Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Ознакою того, що почало плавитись власне сальце є той факт, що вчора вперше зважилася перед сном))) і час знайшла і не забула. А ще припрошували мене вчора дві дівиці до запеченої молодої картопельки в мундирах з мяском і кабачками, а я не далася. Хоча хіба ті кабачки і хотіла, може трошки мяска. Всьо, пішла переоцінка цінностей, а насправді стараюся після 6 зі стресом справлятися інакше. Скорше мобільним об стіну кину, ніж зїм щось, ну настроююсь так.

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Retaret

Retaret Well-Known Member

Всьо!!! Пропали мої -500!! :girl_cray:
    І хто мені дохтор?!! Набрала в ашані всяких смаколикіів, морозива... А вчора спекла шоколадний рулет з ягодами і вершково-маскарпоновим кремом, так шо похудання на ці вихідні не світить((( йду я пробувати свій рулет...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я теж вже про то думала:girl_in_dreams:. У п!ятницю-суботу відмазувалася як могла, а сьогодні певне вже не вийде, ех

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

так система ж нічого не має до моралів :) правильне вино,

я про цифри поговорю після КД, а поки що розкажу про "як не треба робити"
    Я вже ледь не оголосила себе переможницею ПМС. Бо ж примудрилась на минулому тижні класно схуднути. А в останній день циклу як вжерла на ніч копченого сиру і як запила протягом ночі цілою пляшкою мінералки... Так та пляшка по мені і розподілилась, і тепер потроху виходить :girl_crazy:
    Загалом, краще б 150 грамів вина, навіть без приводу, навіть на самоті, навіть напівсухого. Ніж такий жорсткий "загул"

• Подобається Подобається x 2
  5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Сьогодні на вагах 56,9кг, і того за 10 днів -1,3кг Сьогодні переходжу на Левел2 з Джиліан. У нас через два тидні весілля, то я просто мушу важити 55, а як 54, то вопше буде круто, бо тоді ідеально сяде моя парадова сукня, от такі то справи...

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Вчора був файний день, який закінчився файним тренуванням.
    На вазі сьогодні всього -100 г.
    Добре, що не плюс, бо заходжу в зону ПМС.
    Але як же постійно хочеться ЖЕРТИИИИИ. :popcorm1:

7. cjomcjomka

правильно оцінюєте ситуацію
    Молодчина, не розслабляйтесь
    не будьте ЖЕРТвою :)

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

а який у вас зріст?

9. cjomcjomka

здається, під 170

10. Kroshka Enot

Скажіть це семіфредо з динькою, яке чекаєєєєє в моїй морозилці.:girl_crazy:
    Воно на мене може напасти. Але я планую не піддатися.

11. cjomcjomka

захищайтесь! тільки не ложкою :girl_haha:
    Я знаю, Ви можете! :)

я дуже хочу таку цифру. Щоб 56 було, а далі після коми вже можна не дивитись.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Retaret

Retaret Well-Known Member

в мене останній тиждень коливання між 57,5-58... води гарячої вже 6й день нема, і до наступного понеділка ще точно не буде, то скраб в мене відмінився, бо з тим миттям в тазіку ше тіки кави нахляпати :wacko:
    з вправами якось теж тєжко, от в пятницю на дит. майданчику з тренажерами "качнула" прес буквально 3-4 рази, то всі вихідні так все боліло шо ледве малу на руки брала, треба той прес таки покачати в простих домашніх умовах.
    Нині дуже хочу весь день шось гризти, ледве себе стримую, бо там і пачка Бо-бо лежить, і таке морозиво сиркове з полуничкою, і кусок сирника від баби і ой... трудно дуже-дуже:nyam2:
    І все стараюся себе переконати, шо то ж нічого страшного, що я пропускаю ті всі смаколики. То ж не на завжди, тільки на пару днів-тижнів, а там буде легше.
    Ех, головне шо я від позначки 59+ таки відірвалася, то мене дуже тішить, от би тепер чіткіше закріпитися нижче 58!!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Kroshka Enot

Хоч я безумовно сильна жінка,:superman2: :girl_crazy::girl_witch: але мої можливості не безмежні.
    Ще й муж вважає, що я займаюсь дурницями, і цілими вечорами жує біля мене все, що мені не можна. :girl_devil:
    Геть дурні думки. Буду старатись сьогодні позапланово втрапити на тренування.

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Оооой..... Бліііін.... Той ПМС, до мене на тижні теж прийде, він, зараза у мене таааакиий затяяяжнииий....

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

169

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ті хлопи, мій приніс кульок улюблених цукерок і як на зло, сидить ввечері біля мене і жує, ще й прицьмакує типу :"ой які добрі і чого ти не їж? "

17. Kroshka Enot

Мій муж, як щось має таке, чим не хоче ділитися, то все приговорює: "Ти казала тобі не давати їсти, бо ти худнеш"
    А у всіх інших випадках: "Чо ти нічо не їси. Ти скоро ноги протягнеш". І це все - після 21:00 :girl_crazy:

• Смішно Смішно x 1
  18. Vinnytska

Vinnytska люблю....

мій улюблений розмір)))
    хе-хе, в мене мінус 10....

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Provizor

Provizor Well-Known Member

В мене десь такі ж зараз цифри, починала шлях ніби правильним харчуванням, а останнім часом на -60, але без молочки... після 18.00 не їсти мені якраз нормально. Що вам сказати, кілька років назад кілограми злітали, а тепер всього -2кг за 2 місяці! Фізичне навантаження 3р в тиждень, кавовий скраб, обливання холодною водою, зараз додала "тортури" медовим масажем. Що ще зробити? Мета 54кг, зріст 160, фігура "груша".

20. Rona

Rona Мама-йожик

Мінус 10 см?

В нас тут клуб худнущих від 59 до 55)))
    --- дописи об"єднано, 19 Липень 2016 ---
    От-от, те саме

• Смішно Смішно x 1