Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

1. Provizor

Provizor Well-Known Member

Ще в мене є ідея провести детокс овочевими смузі. Але не розумію, то в мене обмін так сповільнився? Я після кожного тренування виходжу наче з бані. І за весь період -2см в бедрах...

2. Rona

Rona Мама-йожик

А як кислотність? Вважай не посади ШКТ

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

точно - "клуб однієї ситуації"

4. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Я не по системі, але з вами в тому ж клубі :)

• мімімі мімімі x 2
  5. Rona

Rona Мама-йожик

@ruda kishka ага, моя вага вже показує 55, мета в мене 52 (то по кг, а взагалі просто хочеться виглядати як хочеться) і теж не на системі та колись була і тут почуваюсь дуже добре, сподіваюсь, не заважаю нікому :)

• Подобається Подобається x 4
  6. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

І я сюди приходжу за мотивацією :)

• Подобається Подобається x 2
  7. kristas

kristas Well-Known Member

І я, і я :) зараз десь +- 58-59, хочу 55 (ріст 169 см і позаду -30 кг :) )

• Зе бест! Зе бест! x 8
    • Подобається Подобається x 5
  8. Provizor

Provizor Well-Known Member

Круто!:girl_claping:

9. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Ну як так може бути, -30 це вага після пологів? За який період?

• Смішно Смішно x 1
  10. kristas

Та чого ж не може, може :) Ні, діток у мене ще нема. А вага зайва була завжди. Більше, пару кг менше, періодами... все спихала на (вічні візмазки) гормони, широку кістку і якісь несприятливі обставини. Але, як виявилось, кістка у мене досить тонка :girl_crazy: гормони, ну так, не є все ідеально...але після того як пішли зайві кг стало все набагато краще. Скидала досить повільно. Але то вже стало моїм способом життя. Починала десь з січня 2014 з 89 :girl_cray:. Хотіла хоч би 75 (навіть тут в темці писала про це :) ) до липня десь так і було 75-76 кг. А 2015 уже зустрічала з 68-67 кг. , 2016 - 61 кг. Тобто темпи ну дійсно повільні...але я не відчуваю себе якоюсь супер обмеженою. Як тут хтось писав, основне почати. Побачити перший результат...і тоді вже якось втягуєшся в процес і получаєш задоволення. І в мене цей початок повинен був бути кардинальним (так, розумію шо то не є здорово). Тепер вже дозволяю собі більше, часом навіть забагато :girl_crazy: Ну але хочу я таки побачити ті 55 кг (то напевно мрія, бо взагалі себе в такій вазі не пам"ятаю). Але більше за вагу, хочу просто гарне підтягнуте тіло, а цього досягти важче ніж просто схуднути. Але по трошки намагаюсь :girl_flirt:

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 6
  11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@kristas молодець! Цікаво би ваші фото побачити з порівнянням, думаю різниця колосальна!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

огого! це круто! А як шкіра - встигає підтягнутися?

13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

читаю вас тут тихенько і задумалася про те як ви визначаєте вагу до якої прагнете. ну тобто як розрахувати правильне співвідношення ваги до зросту.
    бо читаю, що при 168см називається вага 55кг. в мене 169см і я поки прагну до 61кг. і то я ще не системлюся, а лиш готуюся почати і шукаю стимулів.

14. cjomcjomka

я сюди приходжу, коли виходжу зі своєї зони комфорту. Відповідно, знаю: скільки було, скільки стало і який з того всього висновок

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

ніяк. Вага не точний показник. 60 може бути підкачане апетитне тіло, а може бути міх сала. Працювати поки не почнеш собі подобатися :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  16. cjomcjomka

я в школі теж мала такий зріст. І коли схудла з 70 до 61, то виглядала гарно.
    А з тих пір виросла на 5 см, і фігура дуже помінялась

17. Rona

Rona Мама-йожик

@Khrystik в мене 158 см і моя комфортна вага була 52 кг
    Вага, в якій чуєшся добре, форма, в якій комфортно.

Якщо розраховувати по стандартній схемі, то я мала б важити 48, для мене то Освенцим

18. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Мені абсолютно комфортно в 55 кг при зрості 160 см.
    Але коли ж я тих 55 мала, спитайте. :girl_blush2:
    Он, люди десятки кілограмів скидають, а все товчуся 57-58-59.
    Якихось 3 кіля до повного щастя, а постійно шукаю для себе виправдання.
    по темі - вчорашнє тренування (два дні підряд, і перемагаючи сильну крепатуру понеділка) подарувала мені сьогодні -600 г.
    І того, я на позначці минулого тижня (скинула те, що наЖЕрла за вихідні).
    Моя заслуга в тому, що не піддалася на спокуси, які мене манили з мого холодильника :girl_crazy:
    Працюю далі.
    Нині буду мати дуже надихаючу зустріч із дуже сильною людиною.
    Егоїстично сподіваюся почерпнути багато корисного.
    Шкода, що я не маю чим поділитися взамін, бо я слабохарактерна обжорка :popcorm1:

19. kristas

Дякую. Фото пошукаю і закину...ну кажуть люди зі сторони, що так :) різниця є. Бо от коли ти поступово худнеш, привикаєш до себе і такої різниці не бачиш, тай забуваєш. То іноді як натраплю на якесь своє фото "до" , то аж апетит пропадає :girl_crazy:
    Ну це ніби не є різке схуднення, то нормально. Єдине, що є проблемні місця з розтяжками, то там ситуація гірша :girl_cray: і я розумію, що то вже безповоротні зміни. Ну але час від часу намагаюсь чимось намаститись, поскрабитись. :girl_smile:
    колись десь читала, що треба підскокнути і подивитись на себе у дзеркалі, якщо ще десь щось трясеться :girl_crazy: то требатой жирок зганяти. А вага це дійсно дуже не об"єктивний показник. От я знаю, що в мене мязів малувато :girl_sad:

Останнє редагування: 20 Липень 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Retaret

Retaret Well-Known Member

і я вчора була молодець, трималася як могла, і маю нині 57,5!! така вага в мене вже була днів 10 тому після не конче правильних але напів-голодних вихідних. Але я собі тоді не повірила і розслабилася, і воно почало знов скакати +200-300грам. Тепер я собі придумала, що вже як відбувся різкіший стрибок ваги,то треба його закріпити кількома днями строго системними. Бо мені чогось такі більші мінуси навіюють бажання розслабитися і з'їсти ще одну маленьку нямку :blush: