Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

1. silvia

silvia Well-Known Member

я відповіла, що каже система щодо перелічених продуктів. Сир не більше 5 % жирності, риба, м'ясо.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Так трошки ще додам/піднагадаю, що Система -60 включає не тільки графік харчування але+ кавовий скраб і мумійо, це якщо говорити про "Систему-60".
    Шкода, що не дописує Жасмін.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  3. Rona

Rona Мама-йожик

image.jpeg @Vinnytska за системою можна каші на вечерю

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 2
  4. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Я просто,мабуть,не в ту тему звернулась...Не можу правильно сформувати думку,мене більше цікавить користь споживання білків,жирів і вуглеводів в різний час дня,а не для системи.Так само як і споживання фруктів,наприклад.Тобто,яка користь організму,а не тільки мета схуднення.Думаю,таблиця,яку дала Рона,відповідає запиту.

5. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Я сьогодні трохи взяла себе в руки. Поснідала сумішшю пластівців, до 12-ї доїла іриски. Все, нема! В обід з"їла макарони з твердих сортів і з тушкованим філе курки. А на вечерю - гороховий суп (без картоплі якшо шо). От тут мені здається, що я обід з вечерею переплутала :)
    А зараз - спробувала манго. паро кусочків.

На завтра печу рибу. То мені її на вечерю залишати чи можна в обід і ввечері?

Сьогодні пила весь день чай без цукру і згамала лиш четвертинку кусочка житнього хліба.

І ще питання: чи можна пити молочко? Якщо так - то в який час.

Дуууже дякую за підтримку!

6. opron

opron Well-Known Member

@Zaychenya,
    на обід не можна поєднувати м'ясо з макаронами або картоплею. Тобто або м'ясо або макарони. На вечерю бобові заборонені. Манго ніби також немає в списку дозволених. Але Ви велика молодець! Я у "вашому" віці весь час щось підгризала, постійне відчуття голоду - малеча теж смоктала ого-го.
    Ага, і про молоко - на обід можна, і є 3 варіанти вечері з молочними продуктами.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Корисно Корисно x 1
  7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а в мене заслужений мінус :)
    -400
    нині вечір маю зайнятий. Так що, якщо правильно все організувати, можна знову бути чемною :) прям аж хочеться.

8. Zaychenya

а що робити коли вночі просинаєшся на чергове годування - а їсти хочеться!? Деколи стакан води допомогає, а деколи - ні. Від сирих овочів і фруктів пече в шлунку. Чим можна замінити? Сухариком можна? Одним :girl_blush2:....?

Стала на терези... Ну що ж. Відлік від круглої цифри. Аж самій огидно. За свята добавила 3 кг :girl_sad:
    І треба заставляти себе виходити гуляти з візочком (бо в хляпу і дощ з снігом не дуже приваблювало).
    Перша ціль -10.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  9. silvia

silvia Well-Known Member

Заздрю, бо в мене за 4!! дні при чіткому дотриманні системи - результату О!!! ((((((((((((

10. Rona

Rona Мама-йожик

@Zaychenya краще щось білкове, шматочок твердого сиру

• Корисно Корисно x 1
  11. opron

opron Well-Known Member

@Zaychenya, так як Рона пише, ще можна відварне м'яско, ну і замість хліба я могла перекусити хлібцем. До 6 місяців малої я їла (тобто перекушувала, а не наїдалась) вночі, бо оте печіння в шлунку то капець. Вже зараз я витримую після 18.00 без перекусів, хоча мала і любить зависнуть на грудях, та немає цього дикого голоду, є терпимий ;)

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

12. Zaychenya

В мене з малою такого жору не було.
    Дійсго. Я згадала що сир тамує голод. @Rona дякую!!!

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

а руханка? її або забагато або замало
    якщо ден малорухливий, то ніяке здорове харчування не дає мені мінусу
    а якщо активно займаюся то теж може бути застій ваги, мязики наросли

14. cjomcjomka

в мене просто шлунок зменшується після "пампухової хвороби". Ну і в циклі - золотий час. Чекайте, я ще прийду сюди - нити в ПМС :)

15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Я тут, я чемна!
    Ваги нині потішили, але рано розслаблятись, бо то вода+КД з дня на день.
    З наступного тижня пообіцяла собі і коліжанці відновити степ. Ще мушу її попросити про підтримку моральну))
    Мумійо і скраб поки не роблю, бо тяжко себе заставити. То наступний крок.

16. Soniacjom

Soniacjom New Member

Щоб похудати, простий рецепт: спочатку відмовляємся від мучного (їмо більше птиці та риби, салати), потім від м'яса - більше нажимаєм на рибу та рибні страви + овочі, салати. схудла -8 кг. за дуже короткий час, основне мучне.

17. cjomcjomka

вчора ввечері трошки порушила, причому якось на автоматі. Не дуже-то і хотілось.
    нині +400
    так мені і треба.
    нині буду чемна

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

@Zaychenya почитала я Вас і вирішила і собі братися за розум. також буду по можливості правильно їсти.
    в нас все вийде!!!:rock:

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І я до вас. Мені треба 8 кг скинути. Я після ГВ і з заїданням стресів дуже набрала. Вже почала роботу над собою. Успіху нам!

• Подобається Подобається x 3
  20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

+1
    треба щось робити з тим жертям "на автоматі"