Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

це якраз не є правилом системи, це спосіб поступового опанування себе для солодкоїжок
    я ще "не в сім'ї"
    повернусь не скажу коли точно. Сподіваюсь, що до кінця червня і сподіваюсь, що не з показником 65 :girl_crazy:
    ви всі мега, у вас все получиться

• Подобається Подобається x 2
  2. domino

domino Well-Known Member

Ага, а спосіб опанувати себе не їсти його щодня це ще вищий левел так і є, на системі раз можна, то вже і їсиш щодня то про мене,,але це вже давно не так)))

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

не роби так)) я через тебе сюди приходжу в якійсь мірі)

4. cjomcjomka

ну всьо, тоді я тут :)
    бо то є взаємно :girl_yes2:

• мімімі мімімі x 1
  5. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Я за минулий тиждень нагнала все, що за позаминулий скинула. :girl_sad:

Доходжу висновку, що моя основна проблема зараз - відсутність часу ввечері приготувати собі системну обід/вечерю на наступний день.
    Часто доводиться харчуватися в кафешках, в комплексних обідах знайти суп, де не поєднується м"ясо з картоплею, практично неможливо.
    З вечерями взагалі біда - якщо біжу на тренування, то в кращому випадку моя вечеря - це йогурт з магазину. В гіршому - взагалі не вечеряю.

Колись рятувалася в таких випадках яблуками - зараз мені від яблук в другій половині дня дуже дискомфортно.

Салати на вечерю чомусь взагалі мені не пасуюють тепер (теж дискомфорт в шлунку і кишківнику, та ще й зауважила закономірність, що салат на вечерю дає мені плюс зранку).

Пасує на вечерю м"ясо, риба або кисломолочний сир. Але на приготування м"яса і риби бракує часу, а сир їм тільки від своєї перевіреної господиньки, тож він не завжди є в холодильнику.

В будь-якому разі здаватися я не планую.
    Але поки що не знаю, як налагодити харчування.
    Було класно минулоріч, я собі звечора приготувала системну їжу на роботу, і просто не було варіантів харчуватися несистемно.

А тепер.... Ще й просвіту поки що не видно.

Підкажіть, чим таким, щоб швидко готувалося, можна доповнити на обід крупу?
    Салати рубати на роботі зараз не маю можливості.
    І може хтось має ідеї системної вечері, у випадку, якщо нічого не вдалося приготувати?

6. Rona

Rona Мама-йожик

Рибу заморозити порційно і кинути на сковорідку, хляпнути води, тушкувати під кришкою, обрізі будуть готові за 5 хв. вже
    Зварити шмат філе і поділити на прийоми їжі

• Інформативно Інформативно x 1
  7. kristas

kristas Well-Known Member

Не знаю чи дуже системно, але в мене завжди є зварена пара яєць - на екстренний випадок.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я теж на цей тиждень знову з вами:girl_yes2: бо з Великодня вже не була на системі, пішла в відрив:girl_crazy:, але вага майже не збільшилась, що для мене дуже дивно.
    Зараз хочу до купального сезону підтягнути трохи ноги і живіт. хоча на вихідні їду на празник, тож дієта точно відміниться, але думаю мені поки і тижня вистачить.

9. Kroshka Enot

Філе кого/чого?
    От зразу видно, що людина розуміє, про що мова. :girl_crazy:
    У Вас теж був досвід такого робочого грахвіку?
    В мене відчуття, що я якась білка в колесі. І розбирає цікавість, чи з того буде толк:beach:.

10. Kroshka Enot

теж колись так рятувалась, коли зранку розуміла, що з вечерею повний капець. Але мене вже просто нудить від яєць.
    --- дописи об"єднано, 13 Червень 2016 ---
    Кстаті, ними хіба і рятуюсь вже довший час. Або на сковорідку, або (якщо є більше часу) - в рукав разом з сумішшю морожених овочів.
    Або якщо хочеться салату "Цезар" з лососем, то теж витягнула - і на сковорідку.
    То до чого я веду - я, напевно, "зажиріла", але щодень-через день лосось мені вже теж починає піднабридати.:sarcastic_hand:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. kristas

Я почина з системи, але в процесі зрозуміла. що треба підлаштовувати під себе, бо навряд зможу все життя дотримуватись -60. А так вже два роки харчуюсь більш-менш обдумано[

12. Kroshka Enot

Проблєма в тому, що ми м"яса птиці практично не вживаємо (вийняток - куплене у бабціних сусідів, де я точно знаю, що не наколоте гормонами; але таке щастя рідко вдається придбати, бо ж купую власне у тих, хто на продаж не тримає).
    Хоча ту ж телятину чи кроля теж, напевно, можна намаринувати. Ну трошки довше буде тушитися.
    А взагалі, я щось помітила, що ми стали помітно менше вживати м"яса. Зате рибу товчемо у всіх можливих варіаціях, і нам так пасує.
    Саме головне, що мій м"ясоїдний муж вже навіть і не просить, і навіть не пам"ятаю, коли востаннє на ничку купував сосиски.
    Це мене тішить, значить, корисного білка з риби йому вистачає.
    Я таке теж обожнюю. Тіко на вечерю типу не дуже системно, бо ж домашній сир, як правило, жирний.
    Але в моєму випадку краще хоч так.

Але то всьо офф.
    А по темі - я нині маю на 100% системний день (до цього моменту). А от з вечерею знов халепа - варіантів є 3:
    • випити бульйон з домашньої курки, який варився з картоплею
    • купити щось в ближньому магазині (максимум якийсь йогурт)
    • не їсти ніц
    Що порадите?

13. kristas

може йогурт класичний без добавок + з додаванням чогось дозволеного системою.

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

І я за йогурт:)
    Досить ситно і пошвидше спати;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Kroshka Enot

з тим трудно :girl_sad:
    З усім решта буду старатись споратись.
    Шкода тільки, що мене ненадовго вистачало останнім часом, і тому результату не те що нема, він ще й негативний.
    Але я сі не здам.:girl_devil:

16. Rona

Rona Мама-йожик

Індика.
    В мене малюк на ГВ по вимозі, нема коли дуже їсти готувати, не люблю стояти біля плити, люблю свіжі страви, чим швидше готується, тим корисніше - отаке

Кисломолчка на вечерю затримує воду в організмі. Ніц страшного, хіба тим, що шкіру розтягує

17. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

18. kristas

19. Kroshka Enot

Дівчатка, привіт-привіт.
    Як справи?
    Прийшла тут відписатись, бо чекає мене ще роботка до середини ночі, не хочу спокуситись на якусь їжу, якої мені зараз абсолютно не тре, і навіть не дуже хочеться.
    Я вже другий день кришталево чемна.
    Моя вага сьогодні вранці мене потішила - один день, і вже є мінусик.
    Давайте разом один одного дисциплінувати, га?

• Подобається Подобається x 5
  20. cjomcjomka

давайте
    в мене теж :)