Худнемо разом за системою -60 (4)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 6 Червень 2009.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я - чемна. Тому ціла цифра на вазі нині інша. Вона тішить, як і активний бадьорий стан.
    Нині йду на дитячий ДН зі своєю бандочкою. І тільки від мене залежить, чи стане цей похід порушенням системи, чи навпаки - корисним фізнавантаженням :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я теж
    угу, але в гіршу сторону(( списую все на КД, які мають от-от настати і на нерви.

Поснідала системно, на решту дня з більш-менш дозволеного в хаті хіба інгредієнти на пародію грецького салату, варена броколі (буєєєє) і сардельки. Чує моє серще що нині піду спати о 21 щоб не ризикувати))

3. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Дуже хочу до Вас. А під час годування :d25: мальоти (3-х місячної) можна? і як бути ввечері, коли після годування смокче в животі і темніє в очах?
    Що порадите?

• Подобається Подобається x 1
  4. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

В мене на обід була гречка з адигейським сиром
    Тепер думаю той сир можна було?

5. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

І я (піджираючи омномномського пиріжка з кавусею) хочу до вас.
    Пишу, щоб свалу не було, бо просте підчитування втіхушку не допомагає. :girl_blush2:
    Проблєма полягає в тому, що я починаю дружити з випічкою (маю на увазі її приготуванням, бо по її утілізації я знаний майстер вже давно:girl_haha:), коли дружиш з приготуванням, утилізовувати чомусь доводиться більше.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. silvia

silvia Well-Known Member

якщо жирність не більше 9 % то можна

• Подобається Подобається x 2
  7. Rona

Rona Мама-йожик

@Zaychenya я їм під час ГВ і в 10-й вечора як відчуваю голод (м'ясо чи гречку, напр.), ну бо все ж ГВ в пріоритеті, але не їм хліба (дріжджів), картоплі, солодкого мало і вага йде геть

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Перший день з марафону "21 день на системі". До мети 3,5 кг.
    Системи я в принципі вранці і вдень дотримувалась і так, але от з вечірнім прийомом їжі маю проблеми.
    а мені пізні (і не системні) вечері найбільшу погоду роблять.

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Привіт, я також з Вами. Системи я дотримувалася, вечеря завжди була системна, але мені цього замало, щоб схуднути, в даному випадку вага "стоіть".
    Два дні на системі, і потребую поради, дівчата, що готуєте собі на вечерю, бо коли системно обідаю, то кефіру і печених яблук мені мало на вечерю?

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

було і одне, і друге.
    тому нині - вчорашня цифра. Все чесно.
    так що буду чемніше.

11. opron

opron Well-Known Member

В понеділок я вечеряла відварним курячим філе з соєвим соусом, вчора нежирним сиром з апельсинкою. Міріманова ніби не рекомендує вечеряти кефіром, бо він погано насичує і розтягується шлунок (ясно, якщо його випити 0,5л) ще яблуко грам 200.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

12. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

А хіба є якісь обмеження по жирності сиру на обід? Знаю, ніби, не більше 50 г. на порцію, але на жирність не зважаємо. Адигейський то ж не творог, то таки сир. Щодо кисломолочки є обмеження, а сир можна будь-який.
    --- дописи об"єднано, 27 Січень 2016 ---
    Спробуйте гречку з тушеними овочами і якимись приправками, чи рис з салатиком. Я для себе дуже багато варіантів вечерь і обідів підглядала в групі Мінус 60 Вконтакті, там в альбомах є чітка категоризація рецептів з фото. Дуже зручно, коли бракує фантазії.

13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Я не мішаю кефір з фруктами, ім або яблука печені, або кефір, але насиченості взагалі немає, після кефіру ще більше істи хочу...

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

не памятаю який на смак адигейський, але вроді крім жирності оті всякі солені сири теж не можна, пра? Типу сулугуні і тд.

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

15. opron

opron Well-Known Member

То з питань-відповідей на форумі Міріманової:
    15. А я выпила пол литра кефира и съела яблоко и наелась.
    Нет, не наелась. Забила желудок, но не наелась. Еще и растянула его, так как общий объем получился 650-700гр. Наедаемся мы едой, а не питьем.

А взагалі-то є варіант вечері "Фрукти+кисломолочка" :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Я б додала до того яблучка трохи рису, чорнослив і корицю. Було б і смачно, і ситніше. З кефіром є варіант "Кефір+кріспи+твердий сир". Теж краще насичує, ніж сам кефір.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Rona

Rona Мама-йожик

@Багіра адигейський якраз несолений, він має нейтральний вершковий, некислий смак, мені нагадує моцарелу

18. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Я тільки уточнити:каші їм тільки зранку (вуглеводи),ввечері насичуюсь білками (для будови м'язів)-домашній сир/какао/варене яйце/печена/на пару риба. Добре роблю?Чомусь "боюсь"вечірніх вуглеводів.Чи вуглеводи вуглеводам мають різницю?

19. silvia

silvia Well-Known Member

все разом чи океремо? по по системі не можна одночасно рибу і сир
    + домашній сир зазвичай жирний, сир дозволяється жирністю не більше 5 % на вечерю.

20. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Та зрозуміло, що під знаком / маю на увазі "чи", я перераховувала без ком)))
    На жирність сиру не звертаю увагу,тільки на якість.Але мова йшла про вечірні вуглеводи.