Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

1. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Мала вчора смачну і дууже пізню вечерю. Печена рибка з вареним бурячком (+капелька часничку).
    Зате вночі перекусу не було.
    Ооо... як я скучила за чистими і натуральними смаками без солі і спецій!!!!
    Йду варити суміш пластівців (трохи молока думаю не помішає).

• Подобається Подобається x 1
  2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Годуючі @Zaychenya @Khrystik я до вас)) Кг зайвих купа, старатимусь підлаштуватись до системи під час ГВ. Ще в планах басейн і фіз.зарядка вдома. Поставила собі ціль - до травня виглядяти більш-менш пристойно (нє, не через Великдень, буде одна дефіляда). А до вересня дійти до позначки на вагах, яку бачила в день весілля :)
    Мантра: "Я сильна. Я зможу."

• Подобається Подобається x 3
  3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Останнє редагування: 29 Січень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Можна спробувати таку методику:цілий тиждень працювати над собою, ніякого мучного і солодкого, а на вихідні дозволити собі стільки, скільки хочеш-як бонус). Суть полягає в тому, що за вихідні ти аж ніяк не з'їсиш ту кількість солодкого, яку собі дозволяєш по краплинці протягом тижня.
    Я шануюсь теж цілий тиждень,здорове харчування і навантадення,але субота-неділя для нашої сім'ї святі-ми проводимо час разом,тому і вечеряємо святковіше чи ходимо кудись їсти. Нічого зайвого (маю на увазі вагу)до мене не клеїться.
    Але багато пиття ніхто не відміняв і,крім зими, ранкові пробіжки навіть у вихідні, поки мої сплять,тому що під час робочого тижня по часі не виходить,від вечірніх не кайфую.
    Щодня проходжу мінімум 5,5 км. швидким темпом.Дуже швидким.
    Тобто,мені допомагає тримати вагу:
    1.Багато пиття
    2.Багато руху
    3. Відсутність м'ясних страв (я не вегетаріанець,просто байдужа, на вихідних можу під настрій з'їсти навіть добрий кавалок рульки))
    4. Здорове харчування. Вже багато років навіть кетчупи робимо свої, з грузинської кухні рецепти (аджика,ткемалі-багато містять трав,які сприяють травленню). "Помішана" на молочці. Має бути щодня. Чай теж п'ю з молоком. Великий сироман, при чому сири різні,немає таких,які не люблю. Навіть сир із запахом "зігнившої мокрої ганчірки",який відштовхує митників на кордоні,які надумають заглянути в сумку - теж обожнюю.) Відповідно є сири,крім сичужних,калорії яких зашкалюють)
    5.В результаті маю бонус на вихідні.))
    Хоча солодке обожнюю,їм щодня,але тільки власну випічку,паннакотту, чізкейк,випічку із кус-кусу,чорний шоколад.
    І так,в мене не генетика така,я теж схильна поправлятись))

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, тут тема про систему -60.
    Я не системниця, але підчитати люблю і дуже б не хотіла, щоб вона була "засмічена", а деякі дописи дуже сильне тому підтвердження.
    У нас є багато відповідних тем про схуднення, правильне харчування і т.д., а система -60 передбачає трохи інше , ніж тут останньо почали писати.
    Давайте не порушувати і не офтопити.;)

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Rona

Rona Мама-йожик

• Подобається Подобається x 2
  7. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Я свого часу мала гарні результати на системі -60. Поєднувала її з фітнесом для проблемних зон.
    Зараз знову повертаюсь до системи. На фото різниця в 10 кг.

• Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  8. opron

opron Well-Known Member

У мене другий день немає відчуття, що я з голодного краю. Порції для насичення стали суттєво меншими. Це шлунок зменшився? Поки тим тішусь.
    Дівчатка, а скраб потрібно робити щоденно? І хто знає, чи крем з мумійо можна годуючим?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

9. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Думаю, що ні )))Нашому організму не потрібно стільки їжі, як ми споживаємо. Це в першу чергу психологічна "залежніть" від їжі. Організм починає перелаштовуватись.

10. Zaychenya

Знаючі дівчата. Питання до Вас. Що я пам'ятаю з книги (яку читала дууже давно) що сама Катерина Міріманова не прихильниця супів і перших страв. Я інакше не можу. Мушу . Я зупки варю переважно пісні або на бульйоні з нежирного м'яса (яке з'їдається окремо). Картоплі даю мало, переважна більшість це крупи і морква-селера-цибуля.
    Чи такий обід є добрий для цієї дієти?

І ще: так як в мене дитина засинає близько 12ї ночі, то в 6-7вечора остання вечера аж ніяк мені не підходить. Чи можна тоді добавити 1 прийом. Наприклад: Зранку суміш пластівців, Обід - зупка, "підвечірок" (18.00) гречка з кефіром і "пізня вечеря" - рибка, бурячки варені.
    Щодо перекусів - сирі овочі і фрукти не можу їсти - підшлункова.

Дякую за відповіді.

@jalla я б з задоволенням пила одну воду. Але так як я зараз виключила ВСІ солодощі - то мушу додавати в чай хоч по пів ложки меду. З поправкою на годування.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нє, одну не треба, просто взяти собі за звичку попивати протягом дня маленькими ковтками чисту воду, попри решту пиття та рідких страв, що ти їсиш-п"єш.:)
    Не обов"язково виключати всі солодощі, бажано їх споживання вкласти в рамки до 12-ї год обіду.
    І душі солодше буде і на талію набагато менше впливатиме, ніж солодкий чайочок протягом дня.:girl_in_dreams:

• Корисно Корисно x 1
  12. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Дівчатка! Ви всі мега-супер-молодчинки, от люблю читати цю темку. А в мене мабуть не має сили-волі, чи як там кажуть. Тільки зберуся до фізичних навантажень... зразу вилазить якесь бе (болячка), а з тими святами, карантинами, взагалі дурдом. Я розумію, що це все дурні відмазки, але то так важко взяти себе в руки. Але попереду весна!!! Треба братися до роботи!

13. Rona

Rona Мама-йожик

@Zaychenya не поєднуйте в супі картоплю/бобові/макарони і м'ясо, можна супи

• Корисно Корисно x 1
  14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

при всій вчорашній чемності - всього -100
    алкогольне питання :) сухе вино після 18 може бути ігристим?

15. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Боюсь знову офтопити, але мені здається, що вино має бути натуральним, бажано мінімум цукру, не з порошку,(ну бо толку),а чи можна ігристе-хм...треба почитати, з чого виробники створюють газ-чи це дріжджі ,чи вуглекислий газ і чи це є добре для організму.

16. Zaychenya

За 2 дні -1. Але нема ще з чого тішитись. Перші кг злітають швидко, а от потім....
    Зварила борщ практично пісний і ячмінну кашу. добре що мої домашні не вибагливі до їжі.

17. cjomcjomka

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Матиму мутне, невідстояне вино)Повністю невиброджене,молоде вино)Воно має повністю вибродити і очиститись-стати прозорим.
    Якщо що-п'ю тільки домашнє своєї мами і друзів,що живуть у Закарпатті, де мають свої виноградники і,відповідно,добре вино, зроблене для своїх)З цих джерел і інформую.
    Але Вашу думку ціню, мабуть,є такий етап у виробництві вина,просто ніколи не була любителем "газбульок")
    Знову оффтоплю)

19. cjomcjomka

а от я - дуже любитель, тому і питаюсь
    Але в брюті цукру нема, тому...

20. cjomcjomka

- 100, чим не мінус :)
    всім чемності!