спокус після 18-00, та і йому не завадить пару кілограмчиків позбутися :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.