Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

по цифрах - щось ніяк
    по вигляду - я ідеальна :)
    але цифри мені треба, я їх дуже люблю

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

може дай собі скидку на період "піку жіночої краси" чи як там ще називають наш з тобою вік))) там вроді йде якась гормональна перебудова, і ті пару грам тримаються з тої причини

3. cjomcjomka

ти чого, які "піки", я думала, що пік ближче до 40 або і в 40
    параметри в мене 84-63-90.5, ляжка 52
    Набрякаю менше, ніж завжди, на колгоспну тітку вже майже не подібна
    Блін, серпень вже, а я від травня нещасних 5 кг не позбавилась, от що злить.

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я з медичної точки зору, а не ідеологічної) про певну гормоналтнк перебудову. І пік це просто пік, після нього не котяться вниз)

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

5. cjomcjomka

6. Retaret

Retaret Well-Known Member

або в мене вже вага барахлить або... не знаю навіть шо...
    ну хіба може бути щоб вчора 57,2 а нині 57,9??? ну то таки занадто великий плюс, хіба нє? ну я розумію, що канапки з батона мене в мінус не відправлять, але ж не так багато плюсувати!! та я і не з'їла там аж пів батона...

7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Ну що поїхали. Стартую 70.2. мета мінус 10 кг.

• Подобається Подобається x 6
  8. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А канапки були після 12?

9. Retaret

та після 12, ну я знаю шо то "заборонений плід", ну але ж не +700!!

10. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

• Корисно Корисно x 1
  11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ну бо вона не зациклена на їжі, за 2-3 дні ви не можете набрати 1-2-3 кг жиру, він з такою швидкістю не утворюється. Психологія харчування велика річ)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. cjomcjomka

я і мої 57 кг їдуть в Карпати
    там явно будуть порушення, але я буду старатись, щоб невеликі

Чоловік вчора сказав, що я - як модель показу білизни (я загоріла, білизна була біла, тому загальне враження таки дуже непогане). Це стимулює не пуститись берега гірської річки :)

• Подобається Подобається x 5
  13. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Я коли їм щось заборонене після 12, то морально готова на будь-який плюс, навіть +1кг:girl_smile:

14. Retaret

я зависла в діапазоні 57,5 - 57,7 кг ((
    йду в "психологію харчування"

15. cjomcjomka

всім привіт
    я вас залишаю, не назавжди :) але на період поки обстежусь
    важу в нормальному стані 56 кг, але вже хіба по тутешніх записах пригадаю, коли той нормальний стан у мене був
    я набрякаю значно більше, ніж можна списати на переїдання, лінь, вагітності-пологи тощо. Тому йду до лікаря, але тему читатиму і скоріше за все повернусь сюди ще. З вами класно

16. Retaret

а я все хочу запитати - тут ще хтось худне?
    бо в мене вага застрягла, система в мене вже можна сказати не працює, шось там десь ще ніби і стараюся, але розумію що то вже не те. Навіть кава грубого помолу скінчилася і я не памятаю ніколи піти докупити.
    Хоч загалом і на солодке стало менше тягнути, але я його якось на автоматі часом затоптую...
    Для подальшого худання певно треба таку конкретну фіз.нагрузку , строге системування і скраб. Якраз все те, чого я вже не роблю... ((

17. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

залежить, який зміст вкладати в це пиатння))) Бо я то худну - тобто роблю все можливе (можливе в цей преріод часу - бо насправді завжди можна більше постаратися) для цього, але вага йде ну дууже повільно.. і якимись стрибками туди-сюди.
    от якісь такі ж відчуття...( минулий раз ( 6 років тому) все так легко і просто пішло, без якихось надзвичайних зусиль. А тепер так стараюся- так стараюся) Ну, але хоч і такими кроками, два веперд, один назад, я йду до мети. І вам бажаю! і Навіть без кроків назад)

• Подобається Подобається x 3
  18. MiraMax

MiraMax New Member

Дівчата, а як правильно "вийти" з дієти коли мета досягнута?

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

У вас ще ГВ є? Бо якшо так, то це нормально.
    Ну як на мене це не дієта, а спосіб життя :) хіба підкоригувати під себе певні речі

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ніхто нікуди не виходить, -60 то не дієта, то спосіб життя. Всі принципи системи залишаються назавжди (в ідеалі) і потім служать для підтримки бажаної ваги.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1